- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada bende kaynayacağım yaabildiğin kül yutmaz yahu
O da arada bir. Masaların üzerine çıkıp coşardı ya o hesap coştum bendearada bende kaynayacağım yaa
eşim mesaj attı akşama iskender yapacakmış adam kendini aştı Neysesakinim konuyu biliyorsun.Kız SUHAN ciddiyim hazırla kendini 1 hafta bi deneme yapalım biraz fazla sıkalım ne dersin
bende sen herifi işten çıkar evinin erkeği olsun adamın içinde bir aşçı varmışta haberin yokmuşeşim mesaj attı akşama iskender yapacakmış adam kendini aştı Neysesakinim konuyu biliyorsun.
neyse işin şakası bir yana yarın sabah dediklerini yapayım sabah 1 elmamı verdin
sobanın içine saklanan benim hocamO da arada bir. Masaların üzerine çıkıp coşardı ya o hesap coştum bende
tmam accık dolanBenim mesul müdür sürekli beni izliyor, azcık gideyim bugün işi serdim biraz iş yapıyor görüneyim. Ne iyi niyetli bir patronum bakın mesul müdürü kırmak istemiyorum
bu hafta çoştu vallahaaa alışık değilimbende sen herifi işten çıkar evinin erkeği olsun adamın içinde bir aşçı varmışta haberin yokmuş
Bnd ona dedim ki ben 58 kilo ile gezerken sen 83 kilo halinle göbekli beyaz atletli iğrenç bir yaratık olucaksın. ben fit sen şişko birbiri ile hiç uyumlu olmayan çiftlerden olucaz hıh dedim ve masadan kalktımyok cınım oruçluyum ben sen yedikçe sevap puanlarım artıyor deseydinyağdan gidiyor hem böylelikle kaslarada bişi olmuyor
BENCE sıfır ekmek oldu olmadı.sabah......söğüş
ara..........leblebi
öğle.....tava+yoğurt
ara.........muz
akşam.....salata yada bi kase çorba
little dora patron nasıl menü bu şekilde uygunmudur
itinayla moral bozdurulur iştah kestirilirBnd ona dedim ki ben 58 kilo ile gezerken sen 83 kilo halinle göbekli beyaz atletli iğrenç bir yaratık olucaksın. ben fit sen şişko birbiri ile hiç uyumlu olmayan çiftlerden olucaz hıh dedim ve masadan kalktım
yarım saat sonra mutfaga sigara içmeye gittiğimde içli köfteleri yemedğini gördüm
yarın denicem bakalımBENCE sıfır ekmek oldu olmadı.
benim gibi ekmeksiz ilk 3 denesene bakalım ne oluyor nasıl tepki veriyor vucut
Harika tamamdır hayırlı uğurlu olsunsabah......söğüş
ara..........leblebi
öğle.....tava+yoğurt
ara.........muz
akşam.....salata yada bi kase çorba
little dora patron nasıl menü bu şekilde uygunmudur
hahahahahaha herrr zamannnnnnnnitinayla moral bozdurulur iştah kestirilir
Ben zaten en basından beri hiç beğenmemiştim üzülme diye söylemedimtartı gününü değiştiresim var totem yapmak istiyorum
hadi inşallahHarika tamamdır hayırlı uğurlu olsun