gittikçe insan hevesleniyor.ilk başta 75 yeter diyordum doğrusu çünkü 20 kilo fark olacaktı ve ben bunu tahmin etmiyordum sizlerin faydası oldu bana.
SUHAN biliyor işte epey 75-76 dolaştım sabitlendi sanki sonra geri aşağı yönde hareket başladı.
ve şimdi daha rahatım dursa bile aynı şekilde devam edince gidiyor azda olsa gidiyor
Evet tam olarak bu takıldın minik porsiyonlarla bi if mi yapsan acaba bi değişiklik sasirtmaca lazım sankiya ben aslında porsiyonlarımıda çok büyük tutmuyorum ama takıldım resmen.
1 elma ve yarım cevizbu bence 1,5 porsiyon bir öğün ara öğün değil
( gayet sinir bozucuyum biliyorum, aferin bana canım kendim benim)
Ben 3 e bölüp hepsini birer öğün yapıyordum1 elma ve yarım ceviz
ya zine ayrılmadan 62yi bile gördm.hop tekrar başa sardım.bu hafta içinde mesela 63 ü gördüm ama tartı günü tuhaf yani.ödem tutuyor gitmek bilmiyor v.s.farklı bişeyler denemeyi düşünüyorum aslında.sabah öğleyin beslenip akşamı boşaltmak istiyorum ama işyerinde çıkan yemeklerin porsiyonunu baya baya azalttılar 1,5 kepçe yoğurt alırdım şimdi kepçenin ucuyla veriyorlar.o biraz sıkıntı yaptı.saatlere bakıp bi ayarlama yapmam lazım if içinEvet tam olarak bu takıldın minik porsiyonlarla bi if mi yapsan acaba bi değişiklik sasirtmaca lazım sanki
Ben 3 e bölüp hepsini birer öğün yapıyordum
Valla bana zamanında söz hakkı verdiniz, susmam o porsiyon fazla dedim, derim, diyeceğim
çok güzel besleniyorsun.hepsi okadar dengeliki7 EKİM PAZARTESİ
Sabah; aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
1 elma
1 bardak tarçınlı süt
Ara; 1 küçük probiyotik yoğurt
Öğlen; 6 yemek kaşığı zeytiyağlı barbunya + 1 dilim ekmek
Akşam; 1 kase şehriye çorbası
Spor ; yok ( hastaydım )
Su; 3 lt
8 EKİM SALI
Sabah; çeyrek kepek ekmeği tulum peynirli tost
Ara; 1 fincan kuşburnu
Öğlen; tavuk haşlama
Akşam; 1 kase et kavurma
Su; 2,5 lt
Spor ; yok ( hastayım)
Sabah kahvaltı 1 elma olsun mesela, öğlen yemeğinin tamamını ye. Akşam 1 kase çorba yetsin. Hiç yemeden kış akşamları zor ama salata yada çorba gibi birşeylerle ciddi fark eder zannımcaya zine ayrılmadan 62yi bile gördm.hop tekrar başa sardım.bu hafta içinde mesela 63 ü gördüm ama tartı günü tuhaf yani.ödem tutuyor gitmek bilmiyor v.s.farklı bişeyler denemeyi düşünüyorum aslında.sabah öğleyin beslenip akşamı boşaltmak istiyorum ama işyerinde çıkan yemeklerin porsiyonunu baya baya azalttılar 1,5 kepçe yoğurt alırdım şimdi kepçenin ucuyla veriyorlar.o biraz sıkıntı yaptı.saatlere bakıp bi ayarlama yapmam lazım if için
yaşlı diyorlardı ama o kadar yaşlı beklemiyordum. birde mesela bizde hac görme yada başka birşey olsa gençleri yardım eder yapar öyle bekledim ama olmadı sağlık olsunbilmiyormuydun yaşını
Dengeli beslenmek yaşam biçimimçok güzel besleniyorsun.hepsi okadar dengeliki
Gül sen gül, kendime yeni bir görev edindim seni yakın takibe alıyorum. Akşam menü de ne var de bakayım miktar ve tür belirleyecez burda
Ben sana bu fotomu ne ara attım kız
Keşke benim olsaaaa
kesinlikle olmuyor geçen hafta benimkide geçen hafta başladı sanki akşamları hep yoğurt yedikZaten benim hedefime gelmemde en büyük etken kocam, o da diyet yapinca kolaydı. Evde biri yer biri bakar olmuyor malesef
evet kış akşamalrı vuruyor beni zaten.oyüzden hedefim kasım sonu.evdekiler bişeyler yaptırmadan duramazlar kışın.Sabah kahvaltı 1 elma olsun mesela, öğlen yemeğinin tamamını ye. Akşam 1 kase çorba yetsin. Hiç yemeden kış akşamları zor ama salata yada çorba gibi birşeylerle ciddi fark eder zannımca
Mide ameliyatı olup iskembe eklet kendine rahat rahat yeevet kış akşamalrı vuruyor beni zaten.oyüzden hedefim kasım sonu.evdekiler bişeyler yaptırmadan duramazlar kışın.çayımın yanında bir kase dolusu çerez yemek istiyorum bir koca kase mısır koca bir dilim ıslak kek sinirlenince çekirdek çitlemek istiyorum yada işte eşimle film izlemek istiyorum cips eşliğinde çokmu şey istiyorum
işte öyle bir teyzebilmiyormuydun yaşını
birde sık sık az az beslenin diyorlar ben ona inanmıyorum olmuyor öyle az olmuyor bir başlıyorsun geliyor arkası en iyi 3 öğün.Evet tam olarak bu takıldın minik porsiyonlarla bi if mi yapsan acaba bi değişiklik sasirtmaca lazım sanki