Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman geçen dönem yaptığından farklı bir sisteme geç, diyetini değiştir miktarlarla oynaşu beş kilo gitse ahhh ahhh neler vermem yahu
paçanga böreği gibi börek canım çekiyor onu hayal ede ede gittim ne çıktı karşıma birde meyve verdiler gece 10 ama dokunmadım yani o saatebüyük hayal kırıklığı olmuş ama
65 te bırakayım diyorum ne dersinBenim katıksız mapıs cezam gibi olmuş, ohh iyi olmuş o kadarciktan bişey olmaz. Akşam aç bırakmışlar seni
kesinlikle bu dediğine katılıyorum.O zaman geçen dönem yaptığından farklı bir sisteme geç, diyetini değiştir miktarlarla oyna
niye yapmamışlar habersizmi gittiniz dicem cıks.kadın çalışıyormu belki yorgundu yapamadıpaçanga böreği gibi börek canım çekiyor onu hayal ede ede gittim ne çıktı karşıma birde meyve verdiler gece 10 ama dokunmadım yani o saate
afiyet bal şeker olsunSize dün yediklerimi yazayım kıskanın ve azmedin.
Sabah yöresel bir pide yemeye götürdüm bizimkileri öküz gibi yedim.
Ikindide acıktık tabi gezdik tozduk derken yine pide benzeri lavaşla yapılan bir ciğer 2 ciğer dürüm gömdüm üstüne tramisu zayif olmanın avantajı işte bu.
Bugün hafif bir kahvaltı ve akşam çorba dünü dengeliyor.
Haftalardır bu sistemle kilo almiyorum
süre nekadar.aklında varmı bişeyler65 te bırakayım diyorum ne dersin
Kendinle mutlu olduğun kilo önemli canim 65 güzel rakam, mesela suhanı mutlu etmiyor ama sen dersin ki ben bu kiloda bedenimi seviyorum orda kal. Benim verdiğim kiloyu bir çok insan beğenmiyor hiç yakışmadı diyor ama bende böyle mutluyum.65 te bırakayım diyorum ne dersin
kv akrabası kadın yaşı belki 75 yaşında hac görmeye gittikniye yapmamışlar habersizmi gittiniz dicem cıks.kadın çalışıyormu belki yorgundu yapamadı
bu hızla devam edersem 6 aysüre nekadar.aklında varmı bişeyler
Evet sen ciddi azalttın ekmeği ve uzun vadede yararını gördün çok şükür. Suhan fazla yemiyor ama sıfır kaçamakla denemeli sanki.kesinlikle bu dediğine katılıyorum.
hatırlarsan bir dönem 10 gün kadar ekmeği bıraktım denedim gücümü zorladım o dönem işime yaramadı belki kilo veremedim ama ekmek adet sayısını 4/5 ten 2/3 düştüm .
ilk başta 75 yeter diyordum doğrusu çünkü 20 kilo fark olacaktı ve ben bunu tahmin etmiyordum sizlerin faydası oldu bana.Kendinle mutlu olduğun kilo önemli canim 65 güzel rakam, mesela suhanı mutlu etmiyor ama sen dersin ki ben bu kiloda bedenimi seviyorum orda kal. Benim verdiğim kiloyu bir çok insan beğenmiyor hiç yakışmadı diyor ama bende böyle mutluyum.
Hiç kimseye bakma kendin ne istiyorsan onu hedefle
bu bence 1,5 porsiyon bir öğün ara öğün değildirek ara öğüne geçp dünden kalan elmamı yüyeceğimEki Görüntüle 2543792
çocukları var işte birileri gelip gidiyor ozaman yapamıyorsun süreklilik olmuyor.Evet sen ciddi azalttın ekmeği ve uzun vadede yararını gördün çok şükür. Suhan fazla yemiyor ama sıfır kaçamakla denemeli sanki.
bilmiyormuydun yaşınıkv akrabası kadın yaşı belki 75 yaşında hac görmeye gittik
sen kafanda planlar artık tabloyu
ben tek çay bekliyordum yinede ceviz hurma ve fıstık iyi bir kombin oldu
tercihlerimi okudunuz zaten
hurmada yasak çünkü
Zaten benim hedefime gelmemde en büyük etken kocam, o da diyet yapinca kolaydı. Evde biri yer biri bakar olmuyor malesefçocukları var işte birileri gelip gidiyor ozaman yapamıyorsun süreklilik olmuyor.
sonuna kadar katılıyorum.befer 65 e gelsin biraz ara verip daha dicek kesinlikle bundan eminimKendinle mutlu olduğun kilo önemli canim 65 güzel rakam, mesela suhanı mutlu etmiyor ama sen dersin ki ben bu kiloda bedenimi seviyorum orda kal. Benim verdiğim kiloyu bir çok insan beğenmiyor hiç yakışmadı diyor ama bende böyle mutluyum.
Hiç kimseye bakma kendin ne istiyorsan onu hedefle
ya ben aslında porsiyonlarımıda çok büyük tutmuyorum ama takıldım resmen.Evet sen ciddi azalttın ekmeği ve uzun vadede yararını gördün çok şükür. Suhan fazla yemiyor ama sıfır kaçamakla denemeli sanki.