- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
dün yazamadım ne hamarat kocan var kızakşam yemek yememeyi planlıyordum yoğurt salata diye planlamıştım.eşim yemek yapmış.pilav fasulyeyi haşlamış vs onuda ben yaptım.yemek zorunda kaldım.biraz alıngan balık burcubulaşıkları toplarkende sana süprizim var dedi. ne dedim.puding yaptım dedi sANA.TARTI GÜNÜ YAPILMAZ AMAAAA diye haykırdım ama içimden
valla ödem tutuyor o vakit.Kızlar günaydın mesajları okuyamadım bikaç gün daha aktif olamıycam ama kilo bildirimini yapayım 76.1
İstanbula gidip geldim ödem olmasını umut ediyorum bi de regl dönemindeyim
Hepinizi çok seviyorum.
güzel fikirhavalar dengesiz artık kurutma sıcakta iyi olurdu aslında
bir an evvel bozulmadan elden çıkarmak istersen marmelat yap hemencicik daha da kalırsa elinde bizlere yolla
nefis yemek tariflerinle herşey var bak istersen tatlımharikamo suyup dilimleyip direk kaynatayım şekerle dımı?
köpekten mi geçti kız oda hapşuruyordu en sonGünaydın Hatunlarrrr
2 gündür yatak döşşeekk yatıyorumm hiç giremedimm
Nasılsınız ne var ne yokk
ilaç kullanamıyorum ben bir limona 1 çay kaşığı zencefil üzerini, sıcak su ile doldur çok iyi geliyor ben öyle iyileştimGrip canımm.. pazartesi ateşim çıktı bir anda işyerinde hemen eve gittim hastane serum falan derkennnn kaçınılmaz son
bugün biraz daha iyiyim, şükür
denedim canım kötü oldu.ham kısımları varmış resmen ağzımız gerli gerli oldunefis yemek tariflerinle herşey var bak istersen tatlım
Günaydın canımmponcikvegece güncel 65 mi canım yazayım mı listeye
olgunlaşmasını bekleseydin tatlım ham olursa tabi öyle olurdenedim canım kötü oldu.ham kısımları varmış resmen ağzımız gerli gerli oldu
üyeler | boy | BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 | toplam fark | 24.Eyl | 30.Eyl | 08.Eki |
befer | 1,59 | 74,2 | -0,7 | 73,9 | 73,8 | 73,5 |
SUHAN | 1,58 | 65,1 | -0,7 | 64,6 | 64,2 | 64,4 |
amesia | 1,65 | 76 | 0,1 | 77,1 | 75,5 | 76,1 |
patilibirhayat | 1,64 | 65 | 0 | 64,55 | 64,33 | 65 |
harikamo | 1,59 | 63,7 | 0,7 | 63,7 | 63,7 | 64,4 |
arada sevgi pıtırcığı olur kendileri.gıcıklığı tam gıcık,pıtrcılığı tam ptırcıktır.dünde sütlaç yapmış annesi vermiş tarifi.fena sayılmazdı.geç saatte bişey yemiyorsun biliyorum ama tadına bakacaksın dedi ağzıma 2 tatlı kaşığı kadar verdidün yazamadım ne hamarat kocan var kız
benimki çok basit şeyler yapıyor böyle tatlısı tuzlusu yok yani
ya fazla yumuşaktı.gitgide ezilecekti .olgunlaşmasını bekleseydin tatlım ham olursa tabi öyle olur
vayy arkadaş izinde filan mı kızarada sevgi pıtırcığı olur kendileri.gıcıklığı tam gıcık,pıtrcılığı tam ptırcıktır.dünde sütlaç yapmış annesi vermiş tarifi.fena sayılmazdı.geç saatte bişey yemiyorsun biliyorum ama tadına bakacaksın dedi ağzıma 2 tatlı kaşığı kadar verdi
Günaydın canımmEvet 65 regliyim ondan herhalde +700 gram onlaynnn
neden gülüyorsun
bikaç gün evde geçirecekvayy arkadaş izinde filan mı kız
işe yarasın o vakit ses etmebikaç gün evde geçirecek