- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o söğüş nasıl şişiriyor adamı değil misalı menü
sabah....peynir,az tereyağı bal,az ekmek çay
öğle.......100 gr kadar fırınlanmış et,1 kepçe yayla çorbası,2 kaşık kadar havuç salatası
akşam....söğüş(peynir zeytin,domates,salatalık salata şeklinde yedim)
su 1,5 litre
Allahımmmmm sana geliyorum akşam menüsüne bayıldım08.10.2019
sabah 5 adet küçük beypazarı kurusu
öğlen bir adet kabak yarım kase yoğurt 2 dilim ekmek
akşam avuç içi kadar ceviz(4 /5 adet ceviz) avuç içi kadar kavrulmuş antep fıstığı (bu yasak ama gaflete düştüm yedim)
2,5 lt su
evet baya doyurucu olduo söğüş nasıl şişiriyor adamı değil mi
Hep görmek istediğimiz hareketler bunlar (akşam için yazdım diğerlerini ben beğenmem biliyirsun)salı menü
sabah....peynir,az tereyağı bal,az ekmek çay
öğle.......100 gr kadar fırınlanmış et,1 kepçe yayla çorbası,2 kaşık kadar havuç salatası
akşam....söğüş(peynir zeytin,domates,salatalık salata şeklinde yedim)
su 1,5 litre
huhhuwww08.10.2019
sabah 5 adet küçük beypazarı kurusu
öğlen bir adet kabak yarım kase yoğurt 2 dilim ekmek
akşam avuç içi kadar ceviz(4 /5 adet ceviz) avuç içi kadar kavrulmuş antep fıstığı (bu yasak ama gaflete düştüm yedim)
2,5 lt su
bu defa olacak sayın bakanımHep görmek istediğimiz hareketler bunlar
Msjimda düzenleme yaptimbu defa olacak sayın bakanım
Msjimda düzenleme yaptim
o iş biraz istemsiz oldu. akşam gezmesine gittik ve aç gittim elbet birşey ikram ederler diye onlarda sağolsun pasta börek değil ceviz ile fıstık ikram ettiler bende onları gördüm ama sonra pişman oldum. fıstık yasak çünküAllahımmmmm sana geliyorum akşam menüsüne bayıldım
oda tok tutuyorleblebi eklicem yarın ara öğünlerime
canım eski iştahımı özlüyorumMsjimda düzenleme yaptim
işte protein işi için ben çok yemiyorum başlarda yedim artık yemiyorum
büyük hayal kırıklığı olmuş amao iş biraz istemsiz oldu. akşam gezmesine gittik ve aç gittim elbet birşey ikram ederler diye onlarda sağolsun pasta börek değil ceviz ile fıstık ikram ettiler bende onları gördüm ama sonra pişman oldum. fıstık yasak çünkü
Benim katıksız mapıs cezam gibi olmuş, ohh iyi olmuş o kadarciktan bişey olmaz. Akşam aç bırakmışlar senio iş biraz istemsiz oldu. akşam gezmesine gittik ve aç gittim elbet birşey ikram ederler diye onlarda sağolsun pasta börek değil ceviz ile fıstık ikram ettiler bende onları gördüm ama sonra pişman oldum. fıstık yasak çünkü
şu beş kilo gitse ahhh ahhh neler vermem yahuSize dün yediklerimi yazayım kıskanın ve azmedin.
Sabah yöresel bir pide yemeye götürdüm bizimkileri öküz gibi yedim.
Ikindide acıktık tabi gezdik tozduk derken yine pide benzeri lavaşla yapılan bir ciğer 2 ciğer dürüm gömdüm üstüne tramisu zayif olmanın avantajı işte bu.
Bugün hafif bir kahvaltı ve akşam çorba dünü dengeliyor.
Haftalardır bu sistemle kilo almiyorum