- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
sabah yedim elmayı aç karnına :)akşam yemeğinden önce bişeyler atıştırın hatunlar.elma gibi
Eki Görüntüle 2543447
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah yedim elmayı aç karnına :)akşam yemeğinden önce bişeyler atıştırın hatunlar.elma gibi
Eki Görüntüle 2543447
5 fındık yada 1 fincan leblebiye ne dersin dostumsabah yedim elmayı aç karnına :)
ya öğlen lahana ve kapya biber dolma yedim etli anacığım tövbe canım bişi istemiyo.. nasıl kesti beni inanamıyorum.. su iÇiyorum ama5 fındık yada 1 fincan leblebiye ne dersin dostum
lahana şişirir akşam yoğurt vs ile geçiştir mademya öğlen lahana ve kapya biber dolma yedim etli anacığım tövbe canım bişi istemiyo.. nasıl kesti beni inanamıyorum.. su iÇiyorum ama
HEE ONDAN OLDUM ÖLE YAA.. ŞİMDİ ÇAKTIM KÖFTEYİ NOLUYO BE DEDİMlahana şişirir akşam yoğurt vs ile geçiştir madem
önce şekerde beklet doğrayıp şeker eridikten sonra kaynamaya bırak rahat 1 saat kaynamalı marmalt haline gelebilmesi için ama enfess oluo gerçekten afiyet şifaa olsun şimdiden :)harikamo suyup dilimleyip direk kaynatayım şekerle dımı?
sağol canım eve geçince deneyeyimönce şekerde beklet doğrayıp şeker eridikten sonra kaynamaya bırak rahat 1 saat kaynamalı marmalt haline gelebilmesi için ama enfess oluo gerçekten afiyet şifaa olsun şimdiden :)
Bayaaa bii fenaaanekadar fena
geçmiş olsun kuzu.neyin var.şimdi nasısınGünaydın Hatunlarrrr
2 gündür yatak döşşeekk yatıyorumm hiç giremedimm
Nasılsınız ne var ne yokk
Grip canımm.. pazartesi ateşim çıktı bir anda işyerinde hemen eve gittim hastane serum falan derkennnn kaçınılmaz songeçmiş olsun kuzu.neyin var.şimdi nasısın
bizde bildiğin gibi işte
bende bir haftadır çekiyordum boğazım baktım olmuyor biraz önce doktora gittim geldim.evdemisinin.Grip canımm.. pazartesi ateşim çıktı bir anda işyerinde hemen eve gittim hastane serum falan derkennnn kaçınılmaz son
bugün biraz daha iyiyim, şükür
karataysa neden olmasınKızlar diyetteyken lahmacun yesem bitanecik iyi olur demi
İşteyim canoo geldim bugün, toplantı sebebi ilebende bir haftadır çekiyordum boğazım baktım olmuyor biraz önce doktora gittim geldim.evdemisinin.