- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Bir kere denedim tövbe ettimgayet iyi bir kurtarıcı.ama avakadoyla aram yok benim yahu.kızlar siz seviyormusunuz
Eki Görüntüle 2543404
ya listeyi güncelleyecektim seni geçen hafta not almışım ama listeye almamışım hiç yazmamışsın acaba yokmuyudun .sonra baktım zaten sitedeymişsinEtiketimi nettin
Alacaksan güncel kilom 72.5ya listeyi güncelleyecektim seni geçen hafta not almışım ama listeye almamışım hiç yazmamışsın acaba yokmuyudun .sonra baktım zaten sitedeymişsin
5 gün menü bildirim kuralı var.haftalık su hedefimiz zaten hep vardıAlacaksan güncel kilom 72.5ama çok siteye yazmıyorum günde 1 msj ancak. Menü vermek zorlar beni suyum sporum rutin zaten. Cıslarım çokda ondan yazmak zorlar menüyü
Karbonhidratta ceza varmı5 gün menü bildirim kuralı var.haftalık su hedefimiz zaten hep vardı
masaya oturduğuna göre anlışacaz senle.ikili çalışıyoruz.takım arkadaşın beğenmezse menüyü basar cezayıKarbonhidratta ceza varmı
evet patili çokca yiyordu avakadoyuiğğğrennçç tek başına ama salatası enfes acılı yapıyorum bir de.. ama çok faydalı suhan yemeliyiz yani
marmelatını yap eksi eksi harika olurkızlar elimde cennet elması var.çok yiyemem ağzımı bir tuhaf yapıyor.nasıl değerlendirebilirim
hımm olabilir evetmarmelatını yap eksi eksi harika olur
Kurıtuyorlar denedin mi öyle güzel ama yaşıkızlar elimde cennet elması var.çok yiyemem ağzımı bir tuhaf yapıyor.nasıl değerlendirebilirim
yok hiç bilmiyorumKurıtuyorlar denedin mi öyle güzel ama yaşı
Kurutma işini ayarla bence araştır benceyok hiç bilmiyorum
O zaman ben yarın başliyim bugün fena bişeyler yedimmasaya oturduğuna göre anlışacaz senle.ikili çalışıyoruz.takım arkadaşın beğenmezse menüyü basar cezayı
iki kilo kadar var yollayayım canımhavalar dengesiz artık kurutma sıcakta iyi olurdu aslında
bir an evvel bozulmadan elden çıkarmak istersen marmelat yap hemencicik daha da kalırsa elinde bizlere yolla
O zaman ben yarın başliyim bugün fena bişeyler yedim