az yap.bi gün kaçamak yaparsın bizde alırız elimize kırbacı veririz cezayıay çok heyecanlı.. ay bir de yapayım da kim yiyecek.. herif de bende dietteyiz. yazık olur valla ...yemesem de çatlarım
tekrar hoşgeldin.katılım bekliyoruz.ne kadar çok katılım sağlarsan okadar motive olursunhadi bakalım
yeni kiloları ekledin mi tabloda göremedimtekrar hoşgeldin.katılım bekliyoruz.ne kadar çok katılım sağlarsan okadar motive olursun
hayır bu defalık sırf makarna olduğu içinyapacak mısın diyet fırında makarna
tamam ben katılıyorum ozaman destek bekliyorum kızlarrrrhayır bu defalık sırf makarna olduğu için
yok canım eklemedim ateş böceği toplu yayınlasın ondan sonra ekleyeyim dedim ama çıkmadan eklerimyeni kiloları ekledin mi tabloda göremedim
bence bir saati olsun belli o zamana kadar eklensin ne dersinyok canım eklemedim ateş böceği toplu yayınlasın ondan sonra ekleyeyim dedim ama çıkmadan eklerim
çok heyecanlııı :)hemen hemen aynıymışız seninle.ilerki haftalarda yarışalım
salı günü en geç saat 14bence bir saati olsun belli o zamana kadar eklensin ne dersin
günlük su mikatrını yaptığın sporu ve menünü ister gün sonu istersen ikinci gün sabah yayınlarsın.herkesin görevi oluyor.katılım durumuna göre sanada görev verilebilir basit şekildeçok heyecanlııı :)
yarın yada bu akşam mesela bugun yaptıklarını yazıyoruz.her gün yediklerimizi ve içtiğimiz suyu ve yaptığımız suyu mu yazıyoruz ?
evet kaçamak yaptıysan mutlaka yazki genelde spor cezası veriliyor en azından kaçamağı yok etmiş olursunher gün yediklerimizi ve içtiğimiz suyu ve yaptığımız suyu mu yazıyoruz ?
uyar eğer geç kalacak olan pazartesinden bildirsin olmazsasalı günü en geç saat 14nasıl
hu huuuu en baş destekçinim hadi bakalım befercimtamam ben katılıyorum ozaman destek bekliyorum kızlarrrr
valla ben çok becerikli değilim bakalım makarna ilgi alanım inş becerebilirimhu huuuu en baş destekçinim hadi bakalım befercim
pek iyi olmamış o alım işiArkadaşlar ben 3 hafta önce diyetisyene gitti gayet motive bir halde, birinci hafta 1,5 kg yu verdim verdiği diyete uydum tabi ama ikinci hafta regl oldum ve berbat oldu tutamadım kendimi derken tekrar kiloyu aldım üstüne 1 kg daha aldım nasıl :)