Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fırında makarnaişte ben basit bişi istemiyorum.. herkesin menüsünde vardır şimdi
başemel soslu harika yaparım hem ama bilemedim :/fırında makarna
boy: 1,56buyurun dostlar buyurun.. tabi hemen alayım bilgilerinizi.. boy, kilo nedir?
ha bir de tanışalım :)
durmak yok yola devamNeysesakinim canım bu arada benim 2lt yi ekleyebilirsin an itibari ile bitirdim :)
tamam işte yap hadıbaşemel soslu harika yaparım hem ama bilemedim :/
tm yerindesin :) başarılarboy: 1,56
kilo: 64,5 kg
hedef: 60 kg
çalışıyorum spor yapmayı severim evde :) ama motivasyona ihtiyacım varrr
YENİ ÜYE BOY KİLO 06.04.2019 13.04.2019 20.04.2019 27.04.2019 @little dora 1.57 52 @befer 1.59 82.9 @suhan 1.58 64.9 @harikamo 1.59 65.4 @Atesbocegi41 1.64 56.7 @slnkhrmn008 1.64 67.2 @dnz2010 1.56 64.5
3 ü buluyor saten uyuyana kadardurmak yok yola devam
2,5 yap her gün aynı olunca vucut alışıyor
ay çok heyecanlı.. ay bir de yapayım da kim yiyecek.. herif de bende dietteyiz. yazık olur valla ...yemesem de çatlarımtamam işte yap hadı
ben buldum makarnamı yazdım nevresteye haber bekliyorum
ee yazssana ekleyelim şekerim3 ü buluyor saten uyuyana kadar
diyet yapay çok heyecanlı.. ay bir de yapayım da kim yiyecek.. herif de bende dietteyiz. yazık olur valla ...yemesem de çatlarım
diyet yap
ee yazssana ekleyelim şekerim
hep 2yazmışız
tamam katılabilirsin.kurallarımız basitmerhaba,
bende katılmak isterimm :)))
hımm tamam ufak bi uyarı yapabiliriz.su bakanı sensin hepimizi etiketleyip paylaşım konusunda dikkatli olmamızı dile getirebilirsin canım.su konusunda yetki sendeolsalar bile su bildirimi geç geliyor canım
hadi bakalımtamam katılabilirsin.kurallarımız basit
sunumda önemli canım.bildik bişey olunca sunum bomba olursa birinciliğe gidiyor.genelde bilindik şeyler kazanıyorişte ben basit bişi istemiyorum.. herkesin menüsünde vardır şimdi
yapacak mısın diyet fırında makarnasüreklilik halinde olmadığı için yazmadım..2 lt sabit..3 ü bulması değişiyor
hemen hemen aynıymışız seninle.ilerki haftalarda yarışalımboyum: 1,56
kilo: 64,5