- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
tebrikler canım44 bedendim .bedenim 42ye düşmüştü.şuan 42 de bol gelmeye başlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrikler canım44 bedendim .bedenim 42ye düşmüştü.şuan 42 de bol gelmeye başlıyor
ölçülerimiz farklı olabilir belki.emin misin 42 olduğuna ben şuan 42 giyiniyorum aramızda epey fark var
işyerinde kahkaha atacaktım sessiz güldüm içimden katıla katılaçok afadersiniz paylaşmadan edemedim Eki Görüntüle 2253009
Çok iyidi affettimçok afadersiniz paylaşmadan edemedim Eki Görüntüle 2253009
ayyyy 36 bedenli günlerim geldi aklıma şuan hedefim 40 ama .belki yaz sonu tekrar başlarım 36 beden hedefinetebrikler canım
odada tekim birden gördüm bastım kahkahayı bende .dayanamyıp paylaştımişyerinde kahkaha atacaktım sessiz güldüm içimden katıla katıla
Ben senden umutluyum canım hadi insallah, ben 36 oldum ama göbüş gitmiyorayyyy 36 bedenli günlerim geldi aklıma şuan hedefim 40 ama .belki yaz sonu tekrar başlarım 36 beden hedefine
al benden de o kadar dora ://Ben senden umutluyum canım hadi insallah, ben 36 oldum ama göbüş gitmiyor
diyetisyenin ölçüsünden çıkma.ara öğün verdimi sanaacıktım kızlar valla bayılacak gibi oldum uzun süredir böyle olmuyordum ekmek yedim bir parça durduk yere neden böyle oldu derseniz yarım dilim ekmek yedim azaltma yönünde ama pek başarılı olamadım
valla verdide evdeyken acıkmıyordum şimdi acıkıyorum yiyeceğim galibadiyetisyenin ölçüsünden çıkma.ara öğün verdimi sana
ara öğün bana leblebi vermişti bi dönem baya faydalı olmuştu.şimdilerde ara ğün ihtiyacı duymuyorumvalla verdide evdeyken acıkmıyordum şimdi acıkıyorum yiyeceğim galiba
ilk başlarda yiyordum fakat bakliyat olduğu için kökü ondan geri çok canım istemedi ama alayım ben yine olmazsa bir avuca kadar musade vardıara öğün bana leblebi vermişti bi dönem baya faydalı olmuştu.şimdilerde ara ğün ihtiyacı duymuyorum
1 fincan kadar ye benceilk başlarda yiyordum fakat bakliyat olduğu için kökü ondan geri çok canım istemedi ama alayım ben yine olmazsa bir avuca kadar musade vardı
günler uzuyor haklısın acıkıyorum bugün küçük bir elma getirdim1 fincan kadar ye bence
fark 600 grsabah ilk iş tartıldım şişlik hissediyordum yinede rakamları görünce gözlerim yerinden çıktı
81,5 geldim kızlar çok ama çok şaşırdım.
şunu anladım suyun ve şekerin kısıtlı olması gerçekten etkili olmuş.
82,9 İDİM 1,4 yapmıyor mufark 600 gr