- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafta sonu ne kadar içtin canımDün1, 5lt üzerinde su içtim befercim.
Sabah havuç, ve cok az leblebi ile gün bitti. Aksam nohut yahni 1kase bir kaç kaşık bulgur pilavı.
Kilo 52,1 çok şükür ben birkaç kilo fark edecek sandım +100gr birkaç güne gider inşallah
bakalım şansıma ne çıkacak :)hangi katagori olur acaba
Cumartesi 1300ml kadar ictim, pazar 1 lt kadardı sanırım.hafta sonu ne kadar içtin canım
şiş hissediyorum demiştin zaten dün
bence ne aldın ne verdin buda güzel bir şey
makarnalarbakalım şansıma ne çıkacak :)
ama denemek isterim ben de
zor mu olur acaba
az içmişim ben ya haftasonu batırmışım
SU HEDEFİ ÜYELER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR @befer 3,5 2,5 2,5 3 2,75 1 1,5@-SUHAN- 1,5 1,5 2 2 1,5 1 1,5@little dora 1,5 1,5 1 1,5 1,3 1,3 1@harikamo 2 2 2 2 2 2 2@Atesbocegi41 3 3 2,5@slnkhrmn008 2,5
aynen yollarken de aynısını düşündüm biliyor musun.az içmişim ben ya haftasonu batırmışım
ateş böceği yoktu annesine gidecekti bugün döndü.diğer arkadaşta banlı şuan.herkes burda olduğunda konuşalım bunu.aynen yollarken de aynısını düşündüm biliyor musun.
sende little dora az içiyorsunuz.
şimdi suhan bildirim yapmayan arkadaşlar var nasıl yapalım.
ben sürekli soruyorum dönen dönüyor ama dönmeyen arkadaşlarda var
ben giremezsem bile günlük yazıp çıkıyorum yada pazar cumartesi giremedim bunun raporunu yazdım.
evet var ama basit olur şimdi.. başka kulvarda değerlendireyim kendümü :))harikamo girelim mi farklı bir fikrin var mi makarna için
merhaba,Pompilimler şimdide zayıflıyordu.
BİZE KİMLER BAŞVURABİLİR
1-Bir hevesle başlayıp diyeti bırakanlar
2. Cuma zayıflama grubu mağdurları
3.Yaza fit girmek isteyen hatunlar
SLOGANIMIZ:
Zayıflayan kendine zayıflar
KURALLARIMIZ:
1.Salı tartı günümüzdür
2.Başlamak isteyen üye oy çokluğuyla gruba alınır
3.Her üyenin grup içi görevi olacaktır
4.Her üye sorumlu olduğu hafta kilo takibi yapacaktır.
4.Menü bildirimi zorunludur
5.Spor zorunludur
6.Günlük en az 1,5 litre su zorunludur.
7.Kaçamak yapana ceza bakanı tarafından uygun görülen ceza verilecektir.
lütfen boy ,yaş ve kilo bildirimi yapıp giriş yapınız...
EGZERSİZLER
-basen eritme hareketleri sayfa :43
-iç bacak egzersizleri sayfa :53
menü bakanı.............. .......... little dora
su işleri bakanı............. ....... Neysesakinim
ceza bakanı....................
spor bakanı................... SUHAN
yeni üye kayıt kabul bakanı..... harikamo
üyeler boy klio fark 02.04 09.04 16.04 23.04 30.04 Neysesakinim 1.59 82.9 SUHAN 1.58 64,9 little dora 1.57 52 harikamo - - A Atesbocegi41 1.64 56,7 @slnkhrmn008 1.64 67.2
Eki Görüntüle 2250860 Eki Görüntüle 2250862 Eki Görüntüle 2250865
hıı girelim mi demişsin.. pardon birlikte güzel olurdu ama dedim ya.. bende ki tarif basit kalır şçle orjinal gerçekten beğenilecek br tarfi yapmak isterim.. senin aklında varsa direk dal valla :)harikamo girelim mi farklı bir fikrin var mi makarna için
buyurun dostlar buyurun.. tabi hemen alayım bilgilerinizi.. boy, kilo nedir?merhaba,
bende katılmak isterimm :)))
kıymalı makarnahıı girelim mi demişsin.. pardon birlikte güzel olurdu ama dedim ya.. bende ki tarif basit kalır şçle orjinal gerçekten beğenilecek br tarfi yapmak isterim.. senin aklında varsa direk dal valla :)
olsalar bile su bildirimi geç geliyor canımateş böceği yoktu annesine gidecekti bugün döndü.diğer arkadaşta banlı şuan.herkes burda olduğunda konuşalım bunu.
kıymalı makarna