- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
nereye cimcime okula mı başladınKızlarcım o zaman hakkınızı helal edin ♥ Döndüğünüzde burda olmayabiliriiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye cimcime okula mı başladınKızlarcım o zaman hakkınızı helal edin ♥ Döndüğünüzde burda olmayabiliriiim
Başlayacak 2 Eylülnereye cimcime okula mı başladın
Harikasın kuzumsabah tartım 75,7 gösterdi...
yavaş ama azimli inişlerim beni mutlu ediyor
Allah yardımcın olsun kuzumCuma 61.6 ya kadar dusmustum. Bu Sabah 62.3 geldim Hatta 62.7 idi Sabah yuzdum yarim saat de 400 gr gitti yazamadim kizlar kac gundur yogunluk vardi baya
Sabahkileri bir an yedin sandım diyorum zencefili mii sonra içtim gördüm:)Günaydınn Kızlarrrr,
5 Ağustos Pazartesi
Sabah,
1 adet enginar
Fındık tanesi kadar zencefil
yarım demet maydonoz
1 adet kereviz sapı
1 adet limon
tüm malzemeleri bızzztlatıp yarım çay bardağı su eklenip içildiiii
Öğlen;
3 köfte + 1 dilim etimek + 1bardak kefir
Ara öğün;
2 dilim karpuz
Akşam;
2 rendelenmiş kabak + 1 kase yoğurt
Anammm zencefil yenmezzz içilmiyor bileee acııı acıııı pis acııı böğğğSabahkileri bir an yedin sandım diyorum zencefili mii sonra içtim gördüm:)
Maşallah kuzum
Evet ondan mini bir şok geçirdimAnammm zencefil yenmezzz içilmiyor bileee acııı acıııı pis acııı böğğğ
oyy az kalmış iyice dinlendin ama hazırsın yeni dönemeBaşlayacak 2 Eylül
çok iyi gitmişaaa ben bugün tartılmayı unutmuşum ama dün tartılmıştım 74,4
neden güven vermedi? az olduğu için mi57.6 çıktım bugün kızlar bana güven vermedi ama...
limon ile daha iyi oluyor bende başta çok zorlandımEvet ondan mini bir şok geçirdim
Kuzum şimdi hastane işleri ile uğraşıyoruzoyy az kalmış iyice dinlendin ama hazırsın yeni döneme
Evet ama az önce tekrar tartıldım 57.3 doğru yanineden güven vermedi? az olduğu için mi
SABAH AÇ karnına tartı doğrudurEvet ama az önce tekrar tartıldım 57.3 doğru yani