- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
canım sen bi regl ol o zaman hafifliyceksin bak gör
tartı her zaman gösterge olmayabilir
aynen böyle devam et harikasın
İnanır mısın şuan da hastalandım
oleeeyyy beeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen bi regl ol o zaman hafifliyceksin bak gör
tartı her zaman gösterge olmayabilir
aynen böyle devam et harikasın
e hadi gözün aydın :)
oleeeyyy beeee
E şimdi benim anlamadığım ben şimdi hastalandım ama yarın da diyetisyen randevum var, tartıya çıkıcam..e hadi gözün aydın :)
canım sen yine eksi çıkarsın merak etme ama beklediğin kadar olmayabilirE şimdi benim anlamadığım ben şimdi hastalandım ama yarın da diyetisyen randevum var, tartıya çıkıcam..
nasıl olcak napiimm şimdi.. kafam da deli sorular
Hadi inşallah bakalım gideyim yarın yaa... napayım artıkk haftaya mutlu olurum en azındancanım sen yine eksi çıkarsın merak etme ama beklediğin kadar olmayabilir
bu düzenle devam edersen önümüzdeki hafta bol eksi görürsün
kuzum sen geldin üstelik tam motive ile geldin ama bizler malumBen ay'ın 16 sına kadar buralarda olmayacağım bilgisini vereyim istedimm:)
Bir de ay'ın 31inde yokum zaten bir 10 gün kadar
Gerçi topikte kimse yok ama olsun gene de haber vereyimm
İnşallaahhh diyelimmmmkuzum sen geldin üstelik tam motive ile geldin ama bizler malum
dönüşte seni aynen böyle tam gaz bekliyoruz
Ayyyy sahil yürüyüşüGünaydıınnn :)
7 AĞUSTOS ÇARŞAMBA ;
3 yemek kaşığı nesfit + 1 kase yoğurt + 1 dilim ananas üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın atıldı ve onu yedimm:)
ara öğün olarak; 1 fincan yeşil çay
öğlen yemeğinde ; 5 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği yedim ( nohut ) + 1 bardak kefir
ara öğün; 5 çiğ badem yedim.
Akşam yemeği olarakta kabak ve yoğurt tüketecektim fakat, spordan sonra eşim almaya geldi, hadi sahile gidelim diye arabanın arkasına sandalyeleri masayı atmış deniz havası alırız dedi..
hal böyle olunca bende 1 saat o kadar spor yaptım ter attım dışardan birşey yemeyeyim bari dedim; ilk girdiğim marketten 1 tane yeşil elma aldım çıktım.. onu yedim :) akşam yemeğini de böyle geçiştirmiş oldum.
Su; 3 lt.
Canım regl dönemi 1600 gidiverir sen pes etme gitmesi bile çok önemliKız ben azimliyimmm yapıyorummmm amaa sonuç geçen hafta 600 gram
kendimi yerden yere çarpıcammmm
O da hastalanamadığım için böyle çıkıyor kilom biliyorum 4 aydr hastalanmıyorum, bir regli görsem de rahatlasammm
cinnet geçircemmm
olmayan tüm kıyafetlerim oluyor şuan üstüme hele bugün, 1 ay önce içine giremediğim eteğim suan bana beli kocaman kemer taktım resmen bugün
ama tartıda çıkan 600 gram
Ahhahahaha
oleeeyyy beeee
Ahhahahaha
Ayyy iyi bari bak sevindim
Sen bugün mi tartılacaksın canım
helal beee işte budur
Evet canımm tartıldımmm :)
geçen hafta 69,900 düm.. Bugün 68,100 :)
1.600 gram yağ 200 gram su :) ve şuan regli dönemim de olduğum için .. 1-1,5 kilo şişliğin var aslında 67 olarak düşünebiliriz ama sen 68 miş sin gibi devam et dedii :)
Buna oynanırrrrhelal beee işte budur
Kuzum harikasıııın ben de bugğn 56,9 çıktım çok mutluyum
Evet canımm tartıldımmm :)
geçen hafta 69,900 düm.. Bugün 68,100 :)
1.600 gram yağ 200 gram su :) ve şuan regli dönemim de olduğum için .. 1-1,5 kilo şişliğin var aslında 67 olarak düşünebiliriz ama sen 68 miş sin gibi devam et dedii :)
Allah a emanet kuzumSelam Kızlar,
Bugün son günüm, dün kü menümü yazıp gidiyorum birdaha ne zaman dönerimmmm Allah büyük
8 Ağustos Perşembe;
Sabah, 1 fincan kahve
1 yumurta + 1 dilim hindi füme + 1 fincan çay + bol maydonoz
Ara öğün ; 1 fincan kuşburnu + 2 tam ceviz
Öğlen ; 1 parça ızgara tavuk + bol salata + 1 dilim etimek
Ara öğün ; 1 tane kepekli galeta + probiyotik yoğurt
Akşam ; yarım kase çorba + bol salata
3 lt su içildi, spor yok
6 kilo toplam da harika bir rakamKuzum harikasıııın ben de bugğn 56,9 çıktım çok mutluyum
6 kilo toplam da harika bir rakam