- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Öğlen aç sayılmaz di miSABAH AÇ karnına tartı doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen aç sayılmaz di miSABAH AÇ karnına tartı doğrudur
nasıl oldu hastanızKuzum şimdi hastane işleri ile uğraşıyoruz
İnşallah hazırımdır
Ameliyat için gün alacağız yarın canımnasıl oldu hastanız
ne üzerine olacak ameliyat .Ameliyat için gün alacağız yarın canım
amin kuzum inşallah safra kesesindenne üzerine olacak ameliyat .
inş güzel geçer.
Allah Ya Şafi sıfatıyla yanınızda olur
Kim hasta fmadcim kacirmisim, gecmis olsunamin kuzum inşallah safra kesesinden
ananem hasta kuzum amleyiyat olacak yarın anestezist görecek tabiKim hasta fmadcim kacirmisim, gecmis olsun
harikasın kuzumBugunku menu kizlar
Sabah : yok
Ogle: 1 kase yayla corba, 1 tabak Izmir kofte, salata, 1 bardak ayran
Ara: 1 tane incir ikram
Aksam: yumurtali pazi kavurma, 3 parca karpuz, 1 dilim peynir
Spor :Yarim saat yuzme
Menude cok cis var ama baya Az aslinda , Bence cok sorun olmamistirsalı
09,15
1 salatalık
15.00
1 dilim kepekli ekmek
1 tk kaymak
1 tk çilek reçeli
1 tk krem peynir
1 kayısılı çay
18.00
3 yk salata
2 yk yumurtalı fasulye
1 mısır
19.00
Türk kahvesi
bitterli badem şekeri 1 tane
22.00
çilekli yoğurt
1 top dondurma(üzgünüm aşırı tatlı istedi bugün canım
tatlı yedikçe istiyor sanırım... )
su 2.5 L
spor
90 dk leslie
3 saat yürüyüş+hastane koşuşturması
birazdan da kalkabilirsem ütüm var bol karbonhidatıma ceza tabi ek ceza da beklerim...
yiuppiiiiiDün kilo bildirimi yapmamışım..
GÜNCEL ; 69.900
harikasın kuzummmGünaydınnnn
6 AĞUSTOS SALI
Sabah; aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi
3 yemek kaşığı nesfit 1 kase yoğurt 1 dilim ince ananas üzerine 1 çay kaşığı toz tarçın atıldı .. hopppp mideyeee :)
Ara öğün ; yeşil çay + 5 çiğ badem
Öğlen ; 3 adet ızgara köfte + 1 bardak ayran
Ara öğün ; 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam ; 2 kabak tava da yağsız şekilde az pişirildi 3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırılıp yenildiii
Gece; yarım kase yoğurt + yarı limon + 1 tatlı kaşığı pul biber + 2-3 damla elma sirkesi
1 saat spor + 2 lt su
ya varyaaa kızım seni tebrik ediyorum yaa sürekli bunu söylüyorum ama helal olsunGünaydıınnn :)
7 AĞUSTOS ÇARŞAMBA ;
3 yemek kaşığı nesfit + 1 kase yoğurt + 1 dilim ananas üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın atıldı ve onu yedimm:)
ara öğün olarak; 1 fincan yeşil çay
öğlen yemeğinde ; 5 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği yedim ( nohut ) + 1 bardak kefir
ara öğün; 5 çiğ badem yedim.
Akşam yemeği olarakta kabak ve yoğurt tüketecektim fakat, spordan sonra eşim almaya geldi, hadi sahile gidelim diye arabanın arkasına sandalyeleri masayı atmış deniz havası alırız dedi..
hal böyle olunca bende 1 saat o kadar spor yaptım ter attım dışardan birşey yemeyeyim bari dedim; ilk girdiğim marketten 1 tane yeşil elma aldım çıktım.. onu yedim :) akşam yemeğini de böyle geçiştirmiş oldum.
Su; 3 lt.
Kız ben azimliyimmm yapıyorummmm amaa sonuç geçen hafta 600 gramya varyaaa kızım seni tebrik ediyorum yaa sürekli bunu söylüyorum ama helal olsun
canım sen bi regl ol o zaman hafifliyceksin bak görKız ben azimliyimmm yapıyorummmm amaa sonuç geçen hafta 600 gram
kendimi yerden yere çarpıcammmm
O da hastalanamadığım için böyle çıkıyor kilom biliyorum 4 aydr hastalanmıyorum, bir regli görsem de rahatlasammm
cinnet geçircemmm
olmayan tüm kıyafetlerim oluyor şuan üstüme hele bugün, 1 ay önce içine giremediğim eteğim suan bana beli kocaman kemer taktım resmen bugün
ama tartıda çıkan 600 gram
Aslında 1 ama yağdan giden 600 o yüzden 600 diyorum gerisi sucanım sen bi regl ol o zaman hafifliyceksin bak gör
tartı her zaman gösterge olmayabilir
aynen böyle devam et harikasın