- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
ozamana topik aktif olursa izinli yazarızAy sonuna kadar bende burdayım .. ama sonra 30 Ağustos - 9 eylül arası tatile olucam
birine bildirmem gerekiyor mu böyle bir durum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozamana topik aktif olursa izinli yazarızAy sonuna kadar bende burdayım .. ama sonra 30 Ağustos - 9 eylül arası tatile olucam
birine bildirmem gerekiyor mu böyle bir durum da
Anamozamana topik aktif olursa izinli yazarız
Pizza mıııı ımmmmenü bakanımız izine ayrıldı dostlar bugün benden herkese pizza
şeyy ceza bakanı hala görevde onu hatırlatayımda
tekrar hamile olma durumun olabilirmiKızlar benim vücudum da biraz şişlik var ..
ben 3,5 aydır regli görmüyorum çünkü..
3 aylık hamileydim ikizlere sonra karnım da öldüler kürtaj olmak zorunda kaldım
hala hastalanamadım.. Bendeki şişliği yapan bu dur değil mi...
ben burda olursam izinli yazarım seni.tarih değişirse özelden atarsın mesaj.Anam
anam ben ne yapayım o halde deniz de felan bir şekilde girerim artık ne yapayımm tamam
Yok canım olamaz ; çünkü bugün kürtajımın 29.günü..tekrar hamile olma durumun olabilirmi
bu olasılık nedense hiç aklıma gelmedi nedense :)tekrar hamile olma durumun olabilirmi
benimde bi kürtaj durumum olmuştu canım gecikmişti tam süreyi hatırlamıyorum ama bende evham yapmıştım hemenKızlar benim vücudum da biraz şişlik var ..
ben 3,5 aydır regli görmüyorum çünkü..
3 aylık hamileydim ikizlere sonra karnım da öldüler kürtaj olmak zorunda kaldım
hala hastalanamadım.. Bendeki şişliği yapan bu dur değil mi...
Yok canım hamile olmadığımı biliyorum zaten :) 29 gün oldu benim henüz..benimde bi kürtaj durumum olmuştu canım gecikmişti tam süreyi hatırlamıyorum ama bende evham yapmıştım hemen
evet onun şişkinliği olur
pardon ben 3 ay geçmiş üzerinden sandım.özür dilerim.çok geçmiş olsun bu arada.şişlik ondandır muhtemelen .normal mens döngün nasılsa kürtajdan sonrada aynı şeklide devam eder normalde.onu birinci gün kabul edip say bakalım.döngün kaç gün.40 güne kadar normal kabul ediliyorYok canım olamaz ; çünkü bugün kürtajımın 29.günü..
29 gündür de eşimle hiç yakınlaşmadık :)
o yüzden mümkün değil yani zaten 3 ay korunma verdi..
daha çok yenii
benim regl nerdeyse 1,5 ay sonra falan olmuştu sanırım ki benim normalde regl aralıkları çok kısadır düzenim 2 haftada bir düşün 1,5 ay gecikince davul gibi olmuştumYok canım hamile olmadığımı biliyorum zaten :) 29 gün oldu benim henüz..
doktor 35-40 gün içinde regli olursun dedi bekliyorum işte.. onun da şişkinliği var farkındayımm
bu arada geçmiş olsun kuzumYok canım hamile olmadığımı biliyorum zaten :) 29 gün oldu benim henüz..
doktor 35-40 gün içinde regli olursun dedi bekliyorum işte.. onun da şişkinliği var farkındayımm
ben üç ay geçmiş üzerinden sandımbu olasılık nedense hiç aklıma gelmedi nedense :)
Kürtajdan önce 30-31 günde bir oluyordum canım.. yani hamile kalmadan da önce en son nisan da regli gördüm işte ben.. ondan sonrası yok hamilelikti felan derken .. 3 ay öyle geçti.. 1 ay da kürtajdan bu yana oldu işte..pardon ben 3 ay geçmiş üzerinden sandım.özür dilerim.çok geçmiş olsun bu arada.şişlik ondandır muhtemelen .normal mens döngün nasılsa kürtajdan sonrada aynı şeklide devam eder normalde.onu birinci gün kabul edip say bakalım.döngün kaç gün
mesajımı düzenledim tekrardan.40 güne kadar olmayabiliyorsun.büyük oranda ondan kaynaklı.bende 12 haftalıkken kürtaj olmuştum.Kürtajdan önce 30-31 günde bir oluyordum canım.. yani hamile kalmadan da önce en son nisan da regli gördüm işte ben.. ondan sonrası yok hamilelikti felan derken .. 3 ay öyle geçti.. 1 ay da kürtajdan bu yana oldu işte..
ilk başta bende öyle sandım evetben üç ay geçmiş üzerinden sandım
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsunbu arada geçmiş olsun kuzum
evet doktor da 40 güne kadar olursun dedi.. bi 10 günüm falan var demekki.. neyse bekliyorum bakalım..mesajımı düzenledim tekrardan.40 güne kadar olmayabiliyorsun.büyük oranda ondan kaynaklı.bende 12 haftalıkken kürtaj olmuştum.