Benim yok ama şu aşama ilk aşama bence son 3 4 kiloda kullan şimdilik sade kahve işini görür spor öncesiKızlar aranızda daha önceden hiç
L-Karnitin kullanan var mı
Ben kullanmayı düşünüyorum ama çekiniyorum da , spordan bir yarım saat önce içiliyormuş 1 ölçek kadar daha fazla yağ yakımı yapıyormuş baya bir araştırdım.
Bir fikriniz var mı bununla ilgili ?
Yoookk şimdi değil zaten canım, ağustos sonu gibi düşünüyorum.. yani 1 ay sonra falan.Benim yok ama şu aşama ilk aşama bence son 3 4 kiloda kullan şimdilik sade kahve işini görür spor öncesi
O zaman olurYoookk şimdi değil zaten canım, ağustos sonu gibi düşünüyorum.. yani 1 ay sonra falan.
Süpersin kuzum 2 kaşıkla kalman iyi olmuşiyi akşamlar kızlar
öğlen 3 tane şeftali yedim orta boy
akşam 2 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurt
ara öğün olarak yine yoğurt düşünüyorum
haftasonu bol gezmeceli bi planım var ama tartıya toplarım kendimi
HarikasınBugün ter temiz bir menü kaçamaksız ak pak
Sabah sade kahve üstüne 5 mile leslie
Kahvaltı 9.30
1 yumurta
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dl çavdar ekmek
5 zeytin
Lor peyniri
Maydanoz nane
Kayısı çayı
Ara yeşil çay
3 gün kurusu
Öğle
2 köfte 1 kaşık makarna bol salata tuzsuz yağsız
Ara
1 elma
Akşam 3 kaşık taze fasulye 1 bardak ayran
Su 3lt geçti spor 5 mile ve temizlik
canım künefe olmamışGeldimsu 1.5 litre yada az anca içiyorum ekmek yemiyorum sadece sabahlari azıcık mesela sabah Ufak bir tost yedim şekersiz cay oglen akşam da cacik yedim ve gün arasında leblebi yedim birazda künefe yemiş olabilirim sizce nsl ilerliyorum
Geçmiş olsun kuzumNe çok yazmışsınız okuyamadım
Bizimkiler geldi yine sağlık problemleri oldu, babam yine korkuttu bizi ancak sonuçlar temiz çıktı çok şükür.
Velhasıl yoğun bir hafta geçirdim yokluğumda ipin ucu kaçmadı umarım. Pazartesi sabahı görüşürüz kızçelerim
Harikasın kuzum maşallah :)Günaydınn Herkese :)
26 Temmuz Cuma ;
Sabah,
1 fincan sade türk kahvesi
1 yumurta, 1 dilim peynir , 2 parça roka, bol maydonoz
Öğlen;
Bol salata üzerine 2 köfte
1 bardak kefir
Ara Öğün;
1 fincan yeşil çay + 5 çiğ badem
Akşam;
6 Yemek kaşığı kurubaklagil yemeği ( haşlanmış nohut yedim )
1,5 lt detoks suyu + 1,5 lt normal su ..
Spor yok.
Maydanoz suyu da kabul müüüüYeşil çay saati hanımlar
Oooo maşallahBundan sonra ki daha ağırhafta da 3 gün yeşil su yapıp onunla besleneceğim
işte içerisinde yeşil elma salatalık zencefil maydonoz vs bunları katı meyve sıkacağından geçirip üzerine 1 su bardağı su ekleyip öğün yerine onu içicem
kalan 4 günde de normal sabahları yumurta 1 dilim peynir işte ne bileyim öğlen 2 köfte salata akşam sebze yemeği tarzında ..
Harika haber :)2 800 Yağ
Kalan 400 kas
su oranım epey artmış
Almıyorum canım kaslarımı şişirmek istemiyorumHarikasın ♥♥
Canım 5 mil yaparken eline ağırlık lastik alıyor Muş’un
Gözlerim kamaştı maşallah ya ♥
Hahaha ben de 5 mil yapacaktım senden özendim :) yine aletler YÖK diye vazgeçyşmAlmıyorum canım kaslarımı şişirmek istemiyorum
Haklısın canımSoğan suyuda dahil ama yeşil çayı alışkanlık edelim
5 mile zaten fazla yorucu bide ağırlıkla yooo yoooHahaha ben de 5 mil yapacaktım senden özendim :) yine aletler YÖK diye vazgeçyşm
Sadece ağırlığım YÖK aslında ama ..
Sabah uyanınca ilk iş sade kahve olsun güne metayı hızlandıracak bişeylerle başlamak idealHaklısın canım
Dünden artan maydanoz suyum vardı bugün onu içtim
Hiç de sevmedim
Bol da su içtim
2 kahve
Akşam da yeşil çay unutmazsam