- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Bildiğin detoks oldu sana bundan sonraki menün nasıl canımCanım Merhaba,
6 günde 3 kilo 200 gram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğin detoks oldu sana bundan sonraki menün nasıl canımCanım Merhaba,
6 günde 3 kilo 200 gram
Bundan sonra ki daha ağır hafta da 3 gün yeşil su yapıp onunla besleneceğimBildiğin detoks oldu sana bundan sonraki menün nasıl canım
Ekmeği küt diye kesti adam yaBundan sonra ki daha ağır hafta da 3 gün yeşil su yapıp onunla besleneceğim
işte içerisinde yeşil elma salatalık zencefil maydonoz vs bunları katı meyve sıkacağından geçirip üzerine 1 su bardağı su ekleyip öğün yerine onu içicem
kalan 4 günde de normal sabahları yumurta 1 dilim peynir işte ne bileyim öğlen 2 köfte salata akşam sebze yemeği tarzında ..
7 gündür 1 dilim ekmek yemedim canımEkmeği küt diye kesti adam ya
Ve 3 kiloyu da beğenmedi biliyor musunEkmeği küt diye kesti adam ya
Etimek ekmek yerine koymam ben7 gündür 1 dilim ekmek yemedim canım
1 kere sadece geçen akşam yemeğine koymuş 1 dilim etimek ( tuzsuz )
Allahdan bilasınımı istiyimişVe 3 kiloyu da beğenmedi biliyor musun
En az 4 bekliyormuş ondanAllahdan bilasınımı istiyimiş
Ne çok yazmışsınız okuyamadım
Bizimkiler geldi yine sağlık problemleri oldu, babam yine korkuttu bizi ancak sonuçlar temiz çıktı çok şükür.
Velhasıl yoğun bir hafta geçirdim yokluğumda ipin ucu kaçmadı umarım. Pazartesi sabahı görüşürüz kızçelerim
Canım Merhaba,
6 günde 3 kilo 200 gram
2 800 Yağkaçı yağ kaçı su kaçı kas?
2 800 Yağ
Kalan 400 kas
su oranım epey artmış
Yoo dedi tabii kii :)bir hafta için kas oranı epey fazla bunun için herhangi bir şey demedi mi diyetisyen.
ben yaklaşık 2,5 ayda bir gidiyorum bu arada 500 gr kadar kas kaybı olmuş bir sürü laf etti. karbonhidratı kafana göre kesemezsin vücütta en zor kas kazanılır sen en zor kazanılan şeyi kaybeymişşin.
geri kazanmak için çok ağır spor yapman lazım diye.
yani bence senin bu rakam göreceli bir rakam bırakınca ne olacak bu diyeti... daha sağlıklı daha yavaş gitmende fayda var bence...
Örneğin şuan da benim vücudumda ki kas oranı %51.3bir hafta için kas oranı epey fazla bunun için herhangi bir şey demedi mi diyetisyen.
ben yaklaşık 2,5 ayda bir gidiyorum bu arada 500 gr kadar kas kaybı olmuş bir sürü laf etti. karbonhidratı kafana göre kesemezsin vücütta en zor kas kazanılır sen en zor kazanılan şeyi kaybeymişşin.
geri kazanmak için çok ağır spor yapman lazım diye.
yani bence senin bu rakam göreceli bir rakam bırakınca ne olacak bu diyeti... daha sağlıklı daha yavaş gitmende fayda var bence...
Metekartin kullanmıştım bir ara evet enerji veriyor iştah kesiyor ama doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederimKızlar aranızda daha önceden hiç
L-Karnitin kullanan var mı
Ben kullanmayı düşünüyorum ama çekiniyorum da , spordan bir yarım saat önce içiliyormuş 1 ölçek kadar daha fazla yağ yakımı yapıyormuş baya bir araştırdım.
Bir fikriniz var mı bununla ilgili ?
Evet hiç bir diyetisyen bir haftada 400gr iyi görmez çünkü yolun açık olsunÖrneğin şuan da benim vücudumda ki kas oranı %51.3
Yani ben de daha önceden yaptığım diyet ve sporlardan dolayı bir erkek kadar kas var neredeyse
Bu yüzden ilk hafta için çok üzerinde durmamış olabilir, uyarısını yaptı ama 2. hafta sıkı kontrole almamız gerektiğini de itaatle bildirdi
Ben bunu bir danışayım, herkes işe yaradığını söylüyor..Metekartin kullanmıştım bir ara evet enerji veriyor iştah kesiyor ama doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederim
Metabolizmamda motormu takılı doktorcum deseydinEn az 4 bekliyormuş ondan
Kendi fit diye sanki herkes öyle olacak hıhhhhMetabolizmamda motormu takılı doktorcum deseydin