ben tamamen çikartmak için uğraşiyorum.. zaten benim vucut istemiyor kendimi zorluyorum. sonra ödem var üstümde.. onu hissediyorumşekeri hayatimdan cikarmaya çalışıyorum çayı şekersiz ve demli iciyorum günde bir bardak bitki çayı içiyorum ve sıcak su içiyorum yararlı oluyor ekmek yememeye dikkat ediyorum kilodan kasit önemli olan göbek olmaması
mrb.neler yapıyorsun..diyet geçmişin varmı.ne yer ne içersinBende geldimbu zorlu sürece benide alır mısınız ☺1.60 boyum 55 kiloyum 50 ye düşsem hic fena olmaz lütfen yardim ♥
yazmışsın zatenşekeri hayatimdan cikarmaya çalışıyorum çayı şekersiz ve demli iciyorum günde bir bardak bitki çayı içiyorum ve sıcak su içiyorum yararlı oluyor ekmek yememeye dikkat ediyorum kilodan kasit önemli olan göbek olmaması
çok iyiGunaydin kizlar gunun ilk bildirimi benden gelsin 62.2. 300 gr daha gitmis bugun de toplamda 1 kilo gitti 3 gunde, daha fazla bekliorum ama olmadi buna da sukur. Bu arada dun yarim saat pilates yaptim
migicim miktarlar önemli.mesela şu mercimek çorbanı listeden çıkarabilirsin.zaten yaz ve inanılmaz şişlik yapar.zeytinin kaç adet.karpuz kaç dilim gibi gibimenüm:
sabah: 6:30
kabaklı yumurta
baharatlı yeşil zeytin
süzme peynir
domates
ara: 10:00
fitre kahve
öğlen : 12:00
mercimek çorbasi
türlü yemegi
karpuz.
akşam 19:30
semizotu yemegi ( bi tabak )
salata
karpuz.
spor:15-20 dk ( akşam yaptım ):)
su: 1,5 lt:
bu sabah kilom: 88,5SUHAN
zeytini 5 adet yiyorum. karpuzu ben sayamadimmigicim miktarlar önemli.mesela şu mercimek çorbanı listeden çıkarabilirsin.zaten yaz ve inanılmaz şişlik yapar.zeytinin kaç adet.karpuz kaç dilim gibi gibi
bu hafta artıdamısın sen.başlangıç kilo 88 mişzeytini 5 adet yiyorum. karpuzu ben sayamadim
evet çözüttüm bu arada regl oluncabu hafta artıdamısın sen.başlangıç kilo 88 miş
ön tartı
SUHAN .....64,5........................................................63,4........................1,1
@MigiMadid .....88,7................................................88,5.........................0,2
E Evvab ......71.5
little dora ...... 47.6..................................................47,6.........................-
amesia ...75,8
Verano_porteno 62.5
dünkü liste ve bugünkü.herkes yine alıntılayarak eklesin aradaki farkları görelim
Bende geldimbu zorlu sürece benide alır mısınız ☺1.60 boyum 55 kiloyum 50 ye düşsem hic fena olmaz lütfen yardim ♥
22 Temmuz
12.30
yoğurtlu haşlanmış yumurta(2adet)
1.5 dilim ekmek
15.00
1 kuru kayısı
2 dilim karpuz
1 dondurma(komşuda sofrada bir şey yemedim dondurma bana da almışlar yemiycem dedim ama...)
18.00
2 tabak yoğurtlu kabak
1 haşlanmış mısır
su 2L sanırımNeysesakinim
spor
2 saat gezme alışveriş
1 saat ev temizliği
kilo bildirimi :63,4 wcye çıkmadım.hissettiğim kilo 62,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?