- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
çok güzel:)Tadı nasıldııı kahvenin :)
şeker yerine tarçin atacam bundan sonra:)
şekerden uzak durmaya çalışıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel:)Tadı nasıldııı kahvenin :)
Süper canım :)çok güzel:)
şeker yerine tarçin atacam bundan sonra:)
şekerden uzak durmaya çalışıyorum.
Maşallah :) afiyet olsun canımbu akşam semizotu yemegi yapacagim hepsi doğal malzemeleri:)
tuzu rafine degil himalaya tuzu. çok doğal tuz. bi tatlı kaşığı atiyorum..:)
tavuk bunyonu dişardan artık almiyorum eşim yapıyor:)
salçasini da dün eşim yaptı:) ben uyurken gece yapmış maşallah eşime:)
market tuzu almayin..Maşallah :) afiyet olsun canım
hoşgeldiniz:)Bende geldim bu zorlu sürece benide alır mısınız ☺1.60 boyum 55 kiloyum 50 ye düşsem hic fena olmaz lütfen yardim♥
Hoşbuldum inşallah güzel sonuçlara ulaşırızhoşgeldiniz:)
benim boy 1,65 hedef 57 olmak istiyorum:)Hoşbuldum ☺ inşallah güzel sonuçlara ulaşırız
Evet o baktığım diyete benziyor bu menülerde peki açlık jissediyor musin?Aynisi degil sanirim canim ya benimkinde yok.
1. Gun
Sabah: yarim greyfurt, 1 dilim ekmek, 2 kasik fistik ezmesi ( bizdekiler sekerli oldugu icin bence 1 kasik olmali yurtdisindakiler sekersiz oluyor)
Ogle: yarim cup, 1 dilim ekmek, 1 bardak kahve veya cay
Aksam: 80 gr et yagsiz, yarim muz, 1 kucuk elma, 1 top vanillali dondurma, 1 cup fasulye
2. Gun
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, yarim muz
Ogle: 1 cup lor veya cokelek, 5 tuzlu kraker ( Ben greta aldim)
Aksam: 2 hot dog Dio ama 80 gr herhangi bi et olabilir, yarim muz, yarim cup dondurma, yarim cup havuc, 1 cup brokoli
3. Gun
Sabah: 5 tuzlu kraker, 1 parca peynir, 1 kucuk elma
Ogle: 1 yumurta, 1 dilim ekmek
Aksam: 1 cup ton baligi, yarim muz, 1 cup dondurma
Cup dedigi 240 ml Yani su bardagindan biraz fazla oluyor
Bende bugün ilk duydum nette detayları yazıyor bende bugün baktım askeri diyet adıo nedir ben ilk duydum.
Evet canim malesef, sadece 2. Gun Yani dun hissettim. Bugun en Az yedigim gun ve hic hissetmedimEvet o baktığım diyete benziyor bu menülerde peki açlık jissediyor musin?
Açlik hissedilmeyen diyet yok galibaEvet canim malesef, sadece 2. Gun Yani dun hissettim. Bugun en Az yedigim gun ve hic hissetmedim
Canım diyet sonrasında da hep böyle devam edeceksin değil mi? Öbür türlü aynı şekilde geri alırsınmarket tuzu almayin..
o kilo yapıyo kesin bak..
ben şekeri birakacagim işlenmiş rafine olan şeyleri silecegim.
doğal sağlıklı beslenmeye adayacagim.
Tuzu da iyotlu ama günde miktar olarak biz kişi başı 13,2 gr dı sanırım Türkiye’de kullanıyoruzmarket tuzu almayin..
o kilo yapıyo kesin bak..
ben şekeri birakacagim işlenmiş rafine olan şeyleri silecegim.
doğal sağlıklı beslenmeye adayacagim.
Hoşgeldin:)Bende geldim bu zorlu sürece benide alır mısınız 1.60 boyum 55 kiloyum 50 ye düşsem hic fena olmaz lütfen yardim
şekeri hayatimdan cikarmaya çalışıyorum çayı şekersiz ve demli iciyorum günde bir bardak bitki çayı içiyorum ve sıcak su içiyorum yararlı oluyor ekmek yememeye dikkat ediyorum kilodan kasit önemli olan göbek olmamasıbenim boy 1,65 hedef 57 olmak istiyorum:)
iyotlu tuzu rafine tuzudur.. gerçek tuzu kaya tuzu ve himalaya tuzu. onu da miktar kullanmali. ben yemege göre yapıyorum:)Tuzu da iyotlu ama günde miktar olarak biz kişi başı 13,2 gr dı sanırım Türkiye’de kullanıyoruz
Bu miktarı azaltmak gerekiyor