- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.458
- 698
74.9 beklediğimden düşük çıktı bu hafta diyet falan yapamadım ama iş güç derken yine gitmiş 100 gr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
74.9 beklediğimden düşük çıktı bu hafta diyet falan yapamadım ama iş güç derken yine gitmiş 100 gr
Yok kuzum sen daha çok :)
Aynen canımhıı domatesli filan
Bende 71.5 kgmım74.9 beklediğimden düşük çıktı bu hafta diyet falan yapamadım ama iş güç derken yine gitmiş 100 gr
İsteğe göre cezacgdmk öyle ceza istemişti
61.3 sabitim. Artı bekliyordum aslında.
Cigdem memleket nasil ? Sen memlekete, Ben tatile zayif gidemedik bi turluİsteğe göre ceza
Kusura bakmayın, türk telekom iyi çekmiyor burda hatta bugün bi ara Yunanistan'a bağlandı falan tam geçmişi okurken.
@befer ctesi suyum 2500
Pazar 2 lt
Ptesi hatırlamıyorum ama 1500 olmamıştır, 1lt yazabilirsin.
gecen sene daha iyiydim yine, bu sene daha kötüyüm, umutlar seneye kaldıCigdem memleket nasil ? Sen memlekete, Ben tatile zayif gidemedik bi turlu
Seneye position birakalim hatta 3 kilo fln eksik gidelim kafaya takmadan yemek icingecen sene daha iyiydim yine, bu sene daha kötüyüm, umutlar seneye kaldı
Opsiyon dicektim otomatik cevirio offfSeneye position birakalim hatta 3 kilo fln eksik gidelim kafaya takmadan yemek icin
Hedefe ulaşalım da 3 kilosu surda kalsınSeneye position birakalim hatta 3 kilo fln eksik gidelim kafaya takmadan yemek icin
O derece mi diosun olur mu bi gun dersin. Omrumuz buralarda gecio wallaHedefe ulaşalım da 3 kilosu surda kalsın
Valla 2 senedir buralardayim kilo muhabbetine, kıyısından dönüyorum. Seneye ulasicaz ulasicaz da sen sanki hedefi 59a mı çektin diye okudum ben, kilo bana gelmiyorsa ben giderim ayağına diyorsunO derece mi diosun olur mu bi gun dersin. Omrumuz buralarda gecio walla
süpersin kuzum ama akşama sebze ağırlıklı olsa daha iyiymişKizlar bugunu kapadim menumu yazayim
Sabah : aksam icin corba yaparken et haslamistim ondan bikac parca attim agzina
Ogle: 1 kase domates corba, 1 tabak orman kebabi, 1 kase salata, 1 bardak ayran
1 kucuk cikolata( ikram )
Aksam: 1 buyuk kase kemik suyuna etli sehriye corba ( eti cok ,sehriyesi Az) 1 dilim ekmek
Su: 10 bardak olmustur. 3 lt yaparim.
Spor biraz dinlenip pilatesin 2. Gununu yapcam
SUHAN Neysesakinim little dora
kat kat istemişsinİsteğe göre ceza
Kusura bakmayın, türk telekom iyi çekmiyor burda hatta bugün bi ara Yunanistan'a bağlandı falan tam geçmişi okurken.
@befer ctesi suyum 2500
Pazar 2 lt
Ptesi hatırlamıyorum ama 1500 olmamıştır, 1lt yazabilirsin.
@fmad canım söyledim mi bilmiyorum ama en son verdiğin cezayı yapmıştım ben, sıradaki gelsin
Walla canim acayip kemik suyu yaptim. Sabaha kadar kisik ateste pisti kaynamadan. Kolajen bombasi oldu. Zaten corbayi dolaba koydum jole gibi olmus dizime iyi gelir diye yaptim bi umit. Haftaya doktora gitcem artiksüpersin kuzum ama akşama sebze ağırlıklı olsa daha iyiymiş
military diet bitti i
kemik sulu olduğu için kötü de değil aslında