Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dagilin dagilin ben geldim.
tekrar hoşgeldin bu defa gitsende bırakmam yakana yapışırımgeri geldim pes edecem gidiyorum mu dedim geldim..
güncel kilom: 88,0
evet vermişim 1,5 kg.
1-2 gün içinde regl olucam için 88,4 gördüm. ödem içindeyim çünkü. o sayılmıyor.
bende birakmiycamtekrar hoşgeldin bu defa gitsende bırakmam yakana yapışırım
hoşgeldin tekrar inş bu sefer başarıya ulaşacaksın.geri geldim pes edecem gidiyorum mu dedim geldim..
güncel kilom: 88,0
evet vermişim 1,5 kg.
1-2 gün içinde regl olucam için 88,4 gördüm. ödem içindeyim çünkü. o sayılmıyor.
bende insulin direncim var. zor veriyorum.hoşgeldin tekrar inş bu sefer başarıya ulaşacaksın.
bak ben 88 kilo idim hamile kaldım 95 oldum
doğumdan çıktım 96/98 idim.
aralıktan veri bak 17/18 kilo verdim .
kolay olmuyor çok sıkıntı çekiyorsun.
ama yavaş yavaş oluyor kimse kolay oluyor demesin kolayada kanma 2 günde gider 2 günde gelir o kilolar
sen bir dahile uzmanına lütfen git açlık tokluk kan şekeri baktır insülün direncine baktır.
kadın doğumcuya git hormanlara baktır
tiroid olabilir.
sonrasında da herşeye gözünü kapat kulağını kapat ve başla
Az yemek değil çözüm bende yıllarca uğraştım veremedim istersen açlık grevi yap insülün direnci varsa veremiyorsun doktor ilaç veriyor onunla veriyorsun yoksa boşuna zaman kaybı oluyor.bende insulin direncim var. zor veriyorum.
yinede dikkat ediyorum.
akşamlari az yiyecegim. yada yemediğimde rahat gidiyor.
ilaçlarımı kullanamadığım içinAz yemek değil çözüm bende yıllarca uğraştım veremedim istersen açlık grevi yap insülün direnci varsa veremiyorsun doktor ilaç veriyor onunla veriyorsun yoksa boşuna zaman kaybı oluyor.
ve diyetisyen bana dediki kesinlikle aç kalmayacaksın direncin var açta kalsan kilo veremezsin.
doktora gitmekten neden bu kadar kaçıyorsun
valla bende öyle idim.ilaçlarımı kullanamadığım için
zor geliyo hap sevmiyorum evleninceye kadar hap içmedim hiç. alışmadim.
çok haklısın canım kendin için sonuçtavalla bende öyle idim.
ünsülin direnci
tansiyon ilacı
böbrek ilacı
kolestrol ilacı
vitamin ilacı
her sabah bir avuç ilaç alıyorum.
sağlığım için kendim için
sevmiyorum nefret ediyorum ama almak zorundayım.
herşey birbiri ile bağıntılı o yüzden kendin için yapmak zorundasın yoksa sürekli başa dönersin sen sana yaparsın ne yazıkkı..
Vallahi sağlık için yoksa keyfimden almıyorum o kadar ilacıçok haklısın canım kendin için sonuçta
Spor yapamiyorum canim bu Ara malesef, disim iltihaplandi yuzemiyorum. Dizimde de sikinti var baska spor yapmak istemiyorumSupersin kuzum sporun da olsa harika olurdu
Çarşamba regl oldum, sanırım biraz da onun ödemi oldu. Bugün salıya göre -400 ama daha salıya kadar nolur bilinmez :)Sen izinli sayılırsın 1.haftada o kadar yemeğin içinde buna da şükür de çidom.
Bugün herkes ciddi artıları gördü. Demoralize olmayın yarın yeni bir hafta başlıyor
Yaktın beni suhan
bu haftanın en zayıf halkası cgdmk
O zamanlar ben seni, şimdi sen beniahahahha ilk rakibem :)
Bana bı gün leslie bi gün de zıp zıp rica ediciimmkızlar @harikamo hariç cezalar bitti ona da kısıra vermiştim sanırım geri alıyorum onu
BU GÜNDEN İTİBAREN MENÜ BİLDİRMEYENE CEZA VERECEĞİM
TARFAINIZI SEÇİN.......... DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN
aferin emin adımlarla ilerliyorsun 2,5 un altına düşmemeyi alışkanlık haline getirNeysesakinim cimmm salı günü 1850, Çarşamba 2600 su canım. Düzenli yapabildiğim ve dikkat etmeye çalıştığım tek şey su
Hoşgeldndagilin dagilin ben geldim.
Canım şimdi içmezsen 1 hapı 20-30 sene sonra 10 hap içmen gerekecek ve telafisi olmayan hastalıklara yol açacakilaçlarımı kullanamadığım için
zor geliyo hap sevmiyorum evleninceye kadar hap içmedim hiç. alışmadim.
Geçmiş olsun kuzumSpor yapamiyorum canim bu Ara malesef, disim iltihaplandi yuzemiyorum. Dizimde de sikinti var baska spor yapmak istemiyorum
Canım benim de geçen haftam kötüydü bu hafta daha dikkat etmeye uğraşıyorum ama...Çarşamba regl oldum, sanırım biraz da onun ödemi oldu. Bugün salıya göre -400 ama daha salıya kadar nolur bilinmez :)
Ctesi düğün var :)
Aksamdan sonra yemiyorum artık ama reglden dolayı 2 gündür güme gitti
Yaktın beni suhan
teletubbies beni ezip geçecek
O zamanlar ben seni, şimdi sen beni
Bana bı gün leslie bi gün de zıp zıp rica ediciimm
Düzene oturtmak lazım