- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
ben kaçıyorumkilo bildirimi yapmışsın bunu topiğe giriş olarak kabul ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaçıyorumkilo bildirimi yapmışsın bunu topiğe giriş olarak kabul ediyorum
kaçma Allahın emriyle gitben kaçıyorum
Ben şu Karatay i deneyeyim sonra yine konuşuruz :)))kaçma Allahın emriyle git
tamam son teklifi yapıyorum.ilk sayfadaki sloganımız oku ve tekrar kararını ver
4 nisanda a101 e baskül geliyor.ilgilenenlere duyrulur
Mersii squat plank zaten benimle ayladır problem yoklisteye ekledim.ara ara menülerinde paylaşırsın.squat ve plank günlüğü oluşturdum 1 aylık.isteyen katılabiliyor ama diğer zorunlu spor bireysel herkes kendine göre yapıyor
Hoşgeldin, ilgili bakanımız en yakın zamanda ilgilenecektirKizlaaar beni de kabul eder misiniz gruba? Bebek emziriyorum bu yuzden kontrolsuzde surekli yiyorum yiyorum bi dayanaga ihtiyacim var.
27 yasindayim, boyum 174 kilom 66
Bu grupta da daha önce yani dönem dönem yapan arkadaşlarda var. Ben bazen 1 haftalık if yapıyordum son 2 aydır hiç yapmadım. Aklıma takıldı yineBugün neler yedim,
12.30 - mercimek çorba, adana kebap, lavaş, ayran
18.30 - mercimek çorba, yoğurt, bir avokado
Gün boyu şekersiz bitki çayı, kahve ve 2 litreden fazla su içildi. Bugün spor yok yarın yapıcam. Squat ve planki yaparım akşama doğru, ilk sayfada olan.
Not: kızlar intermittent fasting yapıyorum yani aralıklı oruç. Bilmeyenler için akşam 18.30’dan sabah 12.30’a kadar hiçbir şey yemeyip yağ yakmaya yarayan leptin hormonunu maksimum çalıştırmayı hedefliyorum. Pztesi başladım salı gününü merakla bekliyorum.
Oyy kıyamam canım dinlen bugün yarın yine gidecek misin canım,Çoooook yorgunum kızçelerrrrrr
Afiyet olsun kolay gelsin su miktarını tam olarak alabilir miyim iki mi iki buçuk mu üç mü?Bugün neler yedim,
12.30 - mercimek çorba, adana kebap, lavaş, ayran
18.30 - mercimek çorba, yoğurt, bir avokado
Gün boyu şekersiz bitki çayı, kahve ve 2 litreden fazla su içildi. Bugün spor yok yarın yapıcam. Squat ve planki yaparım akşama doğru, ilk sayfada olan.
Not: kızlar intermittent fasting yapıyorum yani aralıklı oruç. Bilmeyenler için akşam 18.30’dan sabah 12.30’a kadar hiçbir şey yemeyip yağ yakmaya yarayan leptin hormonunu maksimum çalıştırmayı hedefliyorum. Pztesi başladım salı gününü merakla bekliyorum.
Yine yordular mı seni oyyÇoooook yorgunum kızçelerrrrrr
Evet, aslında inanılmaz mutluyum çok keyifli ama ben biraz fazla miskinleşmişim. Gözlerim kapanıyor tiner kokusunu da unutmuşum san>rım kafa yaptıOyy kıyamam canım dinlen bugün yarın yine gidecek misin canım,
Yakında alışır beden çok tembellik yapmışımYine yordular mı seni oyy
Olsun başlamışsın ya ne güzel bende 8000 adım attım,atölye günlerinde bu kadarı yetiyor.little dora dün spor yapacam dedim ama 1000 zıpzıp zor yaptım Paslanmısım
Aynen canım baslamıs olmak da güzel sende güzel adım atmıssın canımOlsun başlamışsın ya ne güzel bende 8000 adım attım,atölye günlerinde bu kadarı yetiyor.
Diğer günler daha iyi olurum inş.