Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canın mı yanıyor canım...bak benim doğuma iki sene oldu sonrasında safra kesesi oldum.iç dikişlerden mekik çekemiyorum.
nasıl ??
plank ciddi anlamda zor ama yaww.squatta öyledün eşime dedim ki plank varmış ben yapamadım dedim çok dalga geçti beceriksiz diye
başladı yapmaya ilk 10saniye karın kaslarını sıkıp durdu sıkıntı yok ama sonra titremeye başladı zormuş yaw diyor
su iç bence geçerçok tatlısadım .. acaba 1 hurma yiyebilir miyim ?
hayır örnek basen egzersizlerinasıl ??
bunların hepsini mi yapacağım bu akşam
su içmeyi dene bakalımçok tatlısadım .. acaba 1 hurma yiyebilir miyim ?
iç dikişler geriliyor ama sanırım benim sezeryan yerim değil diğer ameliyatların yeri.birinci doğumda öyle bir sıkıntım yoktu ama bu ikincide benim hala hissedemedeğim kısım var maalesef.canın mı yanıyor canım...
birde hissetmiyorum karnımı hala helede alt tarafı ne zaman gecer
kapımız herkese açıktır.hoşgeldinSelam fitocanlar
İntermittent fasting yapıyorum
Katılabilir miyim
Yoksam almaz mısınız
erken daha geçer diyorlar ama bakalım birde kilo olunca daha zor geçiyormuşiç dikişler geriliyor ama sanırım benim sezeryan yerim değil diğer ameliyatların yeri.birinci doğumda öyle bir sıkıntım yoktu ama bu ikincide benim hala hissedemedeğim kısım var maalesef.
senin için erken geçer daha.1. de hiç öyle sıkıntım olmadı.erken daha geçer diyorlar ama bakalım birde kilo olunca daha zor geçiyormuş
Hoşbuldum. Ay neyse her gün bildirim konusu beni ürküttü ben kendi günlüğümden devam edeyim haha.kapımız herkese açıktır.hoşgeldin
selam .. hoş geldin..Selam fitocanlar
İntermittent fasting yapıyorum
Katılabilir miyim
Yoksam almaz mısınız
gördüm erken kaçtı :))harikamo sayın bakanım yeni arkadaşlar geliyor.
kuralları yumuşatmaya çalışıyoruz cuma takımları gibi sert olsun istemiyoruz.yeni başladık zaten.bikaç kuralda oynamalar olacakHoşbuldum. Ay neyse her gün bildirim konusu beni ürküttü ben kendi günlüğümden devam edeyim haha.
o iş sende bebeğim.gördüm erken kaçtı :))