- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz yürüyüp sonra dolmuşa biniyorum, bir tek yürüme imkanım var onun için araba olayını bıraktımAynen canım baslamıs olmak da güzel sende güzel adım atmıssın canım
2.5Afiyet olsun kolay gelsin su miktarını tam olarak alabilir miyim iki mi iki buçuk mu üç mü?
Dikkat et çarpmasınEvet, aslında inanılmaz mutluyum çok keyifli ama ben biraz fazla miskinleşmişim. Gözlerim kapanıyor tiner kokusunu da unutmuşum san>rım kafa yaptı
Suyu az içiyorsun canımMenüm
Sabah:2 haslanmiş yumurta
Bitki çayı
Ögle: 1 kase yoğurt, 1 kaşık yulafla
Akşam:4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase tarhana çorbası, 2 kaşık kavurma.
1lt den fazla su oldu, ilerleyen saatlerde 1,5 geçerim.
Çay kahvenin hesabını tutamıyorum artık
Çok ekmek yiyorsun canımBaşlangıç maydanoz kürü
Kahvaltı Bir dilim ekmek iki adet Antep peyniri
Öğlen bir kabak iki tatlı kaşığı yağ da bir kase yoğurt bir buçuk dilim ekmek
Akşam beş kaşık menemen bir yumurtalı bir dilim ekmek
3lt su
40squat
100twist
50yan sol karın
50 yan sağ karın
Ne yiyeyim canım peki tecrübe olarak sayar mısın banaÇ
Çok ekmek yiyorsun canım
Ne yersen ye canım bananeNe yiyeyim canım peki tecrübe olarak sayar mısın bana
Her şey yasak oldu için ekmek yiyorum inan bende çok memnun değilim bu durumdan benim durumum biraz farklı boşver senNe yersen ye canım banane
Ekmek acıktırır diye söyledim, sen daha iyi bilirsin demedim say
Ceviz de yasak mı, Allah şifa versin inşallah bi an önce iyileşirsin. Üzüldüm senin adınaHer şey yasak oldu için ekmek yiyorum inan bende çok memnun değilim bu durumdan benim durumum biraz farklı boşver sen
Kuru yemiş te yasak tesekkur ederimCeviz de yasak mı, Allah şifa versin inşallah bi an önce iyileşirsin. Üzüldüm senin adına
Özel değilse ne hastalığın olduğunu sorabilir miyimKuru yemiş te yasak tesekkur ederim
Böbreklerde protein kaçağı varÖzel değilse ne hastalığın olduğunu sorabilir miyim
Senin için dua edecem, Rabbim tez zamanda şifa verir inşallahBöbreklerde protein kaçağı var
Iyi tatiller.Selam kızlar
Sabah uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı
iki yumurta ile omlet
Bir domates
Peynir zeytin
Ara; sade Türk kahvesi,bir tane ikram (bir paket değil)
Öğlen
Bir avuç çiğ badem
Dört beş tane gün kurusu
2 hurma
2 3 ceviz
Ara; sade Türk kahvesi
Akşam
Üç hurma
Dört beş gün kurusu
İki ceviz
Bi tane form bisküvi limonlu olandan
Su 2,5 litre
Dukan Birası içtim
Şu ana kadar 13 bin adım atmışım
Memlekete gidiyorum 15 bine tamamlanır
Spor yapabileceğimi sanmıyorum şu an trendeyim, eve vardığında saat 2 yi bulur.
4 gün menü bildirmeyeceğim çünkü ailemin yanına gidiyorum, 7 haftadır diyetteyim biraz ara vermek istiyorum. Tabiki çok abartmayacağım ☺
Bu benim suya batmış halim befer, fazla olsa iyi tabi ama bak tablo yeter diyorSuyu az içiyorsun canım