- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Hedef 48 tabi bu kiloya 62 den geliyorum son 4little dora
Merhaba 52 kiloymuşsun kaç hedefliyosun
Baya azıcık yemişsin kendimi obur hissettim bu grupta haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef 48 tabi bu kiloya 62 den geliyorum son 4little dora
Merhaba 52 kiloymuşsun kaç hedefliyosun
Baya azıcık yemişsin kendimi obur hissettim bu grupta haha
Hayatım çok fazla kahve çay içiyorsan böbrek atmalı onu bi şekilde bunun için suya ihtiyacı var sen yinede fic bir buçuk yap üstüne çıkmaya bakBu benim suya batmış halim befer, fazla olsa iyi tabi ama bak tablo yeter diyorEki Görüntüle 2251748
TeşekkürlerIyi tatiller.
Kilonu koru vermesen de olur
Akşam 1 kase çorba ve avakado ile if yapan sen mi diyorsun bunu, gayet az yiyorsun benceYaaa nasıl gruba düştüm hiçbir şey yemeyenler grubu
Amanın nasıl kaçsam
1 türk 1 granül kahve 6 felan çay, suya yer kalmadı artırayım inşallah bakanımHayatım çok fazla kahve çay içiyorsan böbrek atmalı onu bi şekilde bunun için suya ihtiyacı var sen yinede fic bir buçuk yap üstüne çıkmaya bak
Senden tek bir şey istiyorum befer, sadece akşam ekmek yemesen. Diğer öğünler gün içinde tolere edilir ama akşam daha hafif olursa sonuç almak daha kolay olurBaşlangıç maydanoz kürü
Kahvaltı Bir dilim ekmek iki adet Antep peyniri
Öğlen bir kabak iki tatlı kaşığı yağ da bir kase yoğurt bir buçuk dilim ekmek
Akşam beş kaşık menemen bir yumurtalı bir dilim ekmek
3lt su
40squat
100twist
50yan sol karın
50 yan sağ karın
Anlıyorum canım inan bana her öğünde daha diyetisyen üç dilim verdi ben daha bir iki yiyorum akşamları yememeye çalışacağım seni kıramamSenden tek bir şey istiyorum befer, sadece akşam ekmek yemesen. Diğer öğünler gün içinde tolere edilir ama akşam daha hafif olursa sonuç almak daha kolay olur
Günaydın, gel zip te sen gibi.Günaydınnnnn fitotellalarrr
Benim hedefe son 1 kg kaldı.
Sonra bi çılgınlık yapıp burda doracımla yarışırım, hiç belli olmaz
birlikte başarabiliriz.Kizlaaar beni de kabul eder misiniz gruba? Bebek emziriyorum bu yuzden kontrolsuzde surekli yiyorum yiyorum bi dayanaga ihtiyacim var.
27 yasindayim, boyum 174 kilom 66
wuhuuuuwwwwGünaydınnnnn fitotellalarrr
Benim hedefe son 1 kg kaldı.
Sonra bi çılgınlık yapıp burda doracımla yarışırım, hiç belli olmaz
Zaten börekle ilgili hatanın farkindasın bişey demeye gerek yok, kalanı gayet iyi. Akşam da bence gayet ölçülü.perşmebe menü
sabah................1 yum,1kk peynir,1 tbe,3 zeytin,çay kaşının ucuyla bal(boğazım yanıyor)
öğle...................2 dilim börek tam buğday unlu ,1 bardak çay (eve geçmesem daha iyiymiş galiba)
akşam...............2 küçük biber dolması,2 bardak ayran koca bir tabak salata
2 lt su
400 twist
40 sn plank
40 squat
150 zıpzıp
cezama razıyım
yoğurtlu yulaf yicektim tutamadım kendimiZaten börekle ilgili hatanın farkindasın bişey demeye gerek yok, kalanı gayet iyi. Akşam da bence gayet ölçülü.
Listeleri göreyim perşembe güzelini seçeyim, şöyle bakınca yine kendi kendimi sevecek gibiyim(ne sapıkça oldu)