- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
okişşşo iş sende bebeğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okişşşo iş sende bebeğim.
Tamam o halde harikamo beni de listeye ekler misin. 164 boy 67.2 kilo. Intermittent fasting beslenme şeklim. Sporum da haftada üç gün freeletics. İki gün yürüyüş.kuralları yumuşatmaya çalışıyoruz cuma takımları gibi sert olsun istemiyoruz.yeni başladık zaten.bikaç kuralda oynamalar olacak
senide alalımmı aramıza minikBol eksiler kızlar kolay gelsin
senide alalımmı aramıza minik
üyeler | boy | klio | 02.04 | 09.04 | 16.04 | 23.04 | 30.04 |
[IMG alt="befer"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/544/544446.jpg?1552634590[/IMG] befer | 1.59 | 82.9 | |||||
SUHAN SUHAN | 1.58 | 64,9 | |||||
[IMG alt="little dora"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/683/683923.jpg?1551854514[/IMG] little dora | 1.57 | 52 | |||||
harikamo harikamo | - | - | |||||
A Atesbocegi41 | 1.64 | 56,7 | |||||
BettyRuble | 1.64 | 67.2 |
listeye ekledim.ara ara menülerinde paylaşırsın.squat ve plank günlüğü oluşturdum 1 aylık.isteyen katılabiliyor ama diğer zorunlu spor bireysel herkes kendine göre yapıyorTamam o halde harikamo beni de listeye ekler misin. 164 boy 67.2 kilo. Intermittent fasting beslenme şeklim. Sporum da haftada üç gün freeletics. İki gün yürüyüş.
kurallar zor değil
Bana hep zor geliyor 6. Takıma başladım daha listeye girmeden ofsayt oldukurallar zor değil
attım ama olmadı sanırım.ilk sayfada düzenledim benlistenin bir kopyasını özelden alabilir miyim ? düzenleme yapacağım ama kabul etmiyor
bende 3. takıma girmiştim.bi türlü listeye giremedimistersen bizim buşvuru şartlarını oku bi .özellikle 2. maddeyiBana hep zor geliyor 6. Takıma başladım daha listeye girmeden ofsayt oldu
Bugün itibarıyla Karatay a basladimbende 3. takıma girmiştim.bi türlü listeye giremedimistersen bizim buşvuru şartlarını oku bi .özellikle 2. maddeyi
KARATAY HAKKIMI İLK GÜN KULLANAYIM DİYORSUNBugün itibarıyla Karatay a basladim
Eşime su var bu yok diye sayıyorum
Akşama lahmacun alsana o varmış dedim çık cık cık yaparak güldü
Hala en zorunu seviyorum en esnek bırakılan yerlerden zorluyorumKARATAY HAKKIMI İLK GÜN KULLANAYIM DİYORSUN
Hala en zorunu seviyorum en esnek bırakılan yerlerden zorluyorum
Kör boğaz ben
şuan kaçsınKör boğaz ben
Tartı kararsız ilk 77.6 dedi sabah aç karnına gözlerim fırladı 77.8 falan gelmiştim birgün önce ama ..şuan kaçsın
kilo bildirimi yapmışsın bunu topiğe giriş olarak kabul ediyorumTartı kararsız ilk 77.6 dedi sabah aç karnına gözlerim fırladı 77.8 falan gelmiştim birgün önce ama ..
Dün ekşi maya yi her öğün hunharca yedim
Sonra aklıma geldi bir daha çıktım 78.6 dedi