Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedim bitti..Eki Görüntüle 2251446 Öğlen yemeğim
seninle planka devam ediyoruz kuzuşşşıyyy göbüşşş benim ://
sen plank yapamıyorsun mekikte çekemiyorsun bende çekemiyorum.squat ve köprü hareketi yapabilirsen iyidir kalça içinkarın kalça klasik armut canım
çok güzel afiyet olsunEki Görüntüle 2251446 Öğlen yemeğim
afiyet bal şeker olsunDosya EkleEki Görüntüle 2251446 Öğlen yemeğim
kendimi karınsız ama kalçalı düşünemedimkarın olmasın da kalça olsun ben seviyorum valla :)
ama karın kötü duruyor gerçekten ://
inşaallah bu diyet göbüşüme de yarar
valla squat yapıyorum alıştım ona ama köprü denemdim canımsen plank yapamıyorsun mekikte çekemiyorsun bende çekemiyorum.squat ve köprü hareketi yapabilirsen iyidir kalça için
squat ay bana pek bir zor geldivalla squat yapıyorum alıştım ona ama köprü denemdim canım
squattan sonra bile ameliyat yerim ağrıdı
kuzum çok yüklenme kendine.ameliyatın yeni seninvalla squat yapıyorum alıştım ona ama köprü denemdim canım
squattan sonra bile ameliyat yerim ağrıdı
30 sn canımbugün de 20 sn plank doğru mudur ?
sağol canımmm :*
internette videoda bir kadın kendinizi güvende hissetmek için ve yeni başlayanlar bir tabureye veya koltuğa oturup yapsınlar dedi bende öyle yapıyorum vallakuzum çok yüklenme kendine.ameliyatın yeni senin
dora bulduGrubun ismi güzel olmus :))
koltuğa oturup kalkmayı dene çok daha iyi oluyor yoksa başım dönüyor benim alışma sürecinde hiç yoktan iyisquat ay bana pek bir zor geldi
bak benim doğuma iki sene oldu sonrasında safra kesesi oldum.iç dikişlerden mekik çekemiyorum.internette videoda bir kadın kendinizi güvende hissetmek için ve yeni başlayanlar bir tabureye veya koltuğa oturup yapsınlar dedi bende öyle yapıyorum valla