- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ne demek canım benim her zaman destek olurum ❤İnşallah canım inşallah sagol desteğin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım benim her zaman destek olurum ❤İnşallah canım inşallah sagol desteğin için
Su sadece su olarak yazılsın bence, bira soda detox çayı vs suya dahil edilmese daha iyi sankiSana 4lt mı du yazmak gerek o zaman bilemedim
Zaten 52 den sonra haftada 100 gr gitmeye başlıyorDüşünüyorum ama cesaretim yok gibi :))
3 yazsak daha doğru sanki, sonuçta diğeri su değilSana 4lt mı su yazmak gerek o zaman bilemedim
Spora baslayabilsem canım süper olacak aslında belki o zaman verebilirimZaten 52 den sonra haftada 100 gr gitmeye başlıyor
Korumadasın zaten spor ve belki detoxla ineriz biraz daha
Benim de tek umudum spor, 52-51 daha azı olmuyor.Spora baslayabilsem canım süper olacak aslında belki o zaman verebilirim
Spora yarın baslayabilirim aslında :)Beni
Benim de tek umudum spor, 52-51 daha azı olmuyor.
Kalıyorum burada
neler yapacaksın spor olarakSpora yarın baslayabilirim aslında :)
Kondisyon bisikleti var uzun zamandır kullanmadım beni özlemistirneler yapacaksın spor olarak
Tamam canim su ayrı hesaplama yapıyouzBizde cook fazla detoks yapan olmuyor canım ama yapıncada ayrı yazılıyor suya dahil olmuyor canım
Protein candır tabi ama senin diyetine uymayabilir.Maydanoz kürü başlangıç
Kahvaltı yarım dilim ekmek iki dilim Antep peyniri tuzsuz ve yağsız
Öğlen bir kaynamış yumurta bir dilim ekmek maydanoz ve marul eşliğinde
İşten çıkmadan saçma bir doğum günü kutlaması ve çok çok ince bir dilim pasta (ilk iş günüm hatrına)
Akşam beş tike kuşbaşı (kebapçıdan) bir buçuk dilim ekmek bir tabak salata bir bardak ayran
2.5"lt su
Kapanış
(hala muhallebili kadayıf tadına bakmak kısmet olmadı)
Çok protein ağırlıklı beslenmişim bugün ya
Ben de leslie, twist, mekik şimdi de burada görev olarak squat ve plank yapıyorum.Kondisyon bisikleti var uzun zamandır kullanmadım beni özlemistir
Birde leslie yaparım kendimi iyi hissedersem 1000 de zıpzıp yaparım yeter :)))
Tamam canım o zaman yarın baslıyorım sporada burayada yazarımBen de leslie, twist, mekik şimdi de burada görev olarak squat ve plank yapıyorum.
Atölye günleri yürüyüp diğer günler saydiklarımı yapacam. Nisanı böyle kaptalım haydi nisan sonu kim daha zayıf olacak. Kilodaşım benim
Tamamdır, ben de yarın yürüyerek giderim. Cuma da yürürüm sonra evdeyim evde neler yaptım yazarım.Tamam canım o zaman yarın baslıyorım sporada burayada yazarım