- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Utanma canım inşallah yaza dogru sende fit olacaksın hepimiz bu yollardan gectikUtandım kendimden en tontiği benim
Doracım hayırlı olsun galerin ❤Slm pompirellelar, ilk günüm çok yoğundu şuan nefes almakta güçlük çekiyorum boynum, omzum kaburga kemiklerim battı. Ama çok güzel ilerledim elimde ki tablolarım %90 a geldi hepsinde eksikler vardı onları tamamladım yani.
Gelelim size Neysesakinim cik eline sağlık tablo çok güzel olmuş.
harikamo sen neler yapıyorsun öyle gece gece. Erkenden yat bugün, çocuklar gibi 9:30 yat saati cezası aldın.
Geç saatte yemeni engelleyelim
Sağol kuzu minik bir atölye diyelim, büyüyüp galeri olsun inşallahDoracım hayırlı olsun galerin ❤
Yaaa allah söyletti o zaman ben atölye oldugunu görmüştüm ama yazarken içimdeen galeri geldi ❤❤Sağol kuzu minik bir atölye diyelim, büyüyüp galeri olsun inşallah
Hayırlı olsun canım Devamı gelir inşallah hızla büyürsünüzSağol kuzu minik bir atölye diyelim, büyüyüp galeri olsun inşallah
Yaaa allah söyletti o zaman ben atölye oldugunu görmüştüm ama yazarken içimdeen galeri geldi ❤❤
Inşallah işlerin güzel gider galeri olurr canım ❤
Teşekkür ederim canım, bizim ki hobi amaçlı ancak galerim olsun çok isterimHayırlı olsun canım☺ Devamı gelir inşallah hızla büyürsünüz
İnşallah nasip olurTeşekkür ederim canım, bizim ki hobi amaçlı ancak galerim olsun çok isterim❤
Detox için geçmiş olsun diyeyimSelam kızlar menü bildirimi;
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı
İki yumurtadan omlet
Domates salatalık
Peynir zeytin
Ara
Yeşil elma
Öğlen
Kabak detoksu
Ara
Portakal
Akşam
Kabak detoksu (şükür bitti)
Dukan Birası içtim 1 lt
Su 3 lt
2 sade Türk kahvesi
7.500 adı atmışım
22 kat çıkmışım.
20 sn plank ve 35 squat yapıldı.
Ay sağol sağol valla 7 haftadır diyetteyim ben böyle eziyet görmedim yaDetox için geçmiş olsun diyeyim
Listende harika, böyle gidersen hedefe en çabuk sen ulaşacaksın canım
Selam kızlar menü bildirimi;
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı
İki yumurtadan omlet
Domates salatalık
Peynir zeytin
Ara
Yeşil elma
Öğlen
Kabak detoksu
Ara
Portakal
Akşam
Kabak detoksu (şükür bitti)
Dukan Birası içtim 1 lt
Su 3 lt
2 sade Türk kahvesi
7.500 adı atmışım
22 kat çıkmışım.
20 sn plank ve 35 squat yapıldı.
Ay maşallah deyin gıııızz
Ben de bazen aralar vererek geçen ramazandan bu yana diyetteyim, yılmadan bu ramazana hedefimizde oluruz inşallahAy sağol sağol valla 7 haftadır diyetteyim ben böyle eziyet görmedim ya
İnşallah hepimiz ulaşırız canımmm