- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tamam canım havalar sogudu dikkat et yürürken üşütme yarın ve cuma soguk olacakTamamdır, ben de yarın yürüyerek giderim. Cuma da yürürüm sonra evdeyim evde neler yaptım yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım havalar sogudu dikkat et yürürken üşütme yarın ve cuma soguk olacakTamamdır, ben de yarın yürüyerek giderim. Cuma da yürürüm sonra evdeyim evde neler yaptım yazarım.
Zaten düzenli yapınca bu rakamların çok üzerine çıkarsın40squat
50twist
40yan bel onun bi adı var mı bilmiyorum
Nefes nefese kaldım vallahi minik minik arıtım yapacağım alışık değilim minnoş vücutum
Akıllandım artık sağol canımTamam canım havalar sogudu dikkat et yürürken üşütme yarın ve cuma soguk olacak
Tamam canım ben direk etkileniyorumda sende daha tam iyileşemedin söyleyim dedim ❤Akıllandım artık sağol canım
Bugün eşim işten aldı beni kanıma girdi haklısın haftada iki üç gün et tüketebilirim sorun yok dedi doktorProtein candır tabi ama senin diyetine uymayabilir.
Akşam ekmeği olmasa daha çabuk sonuç alırsın canım.
Evet dün yarı yarı ya idi nefesim kesildi bugün mesela daha rahat devam ettirdimZaten düzenli yapınca bu rakamların çok üzerine çıkarsın
Zorlu bir hareket bu kadar acı veriyorsa yapma canım, yaran taze daha.Ama o plank mı ne dikiş yerimi oynattı inanın ağrıdı tüm gece
Merhaba sen fitsin galiba katılmıyorsun hiçİyi geceler hatunlarrr
Nası gidiol diyetler,sporlarr
istemsizce kafiye oldu:)
Slm pompirellelar, ilk günüm çok yoğundu şuan nefes almakta güçlük çekiyorum boynum, omzum kaburga kemiklerim battı. Ama çok güzel ilerledim elimde ki tablolarım %90 a geldi hepsinde eksikler vardı onları tamamladım yani.
Gelelim size Neysesakinim cik eline sağlık tablo çok güzel olmuş.
harikamo sen neler yapıyorsun öyle gece gece. Erkenden yat bugün, çocuklar gibi 9:30 yat saati cezası aldın.
Geç saatte yemeni engelleyelim
su ayrı dukan ayrı olacak sdece su hesabı yapacağız canım.günaydııınnn kıslar..
sabah sabah gülücüklerle okudum msjlarınızı doracım befercim :))
Allah ta sizi güldürsün ne deyim :))
evett.. ne biçin telefasi ettim hem..
yazıyorum..
sabah
zencefil limon kür
1 fincan adaçayı
öğlen
1 yumurta
1 yarım avuç içi beyaz peynir
akşam
bir posiyon ortalama kavurma yedim
uyumadan yarım kase yulaf kepekli yoğurt yedim