- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Maşallah arkadaşım.Ay maşallah deyin gıııızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah arkadaşım.Ay maşallah deyin gıııızz
İnşallah yavrum inanırsam ve gerçekten istersek olmaması için sebep yokBen de bazen aralar vererek geçen ramazandan bu yana diyetteyim, yılmadan bu ramazana hedefimizde oluruz inşallah
Kurdele Altınlı mı altınsız mıArtık menü bakanlığımın bana verdiği yetkiye daynarak(egomanyak biriyim beni bakan yapanın aklını seveyim)
Günün menüsünü seçiyorum. Kimseye soramadım zira günlük oylama yapacak vakit yok.
Sonra haftanın en iyi besleneni, sonra ay birincisi. Ay birincisine kurdela takacağım
Kurdele Altınlı mı altınsız mı
Güzel fikir motive edip gaza getirebilir
Bunu sevdim dostum
Beni sen anladın Zipzip sen kaçtın kaç oldunUtanma canım inşallah yaza dogru sende fit olacaksın hepimiz bu yollardan gectik
Ooo hoşgeldin bebeğim eline sağlık bitince foto sergi yapar mısın bize merak ediyorumSlm pompirellelar, ilk günüm çok yoğundu şuan nefes almakta güçlük çekiyorum boynum, omzum kaburga kemiklerim battı. Ama çok güzel ilerledim elimde ki tablolarım %90 a geldi hepsinde eksikler vardı onları tamamladım yani.
Gelelim size Neysesakinim cik eline sağlık tablo çok güzel olmuş.
harikamo sen neler yapıyorsun öyle gece gece. Erkenden yat bugün, çocuklar gibi 9:30 yat saati cezası aldın.
Geç saatte yemeni engelleyelim
İnciri okudun mu İnciri gece 11deŞöyle bir geri gidip okudum yazdıklarınızı ama harikamonun listesinde beynim yandı konsantrasyon güçlüğü yaşıyorum .
Benim kulak küfür ederseniz çınlıyor demek ki güzel andınızOoo hoşgeldin bebeğim eline sağlık bitince foto sergi yapar mısın bize merak ediyorum
Valla seni andık bugün kulakların çınladı mı
Valla ben oyumu harikamo veriyorum açık ara önde menü konusunda hatta parti kursun oy verelim o kadarArtık menü bakanlığımın bana verdiği yetkiye daynarak(egomanyak biriyim beni bakan yapanın aklını seveyim)
Günün menüsünü seçiyorum. Kimseye soramadım zira günlük oylama yapacak vakit yok.
Sonra haftanın en iyi besleneni, sonra ay birincisi. Ay birincisine kurdela takacağım
Dedim ya beynim yandı, pilavlar etler tatlilar gecede incir ve bişey o ne bilemedim cezerye benzeri sanırımİnciri okudun mu İnciri gece 11de
Anladım ama suhanın özel mesajı kapalı dün deneme yaparken izin vermedi hatta soracaktım bugün unuttum neden kapatmışBenim kulak küfür ederseniz çınlıyor demek ki güzel andınız❤
Yarın atayım özelden
74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım benim boyumda az cook aynı bende 1.58 im canım,Beni sen anladın Zipzip sen kaçtın kaç oldun
Sana 4lt mı su yazmak gerek o zaman bilemedimSelam kızlar menü bildirimi;
Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltı
İki yumurtadan omlet
Domates salatalık
Peynir zeytin
Ara
Yeşil elma
Öğlen
Kabak detoksu
Ara
Portakal
Akşam
Kabak detoksu (şükür bitti)
Dukan Birası içtim 1 lt
Su 3 lt
2 sade Türk kahvesi
7.500 adı atmışım
22 kat çıkmışım.
20 sn plank ve 35 squat yapıldı.
Evet onun msjları herkese kapalı canım, öyle ayarlamış, başka bir sorun yok yani.Anladım ama suhanın özel mesajı kapalı dün deneme yaparken izin vermedi hatta soracaktım bugün unuttum neden kapatmış
Kuzum gel beraber el ele 48 diyelim74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım benim boyumda az cook aynı bende 1.58 im canım,
Sende basarabilirsin canım
SU HEDEFİ ÜYELER PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR @befer 2,5 LT 2.5LT @-SUHAN- 1,5 LT @little dora 1,5 LT 1LT @harikamo 2 LT @Atesbocegi41 3 LT 4LT
İnşallah canım inşallah sagol desteğin için74 kilodan 52 ye kadar düştüm canım benim boyumda az cook aynı bende 1.58 im canım,
Sende basarabilirsin canım
Düşünüyorum ama cesaretim yok gibi :))Kuzum gel beraber el ele 48 diyelim