- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
maalesef ,kisinden de haberim yok suhancım ://hariko kilonu boyunu bilsek ideal kilonu hesaplardık.yeme alıkanlıklarına bakalım bakalım 1 hafta
bir eczaneden tartılayım ölçtüreyim boyumu posumu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef ,kisinden de haberim yok suhancım ://hariko kilonu boyunu bilsek ideal kilonu hesaplardık.yeme alıkanlıklarına bakalım bakalım 1 hafta
aynen 2 lt bitmesine as kaldı :)harika olmuş eline sağlık.
zayıf diyemem ama abartılacakkadar da değilim.. die umuyorumboy kilo bildirimi yapmadığın için kızamıyorum ki sana eğer bu kadr yemeğe zayıfsan alnından öpüyorum seni
bunlar dünküler bugünleri yarın yazacaksınaynen 2 lt bitmesine as kaldı :)
ben yarınki hedefim sandım canım sonrdan fark ettimdün 1,5 yazdın diye hatırlıyorum evet 2- 2,5 yap bence en az çok olsun az olmasın
alıver bi pil baskülünde varmışmaalesef ,kisinden de haberim yok suhancım ://
bir eczaneden tartılayım ölçtüreyim boyumu posumu :)
yok canım iç içebildiğin kadar ben dün dışarda idim az içtim bugün masa başında oturuyorum içiyorum yoğun olur içemezsin değişir yani.ben yarınki hedefim sandım canım sonrdan fark ettim
yani bugün ne yediysem içtiysem hangi sporları yaptıysam yarın mı yazacağım bunu ?bunlar dünküler bugünleri yarın yazacaksın
sen cezalısın 3lt içeceksinaynen 2 lt bitmesine as kaldı :)
gecede gelip tek kalem yazabilirsin yarın sabahta yazabilirsinyani bugün ne yediysem içtiysem hangi sporları yaptıysam yarın mı yazacağım bunu ?
bu işin ustası SUHAN aslında ona soralımyani bugün ne yediysem içtiysem hangi sporları yaptıysam yarın mı yazacağım bunu ?
bugün kapanış yaptığında yada yarın sabah ilk iş olarak bildirimyani bugün ne yediysem içtiysem hangi sporları yaptıysam yarın mı yazacağım bunu ?
bencedegecede gelip tek kalem yazabilirsin yarın sabahta yazabilirsin
estağfurullah befercim hep birliktebu işin ustası SUHAN aslında ona soralım
İki ay az dimi çok iyimsersin bencebu diyetin bitiş zamanı nedir onu yazalım.. "azimle 2 ay" gibi
Tontikler zayıflıyor çok mu vicdansızımkızlar gurubun adı nasıl isterseniz ona da düzenleme getirelim ha ne dersiniz
Çekgüzelim ne olacakbende ilk sayfaya kilolarımızı sabitledim tabloyla.befer kopya çektim senden