salı günü sabah tartılıyoruz.menüyüde ister gün sonu kapanış yapınca istersende ikinci gün sabah eklersin.suyunu mutlaka düzenli iç befer takibini yapıyorBoy :1.55
Bugün an itibari ile kilo :76 .5 herkese başarılar :))
Menüyü nasıl yapacağız
yarın tartı gününde ekleme yaparım artık.önemli olan senin beslenme düzenin sıkıntı yokCanım tartımla alakalı bir problem var ya aynı yerde bir 62,6 çıkıyor bir 61,5 anlayamadım komşuda da tartılacağım bekliyorum :/ birazdan tekrar tartılacağım
SU HEDEFİ ÜYELER 17-23 HAZİRAN | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | TOPLAM TUTAR |
befer | 3,5 | 4 | 3 | 3,5 | 3 | 1,5 | 1 | 19,5 |
SUHAN | 2 | 1,5 | 1,5 | 1 | 2 | 8 | ||
little dora | 0,5 | 0,5 | 0,5 | 1,2 | 2,7 | |||
harikamo | 2,5 | 3 | 3 | 8,5 | ||||
denz2010 | 0 | |||||||
amesia | 2 | 2,5 | 2 | 6,5 | ||||
Nurov | 0 | |||||||
orkidekaramel | 0 | |||||||
Sevgibakir | 2,5 | 2,5 | 2,5 | 3,5 | 2 | 2,5 | 15,5 | |
cgdmk | 1,5 | 2 | 1,5 | 5 | ||||
SarI NisaN | 3 | 2,5 | 5,5 | |||||
MrsParanoid | 2 | 2 | 4 | |||||
| 2,5 | 2 | 4,5 | |||||
Minikriko | 0 | |||||||
tatlım bu 3,5 hangi gün içtin cuma cumartesi pazar?deli gibi yerken deli gibi su da içtim :)
cuma sabah yok
öğlen biraz tandır tulum peyniri, bir kaşarlı karışık simit yanında ayran
akşam da patlıcan kızarttım kışlık için oradan dayanamyıp ufacık ekemek ucuna kızarmış 3-5 parça minik patlıcan ve cin biber tıtıkladım, 2 adet halley yedim, minnak bir avuçtan az çok daha az çekirdek çitledim
3,5 lt suyumu içtim..
10.500 adımımı da attım..
Neysesakinim little dora
Canııım boy 163günaydınlar
teletubbies hoşgeldin bol eksilerin olsun.listeye alayımmı seni.bilgilerini yazarsan eklerim.boy kilo
@Minikriko miniğim hoşgeldin.bizlemi devam ediceksin kuşum.senide ekleyelim listeye
@clarke34 özledim valla bende.işlerini bitirde gel buralardayız
@MrsParanoid ban kraliçesimisin bdv tehlikeli bölge
little dora hacitim eşinin doğum günü kutlu olsun menü bakanı olarak gömmüşsün pastaları
Tamam canım hedef de ilk olarak 56yarın tartı gününde ekleme yaparım artık.önemli olan senin beslenme düzenin sıkıntı yok
1-1su bildirimi alalım hanımlar.
yarın salı tarı günümüz haftasonunda kaçamak var ise en güzel su içerek telafi ederiz.
yarın ekleyeyim.şimdi çıkacağım.tartı bildirimlerini güncellerken senide ekelrimCanııım boy 163
Kilo 61,5 tartım arızalı ama komşuda da tartıldım bu olmalı
Tabi canım hiç problem yokyarın ekleyeyim.şimdi çıkacağım.tartı bildirimlerini güncellerken senide ekelrim
Hep siz mi göreceksinizgünaydınlar
teletubbies hoşgeldin bol eksilerin olsun.listeye alayımmı seni.bilgilerini yazarsan eklerim.boy kilo
@Minikriko miniğim hoşgeldin.bizlemi devam ediceksin kuşum.senide ekleyelim listeye
@clarke34 özledim valla bende.işlerini bitirde gel buralardayız
@MrsParanoid ban kraliçesimisin bdv tehlikeli bölge
little dora hacitim eşinin doğum günü kutlu olsun menü bakanı olarak gömmüşsün pastaları
Tandıra gömece seni dedeli gibi yerken deli gibi su da içtim :)
cuma sabah yok
öğlen biraz tandır tulum peyniri, bir kaşarlı karışık simit yanında ayran
akşam da patlıcan kızarttım kışlık için oradan dayanamyıp ufacık ekemek ucuna kızarmış 3-5 parça minik patlıcan ve cin biber tıtıkladım, 2 adet halley yedim, minnak bir avuçtan az çok daha az çekirdek çitledim
3,5 lt suyumu içtim..
10.500 adımımı da attım..
Neysesakinim little dora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?