- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılım yapacak mısınız menü bildirimi yaptınız mı hafta içinde gün günEklememissiniz beni kizlar unuttumuzmu
Bu haftasonu misafirim vardi ama kilo almadan atlattim neyseki
veranocum gözden kaçırmış olabilirim.ikinci haftanmı bu.geçen haftaki kilonuda soyle.bugun tartıldınmıEklememissiniz beni kizlar unuttumuzmu
Bu haftasonu misafirim vardi ama kilo almadan atlattim neyseki
tahmin ettim.Kızlar bugün gelemedim gece twitter da sabahladım malum seçim gecesi
Gözlerim ağrıyordu hiç ekrana bakmadım tüm gün. Akşam bakarım menülere yada yarın görüşürüz nasılsa büyük gün
tamamdırTabi canım hiç problem yok
Ben de sözde diyete başladım dün şu bugün bu...
bekliyoruz canımKızlar selam bu aralar menümü yazamadım, ama kilo takibime devam edeceğim, sevgiler
Menu bildirimi yapamadim sanirim haftaici , 2 hafta once 66 ile basladim. Suan 65 im ilk hafta 1 kilo verdim ama bu hafta sabitkatılım yapacak mısınız menü bildirimi yaptınız mı hafta içinde gün gün
bilgilerinizi alayım ekleyeyim arada unutmuş olabiliriz
Evet canim gecen hafta da bu hafta da 65. 66 baslangic . Tenk u Sabah yarim saat yuzmeyle sporuma da basladimveranocum gözden kaçırmış olabilirim.ikinci haftanmı bu.geçen haftaki kilonuda soyle.bugun tartıldınmı
boy?Menu bildirimi yapamadim sanirim haftaici , 2 hafta once 66 ile basladim. Suan 65 im ilk hafta 1 kilo verdim ama bu hafta sabit
Evet canim gecen hafta da bu hafta da 65. 66 baslangic . Tenk u Sabah yarim saat yuzmeyle sporuma da basladim
158
geri bildirimlere bakayım ekleyeyim kuzu.oo sporada başlamışsın.hadi hayırlı olsunMenu bildirimi yapamadim sanirim haftaici , 2 hafta once 66 ile basladim. Suan 65 im ilk hafta 1 kilo verdim ama bu hafta sabit
Evet canim gecen hafta da bu hafta da 65. 66 baslangic . Tenk u Sabah yarim saat yuzmeyle sporuma da basladim
içli köftenin hiç suçu yok hayatım o browniler o cipsler sence masum ama o içli köfte sıkıntılı hiçte bileeegünaydın :)
sabah yok,
öğlen, bir simit peynir
ara bir browni
akşam, 1 adet içli köfte yanında küçük bir porsiyon salata
uyumadan bir küçük porsiyon dondurma iki üç adet cips
3,5 lt su
kilo 61.6
kesinlikle akşam yediğim için tartı bu rakamı gösterdi
hep annemin yüzünden ://