- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Hoş buldum canım yokyok bdv yaktı başımıHoşgeldiiin inşallah önemli bir sıkıntı yoktur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum canım yokyok bdv yaktı başımıHoşgeldiiin inşallah önemli bir sıkıntı yoktur?
Böyle toparlamak için nefse savaş açıyorsunuz ya ben keyfe geliyorum buradaBen dün rapor vermeyi unutmuşumm
Sabah cacık öğlen kahve kuruyemiş akşam da meyve yedim. little dora @befer 2 buçuk litre su içtim
Tek kaçamağım dondurma yemek oldu ama onun dışında yemeksiz, toparlama günü gibi bişeydi
Uzun zamandır ölçmedim inan, eskiden haftalık bildirirdik ama kilo verince hiç bakmadım.little dora canım senin ölçülerin neler çok merak ettim
Wuuuhhhuuuuuu farkı baya açmışsın, nasıl yetişicem sanaYok canım ben hakkettim yokluğunda 4 pastayı tabelaya bak
Tabi yinede sıkı tutmam lazım
Kııız seni ben uzaktan göremem bile o ne xs miyopum ben kayboluruanBedenim xs
İnşallah canım bence şu an Harika daha fazla inme48 güzel bir kilo bence de boy 157 ideal kilomdayım aslında ama daha ince olmayı isterdim, son yıllarda bıktım kilodan sanırım
Neyse herkesi yanıma bekliyorum.
Dualarım sizinle
Ah o açlık...Tşk ederim hala bir açlık var yalnız bende
Hoşbuldum çidommmHosgeldinnnnn
HaaaHoş buldum canım yokyok bdv yaktı başımı
Ben bağımsız m bana belli olmuyor yiaaagünaydınlar
teletubbies hoşgeldin bol eksilerin olsun.listeye alayımmı seni.bilgilerini yazarsan eklerim.boy kilo
Tenceresiz kaldim anne miniğim hoşgeldin.bizlemi devam ediceksin kuşum.senide ekleyelim listeye
clarke34 özledim valla bende.işlerini bitirde gel buralardayız
aypare ackerman ban kraliçesimisin bdv tehlikeli bölge
little dora hacitim eşinin doğum günü kutlu olsun menü bakanı olarak gömmüşsün pastaları
arada bizde yiyorruz tartıda +2 kilo gördüğümüz oluyor yeri geliyor.maksat düzenli beslenmeBen bağımsız m bana belli olmuyor yiaaa
Hiç eklemeyin temponizu dusurum falan bana belli olmaz
O zaman tam benlik mis çok artı ile gelmemarada bizde yiyorruz tartıda +2 kilo gördüğümüz oluyor yeri geliyor.maksat düzenli beslenme
Canım bence yazgünaydın kızlaarr
valla yazmaya yüzüm yok ama kendimden bile kaçmaya çalışıyorum sanki
haftasonu biraz abarttım
ayrıntıya girmiyorum girmesem daha iyi yani
Canım tartımla alakalı bir problem var ya aynı yerde bir 62,6 çıkıyor bir 61,5 anlayamadım komşuda da tartılacağım bekliyorum :/ birazdan tekrar tartılacağımgünaydınlar
teletubbies hoşgeldin bol eksilerin olsun.listeye alayımmı seni.bilgilerini yazarsan eklerim.boy kilo
Tenceresiz kaldim anne miniğim hoşgeldin.bizlemi devam ediceksin kuşum.senide ekleyelim listeye
clarke34 özledim valla bende.işlerini bitirde gel buralardayız
aypare ackerman ban kraliçesimisin bdv tehlikeli bölge
little dora hacitim eşinin doğum günü kutlu olsun menü bakanı olarak gömmüşsün pastaları
little dora doracım istediğin kadar kızabilirsin hakettim çünküCanım bence yaz
Yaz ki birileri kızsın sonra yapma
tamam boy kilo kaçO zaman tam benlik mis çok artı ile gelmem
Boy :1.55tamam boy kilo kaç