- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Haklısın kansızlık var zaten ilaç içmiyorum iştahım açılır dieolmadı olmadı bu kadar çayı kahveyi nasıl tüketiyorsunuz anlamıyorumlittle dora ikiniz çay kahve tüketiminizi sayacağım sınırlama getireceğim kansızlık yapar bu kadar çok içmeyin
evet açıyor o ilaçlar iştah yani şöyle çabuk acıktırıyor sende yiyip yiyip kilo alıyorsunHaklısın kansızlık var zaten ilaç içmiyorum iştahım açılır die
Allah korusun zaten bugün annem geliyor, işim zor nefsimle amansız bir savaş olacakevet açıyor o ilaçlar iştah yani şöyle çabuk acıktırıyor sende yiyip yiyip kilo alıyorsun
sorma yarın öbür gün de ben zorlanacağım galiba..Allah korusun zaten bugün annem geliyor, işim zor nefsimle amansız bir savaş olacak
yiyin ya ufak ufak yiyin canlarımAllah korusun zaten bugün annem geliyor, işim zor nefsimle amansız bir savaş olacak
ay beferciğim bilmiyormuş gibi.. benim ufakım yok yawyiyin ya ufak ufak yiyin canlarım
yiyin ya ufak ufak yiyin canlarımAllah korusun zaten bugün annem geliyor, işim zor nefsimle amansız bir savaş olacak
ay beferciğim bilmiyormuş gibi.. benim ufakım yok yaw
aynıda benay beferciğim bilmiyormuş gibi.. benim ufakım yok yaw
Sabah 8 15
2 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin,domates salatalık, biber ,1 omlet,1 bardak süt
12 30
6 yk kabak, 4 yk yoğurt, 1 kase salata
15 00
12 çiğ fındık, 2 hurma
17 30
Haşlanmış tavuk eti,4yk yoğurt,yeşillik,2 kepekli galeta,şalgam suyu 1 cay bardağı
Kızlar bugünkü su miktarim 2 buçuk litre hava çok sıcak olduğu için sporu serinlikte yapacam
,little dora
Neysesakinim
Ehhhh işte idare eder, çok daha kötüsünü okudu bu gözlerNeysesakinim
little dora
Hemen raporumu vereyim.
Su 2 litre
Sabah 2 ısırık simit, yarim domates, yarim salatalık, bir dilim peynir,omlet
Öğlen yarım simit+limon dondurması
Akşam kıyma tava, 2 ısırık kadar ekmekle.
Biberli ekmek, minicik 2 dilim. Eni 3 parmagi geçmezdi
Salata
Akşam çayında 1 dilim pastamia
1 avuç kuruyemiş
1 tane minik kurabiye
Bugün deniz+arkadaş toplanması vardı kızlar ancak bu kadar frenleyebildim kendimi. Yarın akşam yemeğini çıkararak dengelemeye çalışcam.
Çok mu kötü sizce
Hoşgeldin canımKızlar selaaam ben geldiiim :)
Oooo ben yanlış okumuşum demek telafiyi yaptın gayet güzelBugün güne salatalikli yoğurtla başladım. Öğlen kahve/kuruyemiş yedim. 1 buçuk litre su bitti
Dünü toparliyorumama buralar pek sessiz. Neler yapiyosunuz kizlaaarr