Squatla 2. Ayim buyuk gelisme var ama sadece squat degil bunun yaninda sumo squat narrow squatda yapiyorum tek basina yeterli olmuyor cunku belli uydugum bi program var gelismelere gelince popom sarkik ve catlakti alttlari toparlandi sertlesti ve daha dik duruyorum catlaklarimdada azalma var ama tam sonuc almak icin 1 seneyi gormem gerekir diye dusunuyorum optum sizi basarilar
Merhaba hoşgeldin. Kilo problemi yaşayan kimse yok şimdilik. Hepimiz sıkı, fit hatunlar olmak istiyoruz. Neler yapıyorsun bir programın var mı?Bende gelmişim, kilom yok ama vücudumu sıkılaştırmak istiyorum
Squata ve digrr yaptiklarima devam canm :)Peki bugün neler yapmayı planlıyorsun?
MerhabaEvet dediğiniz doğru sumo squat da yapıyordum ama onlar ileri safhalar. Spor yapmaya alışık olmayan bünye için zorlayıcı olabilir. Kaslarda sıkıntıya yol açabilir. Önce normal squatı tamamlayıp sonra diğerlerine geçmeyi düşünüyorum. Çatlaklarda azalma süper, biraz uzun bir süreç olabilir ama bence güzel bir vücut için değer. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Merhaba hoşgeldin. Kilo problemi yaşayan kimse yok şimdilik. Hepimiz sıkı, fit hatunlar olmak istiyoruz. Neler yapıyorsun bir programın var mı?
Şu Jillian pek popüler sanırım. Link verebilir misiniz?
Bende dik bi popo istiyorum yaaSquatla 2. Ayim buyuk gelisme var ama sadece squat degil bunun yaninda sumo squat narrow squatda yapiyorum tek basina yeterli olmuyor cunku belli uydugum bi program var gelismelere gelince popom sarkik ve catlakti alttlari toparlandi sertlesti ve daha dik duruyorum catlaklarimdada azalma var ama tam sonuc almak icin 1 seneyi gormem gerekir diye dusunuyorum optum sizi basarilar
Bugün eve gidince deneyeceğim mutlaka. Isınma yerine bunu yapabilirim. Hatun da çok hoşmuş.Link şu La Lune:
Kesinlikle başlamanı öneririm. Sitede yıllarca övgüler yağdırıldı zaten bu programa ben de şimdi başlamıyım övgüye :)
Harikasın tatlım, bekliyorum bildirimleri.Squata ve digrr yaptiklarima devam canm :)
Spor geçmişin var mı peki? Vücudun sıkı mı? Spora ne kadar vakit ayırabilirsin günde?Hayır canım yok, yediğime içtiğime çok dikkat etmiyorum aslında, kilo yapıcı bi vücudum yok yalnız selülitlerim var 23yaşındayım, yeşil çay hergün tüketmeye çalışıyorum
İncelmeye ihtiyacım yok ama sıkılaşsam hiç fena olmaz. Güzellik için bugün 1 tane elma yedim. Artık her gün yemeyi düşünüyorum. Cilde çok faydalıymış.Bende jillian yapıyorum2. Leveldeyim 1 level sonucu her yerimden 2 er 3 er cm inceldim
Squata devam o zaman.Bende dik bi popo istiyorum yaa
Bende jillian yapıyorum2. Leveldeyim 1 level sonucu her yerimden 2 er 3 er cm inceldim
OMG içinde şınav var? Çekebiliyor musunuz hanımlar?Link şu La Lune:
Kesinlikle başlamanı öneririm. Sitede yıllarca övgüler yağdırıldı zaten bu programa ben de şimdi başlamıyım övgüye :)
Aynen kuzum devammSquata devam o zaman.
O sinavi cekerken yerde debeleniyorumOMG içinde şınav var? Çekebiliyor musunuz hanımlar?
Spor geçmişim olmadı canım, ne selülit ne bişi vardı çalışıyordumda hiç spor yapmak aklıma gelmedi, şimdi ise selülitlerim var vücudum orta derece sıkı diyebilirimBugün eve gidince deneyeceğim mutlaka. Isınma yerine bunu yapabilirim. Hatun da çok hoşmuş.
Harikasın tatlım, bekliyorum bildirimleri.
Spor geçmişin var mı peki? Vücudun sıkı mı? Spora ne kadar vakit ayırabilirsin günde?
O sinavi cekerken yerde debeleniyorum
Spor geçmişim olmadı canım, ne selülit ne bişi vardı çalışıyordumda hiç spor yapmak aklıma gelmedi, şimdi ise selülitlerim var vücudum orta derece sıkı diyebilirim
Merhaba hoşgeldinMerhaba bende katılmak vücudumu sıkılaştırmak kilo vermek istiyorum tek başıma olunca irade olmuyo yardımcı olursanız çok sevinirim
aslında her yerim problemli baya sıkı çalışmam gerekiyo galibaMerhaba hoşgeldin, kendini disipline etmen için birilerinin olması çok yardımcı oluyor. Boy kilo ve problemli bölgelerini yazar mısın?
aslında her yerim problemli baya sıkı çalışmam gerekiyo galiba
boyum 1.61 kilom 77 bel çevrem göbeğim çok vahim