fitim fitsin fit (squat)

Merhaba Evet dediğiniz doğru sumo squat da yapıyordum ama onlar ileri safhalar. Spor yapmaya alışık olmayan bünye için zorlayıcı olabilir. Kaslarda sıkıntıya yol açabilir. Önce normal squatı tamamlayıp sonra diğerlerine geçmeyi düşünüyorum. Çatlaklarda azalma süper, biraz uzun bir süreç olabilir ama bence güzel bir vücut için değer. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
Bende gelmişim, kilom yok ama vücudumu sıkılaştırmak istiyorum
Merhaba hoşgeldin. Kilo problemi yaşayan kimse yok şimdilik. Hepimiz sıkı, fit hatunlar olmak istiyoruz. Neler yapıyorsun bir programın var mı?

Link şu La Lune:

Kesinlikle başlamanı öneririm. Sitede yıllarca övgüler yağdırıldı zaten bu programa ben de şimdi başlamıyım övgüye :)

Hayır canım yok, yediğime içtiğime çok dikkat etmiyorum aslında, kilo yapıcı bi vücudum yok yalnız selülitlerim var 23yaşındayım, yeşil çay hergün tüketmeye çalışıyorum

Bende dik bi popo istiyorum yaa

Link şu La Lune:

Kesinlikle başlamanı öneririm. Sitede yıllarca övgüler yağdırıldı zaten bu programa ben de şimdi başlamıyım övgüye :)
Bugün eve gidince deneyeceğim mutlaka. Isınma yerine bunu yapabilirim. Hatun da çok hoşmuş.
Squata ve digrr yaptiklarima devam canm :)
Harikasın tatlım, bekliyorum bildirimleri.
Hayır canım yok, yediğime içtiğime çok dikkat etmiyorum aslında, kilo yapıcı bi vücudum yok yalnız selülitlerim var 23yaşındayım, yeşil çay hergün tüketmeye çalışıyorum
Spor geçmişin var mı peki? Vücudun sıkı mı? Spora ne kadar vakit ayırabilirsin günde?

Spor geçmişim olmadı canım, ne selülit ne bişi vardı çalışıyordumda hiç spor yapmak aklıma gelmedi, şimdi ise selülitlerim var vücudum orta derece sıkı diyebilirim

Merhaba bende katılmak vücudumu sıkılaştırmak kilo vermek istiyorum tek başıma olunca irade olmuyo yardımcı olursanız çok sevinirim

Spor geçmişim olmadı canım, ne selülit ne bişi vardı çalışıyordumda hiç spor yapmak aklıma gelmedi, şimdi ise selülitlerim var vücudum orta derece sıkı diyebilirim

O zaman başlangıç için ısınma+squat(ilk sayfadaki listede olan sayı kadar)+ soğuma yapsan -totalde 35-40dk- sana uygun mu?

Merhaba bende katılmak vücudumu sıkılaştırmak kilo vermek istiyorum tek başıma olunca irade olmuyo yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba hoşgeldin, kendini disipline etmen için birilerinin olması çok yardımcı oluyor. Boy kilo ve problemli bölgelerini yazar mısın?

Merhaba hoşgeldin, kendini disipline etmen için birilerinin olması çok yardımcı oluyor. Boy kilo ve problemli bölgelerini yazar mısın?
aslında her yerim problemli baya sıkı çalışmam gerekiyo galiba
boyum 1.61 kilom 77 bel çevrem göbeğim çok vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…