fitim fitsin fit (squat)

squat tek basina yeterli degildir selülitsiz popo icin bence
su icmek zaten rutin haline getirilmeli
ebru sallinin popo icin selülit hareketi vardi yerde kurbaga seklini alip pelvisi yapistirir ve topuklar birlesmis bir sekilde havaya kaldirilir .. ve ayni hareketin bacaklari acarak kapatarakta yapilanlari vardir cok etkili hareketlerdir
yine ayni hareketler top üstündede yapilabilir
kalcayi sIkIstiran kalca kaldirma hareketleri (heryerde bulunabilir) illaki yapilmali
yani squat + diger hareketler olmasi gerekli istenilen kalcaya ulasilmasi icin

Teşekkürler.

Dün benim ilk günümdü. Ve sanırım biraz abarttım. Tabloya göre değil de kafama göre yaptım

70+50

Bugünden itibaren tabloya göre hareket edeceğim.

Dün benim ilk günümdü. Ve sanırım biraz abarttım. Tabloya göre değil de kafama göre yaptım

70+50

Bugünden itibaren tabloya göre hareket edeceğim.

Tabloya göre olsa daha iyi olur. Bu sefer ağrılarından dolayı bıkıp bırakabilirsin. Isınma vs yaptın mı yoksa direkt mi squata başladın?

Tabloya göre olsa daha iyi olur. Bu sefer ağrılarından dolayı bıkıp bırakabilirsin. Isınma vs yaptın mı yoksa direkt mi squata başladın?

Sabajları jillian, iş dönüşü de tv karşısında squat vs. Ama dediğin doğru bıkabilirim o yüzden dediğim gibi bugün tabloya göre 55 tane yapacağım.

Squatla 2. Ayim buyuk gelisme var ama sadece squat degil bunun yaninda sumo squat narrow squatda yapiyorum tek basina yeterli olmuyor cunku belli uydugum bi program var gelismelere gelince popom sarkik ve catlakti alttlari toparlandi sertlesti ve daha dik duruyorum catlaklarimdada azalma var ama tam sonuc almak icin 1 seneyi gormem gerekir diye dusunuyorum optum sizi basarilar

Bende gelmişim, kilom yok ama vücudumu sıkılaştırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…