fitim fitsin fit (squat)

La Lune

Just SQUAT!
Pro Üye
28 Şubat 2012
12.339
23.693
Merhaba. Sizde zayıf, şekilsiz ve selülitli poponuzu yuvarlak Victoria's Secret mankeni poposu yapmak istiyorsanız şöyle buyurun.

Önceliğimiz bol bol su ve yeşil çay.

Ve de en önemlisi SPOR. SQUAT BACAK KALINLAŞTIRMAZ! AKSİNE İNCELTİR!

30 gün boyunca listedeki sayıda squat hareketi yapacak ve bildirimde bulunacağız.

Peki squat hareketi dediğimiz şey nedir?

Hareket bu kadar basit görünmesine rağmen çok fazla kas çalıştırıyor. Ertesi sabah(eğer ısınmadan yapmışsanız) kas ağrısıyla uyanmanız muhtemel. O yüzden önce mutlaka bir ısınma videosu ile başlayın.

Tavsiye:

Squat yaparken taş gibi kızların oynadığı sizi gaza getirecek bir video açın.

Ve mutlaka bir soğuma videosu ile bitirin.
Tavsiye:

Yaptığımız diğer hareketler
Selülit Düşmanı ÜÇGEN

burpees

Buttt kicks
standing elbow to knee

toe taps

pulse crunch

bycyle crunch

lunges

squat jumps

hingh knees

jumping jack

pulse crunch

flutter kicks

high knees

squat jump

skater hops

butt kicks

Son düzenleme:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben varım Hemen hikayemi anlatıyım. 21 yaşında, 45 kilo, delicesine kalori alan ama kilo amayan biriyim. Bu nedenle aşırı dengesiz besleniyorum. Her önüme geleni yiyorum. Bu nedenle 45 kilo halimle kalçamda çatlaklar oluştu

Ben yaklaşık 1 haftadır kalça hareketleri çalışıyordum, app indirmiştim. Her gün 9 dakika ile başlamıştım, İçeriğinde 50 tane olmasada squat ta vardı. ama diğer hareketlerle 50 squat kadar şey yapıyordum sanırım fakat tanrım o nasıl ağrı bacaklarım kalçam regl olduğumda alt bacaklarım sızlar ve ağrısı kesilmezdi. Bu hareketi yapınca sanki regl oldum ama bu defa kalçam ve üst bacaklarım ağrıyor gibi hissettim. 3 gün zor yürüdüm ama sonra ne ağrı kaldı ne bişey 5. gününde regl oldum, kızlar abartmıyorum 9 yıldır regl ağrısıyla kıvranan ben regl ağrısı çekmedim hemde kışın ortasında soğuklarda sonuç olarak bugün 7. gün ara vermiştim 1 gün. Ve tibetin yaşam pınarı hareketlerini keşfettim. Çok stresli bir tempom var. O nedenle bundan sonra hergün meditasyon müziği ile tibetin yaşam pınarı hareketleri + squat yapıyorum :)

Başlangıç; tibetin yaşam pınarı hareketleri 7 kez, 9 dakika kalça hareketleri + 1. gün 50 squat :)

Haftada 1 veya 2 kez Jilian Level 1 yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım. o kadar hamlamışım ki tüm vucudum ağrıya boynum tutuluyor hep

Ve artık yeter diyoruum, yiyip yiyip kilo almasamda spor olmadan asla diye yola çıkıyorum seninle!

Merhaba hoşgeldin. Bugün 3. günüm ve bahsettiğin ağrı sebebiyle nineler gibi yürüyorum. Daha önce de 2 aylık bir squat temposuna girmiş ve 3. günden sonra hiçbir ağrı kalmadığını fark etmiştim. Geçen sene her sabah 1 saat tempolu - koşarak yürüyorduk o da benim regl ağrılarıma çok iyi gelmişti.

Tibetin yaşam hareketlerini çok merak ettim. Video-resim paylaşabilir misin?

Yiyip yiyip kilo alacaksın spora devam ettiğin sürece hem de göbek vs gibi yerlerinde yağlanma olmadan. Tekrar hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…