fitim fitsin fit (squat)

Herhangi bir beslenme programı uyguluyor musun peki? Spor geçmişin var mı?
beslenme programım yok ne bulursam haldır huldur dalıyorum.Dalıyodum yani bugün burayı okuyup karar verene kadar :) Spor geçmişim de yok ama spor salonuna yazılmayı düşünüyorum

Spor geçmişim olmadı canım, ne selülit ne bişi vardı çalışıyordumda hiç spor yapmak aklıma gelmedi, şimdi ise selülitlerim var vücudum orta derece sıkı diyebilirim

At kılı fırçasını denemeni öneririm. Düzenli kullanımda selülitleri azaltıyor. Yani en azından benim bir aydır azalmış durumda :)

At kılı fırçasını denemeni öneririm. Düzenli kullanımda selülitleri azaltıyor. Yani en azından benim bir aydır azalmış durumda :)

Eda Taşpınar'ın at kılı fırçası mı? Fiyatı ne kadar ve nasıl kullanıyorsunuz? Alma niyetim vardı ama kullanır mıyım bilemedim.

beslenme programım yok ne bulursam haldır huldur dalıyorum.Dalıyodum yani bugün burayı okuyup karar verene kadar :) Spor geçmişim de yok ama spor salonuna yazılmayı düşünüyorum

Evde de spor yapabilirsin. Önce kurallarımızı belirleyelim. Bundan 5 sene falan önce 12-14 kg verdim ve geri almadım. Kilit nokta burası herkes zayıflayabiliyor fakat düzgün beslenmeyi yaşamın bir parçası yapmak lazım.

O zaman harika.
önce ısınma

Tablodaki sayı kadar squat

Ve soğuma için

Bu videonun da son 15dksı. Ne iş yapıyorsun? Bende isterdim iş yerimde spor yapabilmek.:KK73:

Avukat asistanıyım canım, şuan duruşmada ve sabahları boşum :KK49::KK76:
Yarından itibaren başlıyorummm huhuuuu :KK53:

Eda Taşpınar'ın at kılı fırçası mı? Fiyatı ne kadar ve nasıl kullanıyorsunuz? Alma niyetim vardı ama kullanır mıyım bilemedim.
Fiyati 40tl miydi neydi canm ben oyle hatirliyorun
O kadar pra vercegine git aktardan kabak lifi al

Evde de spor yapabilirsin. Önce kurallarımızı belirleyelim. Bundan 5 sene falan önce 12-14 kg verdim ve geri almadım. Kilit nokta burası herkes zayıflayabiliyor fakat düzgün beslenmeyi yaşamın bir parçası yapmak lazım.
Gündüzleri çalıştığım için pek yapamıyorum ama spora yazılırsam akşamları gidip orda yaparım diye düşünüyorum yoksa diğer türlü evde yorgun olurum falan aksatırım galiba .
Bir de şu düzgün beslenme meselesi var onu da nasıl çözerim bilmiyorum :KK43:

Gündüzleri çalıştığım için pek yapamıyorum ama spora yazılırsam akşamları gidip orda yaparım diye düşünüyorum yoksa diğer türlü evde yorgun olurum falan aksatırım galiba .
Bir de şu düzgün beslenme meselesi var onu da nasıl çözerim bilmiyorum :KK43:

Ne iş yapıyorsun? Beslenme saatlerine engel mi?
En önemli öğün kahvaltı mutlaka yapmalısın, bol yeşillik ayrıca yumurta mutlaka olmalı.

İstediğin her şeyden yiyebilirsin ama az miktarda. Her gün kaç tane abur cubur yiyorsun? Yarıya indir. Birden kesmek insanı zora sokuyor yasak olunca cazip geliyor.

Bol kalorili şeyleri günün erken saatinde ye ki gün içerisinde harcansın.
Acıkınca önce bir bardak su iç, vücut susuz kalınca da açmış gibi sinyal gönderir beyne.
Bol bol su içip, akşam 7den sonra yemeyi kesiyoruz. Çok çok acıkırsak belki bir elma.

Açlık hissedeceksin ama vücudun bu hisse alışacak. O sinyal seni rahatsız etmeyecek artık.

Ne iş yapıyorsun? Beslenme saatlerine engel mi?
En önemli öğün kahvaltı mutlaka yapmalısın, bol yeşillik ayrıca yumurta mutlaka olmalı.

İstediğin her şeyden yiyebilirsin ama az miktarda. Her gün kaç tane abur cubur yiyorsun? Yarıya indir. Birden kesmek insanı zora sokuyor yasak olunca cazip geliyor.

Bol kalorili şeyleri günün erken saatinde ye ki gün içerisinde harcansın.
Acıkınca önce bir bardak su iç, vücut susuz kalınca da açmış gibi sinyal gönderir beyne.
Bol bol su içip, akşam 7den sonra yemeyi kesiyoruz. Çok çok acıkırsak belki bir elma.

Açlık hissedeceksin ama vücudun bu hisse alışacak. O sinyal seni rahatsız etmeyecek artık.
Öncelikle teşekkür ederim.Abur cuburu özellikle akşamları çok yiyodum artık yemem tabi bi de kahvaltı yapmıyodum keyfi tabi işim muhasebe masa başı yani kahvaltıma engel değil bundan sonra kahvaltımı da aksatmam inşallah tavsiyelerinize uymaya çalışırım

Squatla 2. Ayim buyuk gelisme var ama sadece squat degil bunun yaninda sumo squat narrow squatda yapiyorum tek basina yeterli olmuyor cunku belli uydugum bi program var gelismelere gelince popom sarkik ve catlakti alttlari toparlandi sertlesti ve daha dik duruyorum catlaklarimdada azalma var ama tam sonuc almak icin 1 seneyi gormem gerekir diye dusunuyorum optum sizi basarilar
Poponda büyüme oldu mu

X