- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Merhaba hoşgeldiniz.merhabaa. bende katılmak istiyorum aranıza leslie ile yürüyüşe başladım bugün dün squat yaptım şuan kas ağrısından ölüp bitmekteyimkilo problemim yok sadece kalça ve basen sorunu yaşıyorum onları düzeltmek istiyorum. daha önce squat programını uygulamıştım bacaklarımda kalınlaşma oldu onun için bırakmıştım şimdi yürüyüşle desteklicem inşallah bu sefer kalınlaşma olmaz
dıkş dıkşşşş! 70 tane yaptım şu saate kadar
sinsice katıldım aranıza. ahaha yok ya yapmayı planlamıştım zaten squatı ,açılan başlık da denk gelmiş oldu
bugün jillianda 3., squat da ilk günüm. akşama kol çalışmayı planlıyorum.
kolaylıklar size.
Merhabalar hoşgeldin.Burda da buldum seni ezgiaynı yaşıtız 94 haziran doğumluyum bende 20 yaşındayım bugün squat programina başladm hadi bakalm
Merhaba hoşgeldiniz.Kalınlaşma değil şekil alma oluyor. İlk zamanlarda kasların şişmesinden dolayı biraz kalınlaşmış gibi geliyor. Bildirimlerini bekliyorum.
Merhabalar hoşgeldin.Harikasın kaçıncı günün? Ben 4. gündeyim dinlenme/rest günündeyim. Bacak ağrılarım henüz geçti. Bildirimlerini bekliyorum.
Merhabalar hoşgeldin.Boy kilo bilgilerini yazar mısın? İlk günün mü bugün? Bildirimlerini bekliyorum.
Ben selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi prensesim var 165 boyunda 55 kiloyum 20 kilo verdim yeni bitirdim diyeti sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye devam ediyorum artk kilo vermek degil vücudumu sekillendirmek istiyorum
Bu fotolar beni cok motive ediyor
Tebrik ederim azmini. O zaman doğru yerdesin. Hangi spor ya da hareketleri yapıyorsun? Hangi bölgelerin problemli?
Teşekkürler canm benim vücudum yumuşacık oldu kilo verdikten sonra göbeğim yumuşak ama sıfır yok hiç basen problemim var daha çok canm iç bacakda çok yumusak sallaniyor resmenthigh master diye aletim var bacağimin arasnda sıkıyorum onu ic bacağı cok güzel çalıştırıyor ve jillian michael yapiyorum 1.level bitti 2.leveldeyim 14 15 gün oldu onun icinde de squat olduğu icin 50 squati yaparken hiç zorlanmadm bugün 1.günümdü
bana öyle gelince korktum bıraktım bende ama popo dikleştirme konusunda gerçekten işe yarıyorMerhaba hoşgeldiniz.Kalınlaşma değil şekil alma oluyor. İlk zamanlarda kasların şişmesinden dolayı biraz kalınlaşmış gibi geliyor. Bildirimlerini bekliyorum.
Merhabalar hoşgeldin.Harikasın kaçıncı günün? Ben 4. gündeyim dinlenme/rest günündeyim. Bacak ağrılarım henüz geçti. Bildirimlerini bekliyorum.
Merhabalar hoşgeldin.Boy kilo bilgilerini yazar mısın? İlk günün mü bugün? Bildirimlerini bekliyorum.
Yaradığı hatundan belli.bana öyle gelince korktum bıraktım bende ama popo dikleştirme konusunda gerçekten işe yarıyor
kızın maşallahı var vallaYaradığı hatundan belli.
Evet ama 25ten sonra bir su içme arası verip bacaklarımı sallıyorum 5-10 sn. Bu tempoda yapamıyorum.kızın maşallahı var vallabizde böyle bir vücuda sahip olabiliriz inşallahh . bu arada mesela 50 squat yapılcak hepsini bir kerede mi yapıyorsunuz
anladım ben eskiden yaptığım zaman başlarda ara vererek yapıyordum acaba yanlış mı diye merak etttim. sonra alışınca 50sini bir kere de çekebiliyordumEvet ama 25ten sonra bir su içme arası verip bacaklarımı sallıyorum 5-10 sn. Bu tempoda yapamıyorum.
anladım ben eskiden yaptığım zaman başlarda ara vererek yapıyordum acaba yanlış mı diye merak etttim. sonra alışınca 50sini bir kere de çekebiliyordum
Merhaba bende yapmak istiyorum ama benim popom zaten dik ve büyük tek sorunum selülit. Bende squat yaparsam dahada büyür diye korkuyorum