Canim hamilelikte 10 aldım 10 verdim. Dogumdan 10 gün sonra dar Jean giyiyordum. Karnim 1 2 catlak dışında gayet iyi. Sarkma vs yok. Şu an eski halimle aynıyım. Şu ara sporum neva ile dans.İyiyim tatlim bende ayni hersey bildigin gibiseni merak ediyorum Lunem kaç kilo alarak bitirdin hamileligi, kac kiloydun dogumdan çıktığında, suan nasil besleniyorsun , spor yapiyo msn , spor yapiyordun hamileyken vucudun dogumdan sonra ne durumda , bebis kac kilo dogdu ne alemde anlatir msn birazz
Ayy sen benim idolumsun Lunemmm harika bi hamilelik gecirdin spor ve beslenmenleCanim hamilelikte 10 aldım 10 verdim. Dogumdan 10 gün sonra dar Jean giyiyordum. Karnim 1 2 catlak dışında gayet iyi. Sarkma vs yok. Şu an eski halimle aynıyım. Şu ara sporum neva ile dans.
Ayy sen benim idolumsun Lunemmm harika bi hamilelik gecirdin spor ve beslenmenlemasallah canimm yerim ben miniş neva hanimiii op kokla benim yerimeee
Masallah canimm suda mi yaptin dogumu ne guzel ayy kesi falan da yokk harika vallaSağol kuzum.
Kız uyandı düzgün yazamadım tatlım. 3500 gram doğdu neva hanım 49 cm di. Doğum suda ve müdahalesiz oldu. Kesi vs yok. Zaten hepi topu 3 saatte bitti. 6 cm açıklıkla ayakkabı giydim merdiven indi çıktım. Hatta eşim inanmamış doguracagima. İnstagram kullanıyorsan doktorum yazdı doğum öyküsü okursun.
evet spor salonu çok iyi oldu ya ağırlıklı squat falanda var programda ya bacaklarım falan baya yanıyor kaç gündür evdeki ağırklıklarla bir değil tabikiAyy cok sevindim deadii salona yazilmana daha disiplinli olur böyle sporyemeni de duzene koyarsin balim kiş geldi tam diyet aylari zati yaza hem diyet hem sporla fitt gireceksin Benden de iyilik bebegim ramazanda spor yapiyodum ama sonra bi boşladım kaldi oyle ama kilom ayni 53 hatta bu sabah 52.6 çıktım tabi 2 3 kilo aldigim zamanlar oldu ama toparladim hemen geri verdim ama ben 50 ye inmek istiyorum hedef kiloma gelince spora yoğunlaşırım
Canim hamilelikte 10 aldım 10 verdim. Dogumdan 10 gün sonra dar Jean giyiyordum. Karnim 1 2 catlak dışında gayet iyi. Sarkma vs yok. Şu an eski halimle aynıyım. Şu ara sporum neva ile dans.
lunee harikasın sen ya benimde idolümsün valla inşallah bana da nasip olur diyim böyle şeylerSağol kuzum.
Kız uyandı düzgün yazamadım tatlım. 3500 gram doğdu neva hanım 49 cm di. Doğum suda ve müdahalesiz oldu. Kesi vs yok. Zaten hepi topu 3 saatte bitti. 6 cm açıklıkla ayakkabı giydim merdiven indi çıktım. Hatta eşim inanmamış doguracagima. İnstagram kullanıyorsan doktorum yazdı doğum öyküsü okursun.
Harikasın canım. Çalışırsan oluyor tatlım. Ama nazi kampı gibiydi hamilelik. Beslenme psikoloji spor hepsi bir arada olunca oluyor. Çok daha iyi olsun doğumun.bende 1.5 saat spor salonunda spor yaptım yazayım buraya
inşallah lune ama sen gerçekten çok disiplinliydin hakettin benceHarikasın canım. Çalışırsan oluyor tatlım. Ama nazi kampı gibiydi hamilelik. Beslenme psikoloji spor hepsi bir arada olunca oluyor. Çok daha iyi olsun doğumun.
1 saat spor salonunda spor yapıldı
Ayy kuzum yeni görüyorum bu msjii