fitim fitsin fit (squat)

Canim hamilelikte 10 aldım 10 verdim. Dogumdan 10 gün sonra dar Jean giyiyordum. Karnim 1 2 catlak dışında gayet iyi. Sarkma vs yok. Şu an eski halimle aynıyım. Şu ara sporum neva ile dans.

Canim hamilelikte 10 aldım 10 verdim. Dogumdan 10 gün sonra dar Jean giyiyordum. Karnim 1 2 catlak dışında gayet iyi. Sarkma vs yok. Şu an eski halimle aynıyım. Şu ara sporum neva ile dans.
Ayy sen benim idolumsun Lunemmm harika bi hamilelik gecirdin spor ve beslenmenle masallah canimm yerim ben miniş neva hanimiii op kokla benim yerimeee

Sağol kuzum.
Ayy sen benim idolumsun Lunemmm harika bi hamilelik gecirdin spor ve beslenmenle masallah canimm yerim ben miniş neva hanimiii op kokla benim yerimeee

Kız uyandı düzgün yazamadım tatlım. 3500 gram doğdu neva hanım 49 cm di. Doğum suda ve müdahalesiz oldu. Kesi vs yok. Zaten hepi topu 3 saatte bitti. 6 cm açıklıkla ayakkabı giydim merdiven indi çıktım. Hatta eşim inanmamış doguracagima. İnstagram kullanıyorsan doktorum yazdı doğum öyküsü okursun.

Yani hepsi çok işe yaradı yaptığımın. Şimdi ise ne bulursam yiyorum ama işin güzel tarafı süt verdiğim için kilo yapmıyor. Tabii yine şeker çok az.

Masallah canimm suda mi yaptin dogumu ne guzel ayy kesi falan da yokk harika valla yaz canim bakiyim instagramdan benim yokda esiminkinden bakinirim

evet spor salonu çok iyi oldu ya ağırlıklı squat falanda var programda ya bacaklarım falan baya yanıyor kaç gündür evdeki ağırklıklarla bir değil tabiki bakalım inşallah bu kez pes etmeden hedefe ulaşıp orda kalmak istiyorum

lunee harikasın sen ya benimde idolümsün valla inşallah bana da nasip olur diyim böyle şeyler kilo almaman harika birde zaten baya sağlıklı bir hamilelik süreci geçirdin birde suda doğum falan çok iyi olmuş sağlıklı da bir doğum yapmışsın mis gibi

bugün yine spor salonuna gittim 1 buçuk saat spor yaptım spor yaptım yazıyorumda programımı yazayım da 2 saat yaptığımda set sayıları artıyor birde strechi uzatıyorum 2 saat oluyor
20 dk yürüyüş bandında tempolu yürüme koşma
20 dk bisiklet
12 dk eliptik bisiklet
3 set 15 er tam mekik
3 set 10 ar sağ taraf yan mekik
3 set 10 ar sol mekik
karın çalıştıran aletten 3 set 10 tane
100 ip atlama
step tahtasında atlamalı hareketler nasıl anlatsam bilemediğimden öyle yazdım toplam 110 zıplama olacak şekilde
30 squat 2.5 kilo ağırlıkla
30 sumosquat 5 kilo ağırlıkla
3 set 10 ardan içbacak çalıştıran alet
3 set 10 ardan dış bacak çalıştıran alet
tekrar 10 dk tempolu yürüyüş ve streching hareketleri

Slm bugun spora basladim.uzun zamandir yapmiyordum. Cok iy geldi.
Bildirim. 45 dk yuruyus ve yarim saat egzersiz yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…