Harikasınız kızlar. Hadi bakalım fit olacağız hep beraber.Ben de burdayım :)
lunemm nasılsınHarikasınız kızlar. Hadi bakalım fit olacağız hep beraber.
Tatlım selam o kadar sevindim ki yazmana. Düşe kalka gidiyoruz annelikte. Neva hanım öğretiyor sağolsun. Okulum iyi ama bu sene çalışmayacak neva ile takılacağız. Sen nasılsın neler yapıyorsun?lunemm nasılsınannelik nasıl giidyor herşey yolunda mı yeni okulunda mutlumusun herşey düzeldi mi bayadır görüşemiyoruz ya özledim
Ağırlık nasıl riskli oluyor anlamadım :) yok doktorluk bir durumum yok bence.yani keyfi olarak spora başladımPilates beliniz açısından daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Bel biraz ağırlıkta riskli olabilir ama hafif egzersiz pilates hareketleri iyi gider. Siz yinede bir doktora görünün.
a iyi yapmışsın anneye ihtiyacı olan zamanlar birlikte zaman geçirmen güzel iş nasılsa kaçmıyorTatlım selam o kadar sevindim ki yazmana. Düşe kalka gidiyoruz annelikte. Neva hanım öğretiyor sağolsun. Okulum iyi ama bu sene çalışmayacak neva ile takılacağız. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Beklerim bebeğim çok mutlu olurum valla.a iyi yapmışsın anneye ihtiyacı olan zamanlar birlikte zaman geçirmen güzel iş nasılsa kaçmıyorbende iyiyim ya baya ara verdim diyet spor aynı yerde kaldım birkaç kilo aldım baktım ki tekrar başladım bu aralar bildirime gelirim bende artık çok özlüyorum burdaki paylaşımlarımızı
Ayy büyümüştür biraz minik nevammmmTatlım selam o kadar sevindim ki yazmana. Düşe kalka gidiyoruz annelikte. Neva hanım öğretiyor sağolsun. Okulum iyi ama bu sene çalışmayacak neva ile takılacağız. Sen nasılsın neler yapıyorsun?
Heeeeyyy deaddiiiiiilunemm nasılsınannelik nasıl giidyor herşey yolunda mı yeni okulunda mutlumusun herşey düzeldi mi bayadır görüşemiyoruz ya özledim
iyiyim canım yeniden başladım salona yazıldım bu kez hemde tenise gidiyordum birkaç aydır ama havalar soğuyunca tenise ara verdik kapalı kort olmadığı için şimdilik izin falan alabilirsek kapalı kortta derslere devam etmek istiyroum amaHeeeeyyy deaddiiiiiinaber tatliş nasil gidiyor kilo işleri gorusemiyoruz spor yapiyo msn ben iyi astım spor işini ramazandan beri
Canimmmmmmmmmmmmmnasilsin tatlişimmm cok ozledim seni
Selam güzeller. Asıl siz nasılsınız neler yaparsınız biz Neva hanımla uğraşıyoruz. Uyumasi yediği içtiği.La Lune kuzuuuuum
Ayy cok sevindim deadii salona yazilmana daha disiplinli olur böyle sporiyiyim canım yeniden başladım salona yazıldım bu kez hemde tenise gidiyordum birkaç aydır ama havalar soğuyunca tenise ara verdik kapalı kort olmadığı için şimdilik izin falan alabilirsek kapalı kortta derslere devam etmek istiyroum amaspor salonunda da prıoogram çok iyi 1 saat kalıyorum şimdilik hocanın programıma eklediği hereketlerle falan iyi oluyor zaten hareketlerin çoğu bizim hareketler tabi squat çeşitleri falan da var idare edşyorum ama yediklerime dikkat etmediğimde kilo veremiyorum bu aralar o da benim suçum tekrar beslenme düzenimide değiştirmeye çalışıyorum yeniden çünkü kilo almıştım seninle bıraktığımız zamandan beri çok felaket şeyler yedim onlarda bana artılar olarak döndü tabiki sen nasılsın şekercim
İyiyim tatlim bende ayni hersey bildigin gibiSelam güzeller. Asıl siz nasılsınız neler yaparsınız biz Neva hanımla uğraşıyoruz. Uyumasi yediği içtiği.