- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo jilliana mı başladın hayırlı olsunBildirim
30 dk jillian michaels 30 day shred- 1. Gün
Evet tatliş sadece şinavlari yapmiyorum bileklerim hemen sakatlaniyo çünkü dikkatlice yapiyorum bakalim insallah sakatlanmam yine birazdan yapicam 2. Günüoo jilliana mı başladın hayırlı olsun
Sende supersin deadiimmm salona gitmiyo msn artikbende 2 saat arkadaşlarla voleybol oynadım spor olarak
gidiyorum canım yazmayı unuttum buraya pazartesi salondaydım 1 saat spor yaptım evet dikkatli yap canım benimde ayak bileğim ağrıyor ağırlıklı squattan mı oldu bilemedim ki benimde ayak bileklerim hassas biraz düzelsin ağırlıksız devam edeceğimEvet tatliş sadece şinavlari yapmiyorum bileklerim hemen sakatlaniyo çünkü dikkatlice yapiyorum bakalim insallah sakatlanmam yine birazdan yapicam 2. Günü
Sende supersin deadiimmm salona gitmiyo msn artik
Diyette yapiyo msn fistikim kesin yap sporla inanılmaz fark oluraman sende dikkatli yap kuzum ayy benim bilekler emanet sankii insallah agritmam bu sefergidiyorum canım yazmayı unuttum buraya pazartesi salondaydım 1 saat spor yaptım evet dikkatli yap canım benimde ayak bileğim ağrıyor ağırlıklı squattan mı oldu bilemedim ki benimde ayak bileklerim hassas biraz düzelsin ağırlıksız devam edeceğim
yapıyorum canım hatta diyetisyene gidiyorum 1 hafta oldu bakalım inşallah bu sefer kilo vereceğim güzelceDiyette yapiyo msn fistikim kesin yap sporla inanılmaz fark oluraman sende dikkatli yap kuzum ayy benim bilekler emanet sankii insallah agritmam bu sefer
Ayy ne guzel cok sevindim canim beni de haberdar et olur muyapıyorum canım hatta diyetisyene gidiyorum 1 hafta oldu bakalım inşallah bu sefer kilo vereceğim güzelce
tamam canım inşallah bir kilo vereyim de her yere yazarım muhtemelen öncede sana haber veririmAyy ne guzel cok sevindim canim beni de haberdar et olur mu
Uzunn zamandir ben bu topikteyim tatliş ilk açildigi günlerden beri La Lune mm canimm sayesinde duzenli spor yaptim hep