Ee canım bana bildirim gelmeyince kimse uğramıyor sanıyordum ben. Neva hanım belimi büktü tabii. Biraz büyüsün hemen başlayacağım bende. Minik bir karnim var gitsin istiyorum..Uzunn zamandir ben bu topikteyim tatliş ilk açildigi günlerden beriLa Lune mm canimm sayesinde duzenli spor yaptim hep
Uzunn zamandir ben bu topikteyim tatliş ilk açildigi günlerden beriLa Lune mm canimm sayesinde duzenli spor yaptim hep
ben ve şekercim uğruyoruz gerçi ben iki haftadır tatildeydim gelemedim ama burdayız yani lune merak etmeEe canım bana bildirim gelmeyince kimse uğramıyor sanıyordum ben. Neva hanım belimi büktü tabii. Biraz büyüsün hemen başlayacağım bende. Minik bir karnim var gitsin istiyorum..
Harikasınız tatlım ya.ben ve şekercim uğruyoruz gerçi ben iki haftadır tatildeydim gelemedim ama burdayız yani lune merak etme
Bende bebisden fırsat bulamiyosun diye düşünmüştüm tatlim az daha büyüsün Neva hanimcikkEe canım bana bildirim gelmeyince kimse uğramıyor sanıyordum ben. Neva hanım belimi büktü tabii. Biraz büyüsün hemen başlayacağım bende. Minik bir karnim var gitsin istiyorum..
Göbek için yetmez canım. Ek abs yapman lazım. Laura london abs var youtube de. Onu yapabilrsn 10 dakika zaten.Selam fit arkadaşlar
size nasıl özeniyorum.
bende spora başlamak istiyorum ama yıllardır düzenli spor yapamıyorum. ve vücudum hiç esnek değil.
nereden başlamalıyım ilk başlangıç için yürüyüş yeterli mi göbek sorunum var...
hemen bakıyorum canım çok sağolGöbek için yetmez canım. Ek abs yapman lazım. Laura london abs var youtube de. Onu yapabilrsn 10 dakika zaten.
uzun zamandır dıkkatımı cekıyo bırcok bolgesel hareketlerle tum vucudu calıstırıyosunBildirim
Sabah
40 dk twist shape
Ogleden sonra
7 dk twist shape
25 sumo squat( 5 kilo ağırlıkla)
25 bacaklar kapali squat
50 squat
25+ 25 iki çeşit yan karin hareketi
30 mekik
Soguma
Merhaba canimm❤ Ben ara ara biraksam boşlasam da sporu 2 senedir hayatimda spor ben 22 kilo verdim ve dogum yaptim cok kilo aldigim için vucudum kötü durumda-ydiuzun zamandır dıkkatımı cekıyo bırcok bolgesel hareketlerle tum vucudu calıstırıyosun
pekı karsılıgını aldınmı sımdıye kadar
eger guzel sonuclara ulastıysanız bende sızın yolunuzdan gıtmek ıstıyorum
sıkılastınızmı yada kılo verdınızmı popo ya faydası nasıl oldu merakla beklıyorum cevabınızı
Canımsın güzelim sende Azim olmasa benim desteğim nereye kadar? O güzel kas çizgini özelden atarsan çok memnun olurum.Merhaba canimm❤ Ben ara ara biraksam boşlasam da sporu 2 senedir hayatimda spor ben 22 kilo verdim ve dogum yaptim cok kilo aldigim için vucudum kötü durumda-ydibir cok degisik spor yaptim pilates, jillian michaels, p90x, insanty max30 pilatesten beklediğim karşılığı alamadim jillian yaptim ve vucudumu degistiren spor oldu kendisi ama 15 gün yaptiktan sonra bileklerimi sakatlayip biraktim p90x ve insantymax30 da da oyle bileklerimi sakatladim ve biraktim ama baya toparlandi bu arada vucudum sonra bende bileklerimi zorlamicak hareketler yaptim kendim kilo verdigim dönemlerde spor cok yapmadigim için kilo vermeme yardim etti diyemem ama kilomu korumama yardim etti tabi bölgesel hareketler zayıflamaya yardimci olmuyor vucudu guzellestiriyor
Toplamak gerekirse tabiki yaptigim bütün hareketler bende ise yaradigi icin yapmaya devam ediyorum onceden sarkmis bir karnim sünen bir iç bacagim vs vs vardi şuan guzel bi bacak kasi çizgim toparlanmis bir iç bacagim kalkik bi popom hafif kasli bi karnim var(alt karnim hala biraz yumusak) formunu korumak icin sporu devamli yapmak lazimsoracagin bisey varsa cevaplarim canim La Lune mmm spor yaparken hep bana destek oldu ve motive etti ve de yardimci olduu öpüyorum onu ve melegini kocamann
Üzgünüm catlak için yapılacak birşey yok. Bildirimlerini bekliyorum.Ben de doris hoferin kitabını sipariş verdim artık sporun günlük hayatımda yeme içme gibi düzenli her gün olmasını sağlayacağım inşallah...kilo sorunum yok çünkü mutsuz olduğum 4-5 ayda iştahım kesildiği için 4-5 kilo verdim,kalçamda çatlaklarım var ona yapacak bişey yok demi? bi de tabii minyonluğun avantajı olarak küçük göstermeye devam etmek istiyorum....
Canimm benimm teşekkür ederimmCanımsın güzelim sende Azim olmasa benim desteğim nereye kadar? O güzel kas çizgini özelden atarsan çok memnun olurum.