fitim fitsin fit (squat)

Slm bugünkü yuruyus yapıldı. Hergune kendimi zorlayacagim. Fazlaliklari vücuttan atmak istiyorum. Bir bucuk saat yürüyüş

Bildirim, bir bucuk saat yürüyüş yapıldı. Şuan sağlık problemlerm var. Duzelince spora başlayacağım ins

doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama çabucak yoruluyorum
videoları izlerken bile yoruluyorum ben
çok üşengecim

squat poposu denen şey genetik. kendimden biliyorum çocukken bile böyle popom vardı akrabalar koca popolu diye dalga geçerdi, küçültmek için uğraşırdım ( o zamanlar küçük popo zapzayıf modaydı 90lar) ha ne oldu, devran döndü benim popik moda oldu.

squat kesinlikle spor açısından faydalı ama nette gördüğünüz her şeye inanmayın, bir kısmı silikon taktırıyor ya da yağ enjeksiyonu yaptırıyor popoya, yani düz bir poponuz varsa squat poposu denen şeye ulaşamazsınız vücudun nerede yağ depoladığı ile alakalı bir şey bu.

Merhaba yazdıklarınızı okudum benimde bel bölgemde sorunum var sanırım genetik çünkü şekli öyle.demek istediğim koşuyorum ama hiç bir türlü geçmiyor.belki çok hafif daraldı ama düzlemek istiyorum abs mekik egzersizleri de yapıyorum.kardiyo fazla yapmayın diyorlar o yüzden 25-30 dk yapıyorum.şekeri bırakmıştım müama pek yüfayda görmeyince geri başladım azıcık koyuyorum çaya.genel olarak düzenli besleniyorumpek yemek ayırt etmem.hamburger yemiyorum.bir dönem çok Fast food yediğim için 7-8 kilo aldım.üniversite hazırlık dönemimde.şuan 58-59kiloyum .1.62 boy.sıkılaşma olduğu için zayıfladım gibi gözüküyor .kardiyo yetersiz mi kalıyor nerde yanlış yapıyorumanlamıyorum,ağırlık çalıştım ama bıraktım artık pilatese yoğunlaşmaya karar verdim

Vaaaaaayyyyyyy anasını
Bizim Lune ye bak sen nelerle uğraşıyormuşta
Bizden gizliyormuş
Maşallah
Şimdi anladım niye zayıfsın

Evet genetiğin etkeni büyük fakat şöyle bir şeyde var. Özellikle spor hocam kalça demeye bin şahit ister hiç yok desek yeridir. Fakat 2 senede kadın öyle bir kalça yaptı ki ne silikon ne operasyon var.. Bizzat buna kendi gözlerimle şahidim.. Onu geçtim en güzel örnek kendimi verebilirim dümdüz kalça bile diyemem hiç kalçam yoktu sağ olsun squatla 2 senede zor da olsa kalça yapmayı başardım. Bir kalçada silikon varsa veya operasyon estetiksel bir durum.. Ne olursa olsun ağırlık çalışmaları riskli oluyor. Ve kalçadaki silikon olup olmasını şu şekilde anlayabilirsiniz ön bacak ve arka bacaklarda kaslık ve şişkinlik yoksa silikondur. Bu kaslar gölgeler baldırlar gelişmiş ve kaslanmışsa emekle yapılan bir spordur.

Pilates beliniz açısından daha kolay olabilir diye düşünüyorum. Bel biraz ağırlıkta riskli olabilir ama hafif egzersiz pilates hareketleri iyi gider. Siz yinede bir doktora görünün.

tabi ki olabilir. işte dediğiniz gibi muhtemelen ağırlıkla squat yapıyorsunuzdur. benim de genetik yapım öyle mesela bacaklarım kalınımsıdır biraz spor yapınca kilo versem bile bacaklarım incecik olsalar bile popo erimiyor ama kemik yapısı kas yapısı yağ yapısı hepsi etken. eskiden ergenken ne kadar üzülürdüm kendime gülüyorum şimdi. kız arkadaşlarım j lo der dalga geçerdi benle özellikle popomu dışarı çıkık tuttuğumu sanıp dalga geçmeye çalışırlardı bi kız arkadaşım makas atmışlığı bile var moda için vücut değiştirmek çok riskli işte. naparsın.

mesela bende de bacaklarımın yanında basen kısımda tam böyle bir yağ pörtlemesi gibi bir şey var kilo versem de orası böyle kalemle çizilmiş gibi olmuyor spor falan da kar etmiyor, estetik ameliyatsız düzelmeyecek muhtemelen ben de ona karşıyım. herkesin vücudunda beğenmediği yerler var, önemli olan kendimizi kabul etmek en iyi olabileceğimiz hale gelip onunla yetinebilmek bence

Yaa canım Lune sporcu. Yürümeyi sporu çok sever. Sende öylesin pilates güzeli.

Maşallah sana Gülistan :)
Yok yaa ben senin kadar değilim
Bakma öyle sen bana ,sporcu bir yanım Yok aslında,
Sadece kilolarla barışık olamıyorum, kendimi sevemez,moralim bozuk olur.
Zayıflayıp eski hale dönünce spor yine fıs bende
Sadece yürüyüşler kalır arada :)

La Lune bende şuraya ilişeyim
Öncesinde yapmam gereken bi kaç şey var. Bakalım bende basarili olacak mıyım. Bir gaza gelirsem yaparım diye düşünüyorum.

Not: şimdiye kadar hic spor yapmadım

La Lune bende şuraya ilişeyim
Öncesinde yapmam gereken bi kaç şey var. Bakalım bende basarili olacak mıyım. Bir gaza gelirsem yaparım diye düşünüyorum.

Not: şimdiye kadar hic spor yapmadım
Merhaba canım. O zaman tam zamanı sporun. Baştan leslie ile başlayalım sana. 15 dakikalık express bir program var hiç zor hareket yok içinde. Hem de kısacık ve ise yarıyor ne dersin?
Leslie 3 mile express yaz youtube da arattır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…