Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msj görünce benimde başlayasım geldi :) 1.sayfadaki tüm hareketleri mi yapıyorsun yoksa sadece squat mı ? ben diyette yapıyorum önüme gelen herşeyi yemiyorumBende dün squat plank yapmaya başladım .yok mu başka yapan
mrb bayanlar bişey sormak istiyorum Benim vücut tipim armut haliyle basen bölgem çok geniş omuzlarım ise çok dar squat ile basenleri eritip popoyu şekillendirmem mümkün mü bide omuzlar için ne önerirsiniz cvp verirseniz sevinirim tşkler.
Bende dün squat plank yapmaya başladım .yok mu başka yapan
canım tam beni tarif etmişsin bende merak ediyorum inş arkadaşlar yardimci olur gelen cevapları merakla bekliyorum. ..
Slm bende spora başlamak istiyorum. İyice bıraktım kendimi
msj görünce benimde başlayasım geldi :) 1.sayfadaki tüm hareketleri mi yapıyorsun yoksa sadece squat mı ? ben diyette yapıyorum önüme gelen herşeyi yemiyorum
çok sağol canımHanımlar, ilk sayfada neler yapacağınız, hangi hareketler, egzersizler hepsi detaylı sonuçlarıyla yazılmış bir şekilde sunuldu. İlk sayfaya dönüp hangi hareketleri yapacağınızı not alın ve aksatmadan uygulayın.
Sorulara cevap olarak, squat ile basenleri eritemezsiniz. Çünkü baseni eritmek squat ile değil yağ yakıcı cardıosal hareketler yapmalısınız.. Örneğin, koşu, bisiklet, yürümek zıplamalı hareketler. Yağlar ve basenler anca bu şekilde erir. Eridikten sonra squat ile popo ve baseni şekillendirebilirsiniz.
Omuzlar için dumbell ile yapılan biceps hareketler vardır. 2 kg ile başlayıp haftadan haftaya ağırlığı arttıracak şekilde omuz çalışmalısınız.
Bel çevresindeki fazlalıkları atmak için hem beslenme hemde cardıo egzersizleri uygulamak gerekecek. Beslenme hepsinden önemli bol bol su içilip spor yapılmalı düzenli. 1.58 boya 60 kg orantılı değil. O yüzden fazlalık olan yağları vucuttan atmak gerekecek.
Plank ve squat takvim indirdim ordan takip ediyorum bide dans ederek zayıflamaya araştırıyorummsj görünce benimde başlayasım geldi :) 1.sayfadaki tüm hareketleri mi yapıyorsun yoksa sadece squat mı ? ben diyette yapıyorum önüme gelen herşeyi yemiyorum
Merhaba. Sizde zayıf, şekilsiz ve selülitli poponuzu yuvarlak Victoria's Secret mankeni poposu yapmak istiyorsanız şöyle buyurun.
Eki Görüntüle 1379924
Önceliğimiz bol bol su ve yeşil çay.
Ve de en önemlisi SPOR. SQUAT BACAK KALINLAŞTIRMAZ! AKSİNE İNCELTİR!
30 gün boyunca listedeki sayıda squat hareketi yapacak ve bildirimde bulunacağız.
Peki squat hareketi dediğimiz şey nedir?
Hareket bu kadar basit görünmesine rağmen çok fazla kas çalıştırıyor. Ertesi sabah(eğer ısınmadan yapmışsanız) kas ağrısıyla uyanmanız muhtemel. O yüzden önce mutlaka bir ısınma videosu ile başlayın.
Tavsiye:
Squat yaparken taş gibi kızların oynadığı sizi gaza getirecek bir video açın.
Ve mutlaka bir soğuma videosu ile bitirin.
Tavsiye:
Yaptığımız diğer hareketler
Selülit Düşmanı ÜÇGEN
burpees
Buttt kicks
standing elbow to knee
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
pulse crunch
flutter kicks
high knees
squat jump
skater hops
butt kicks
ŞUAN KAÇ KİLODASINIZ .. TOPİĞİN BİRİNCİ SAYFASINDAKİ EGZERSİZLERİ HAFTADA 3 GÜN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTADA BİRDE 1.5 SAAT YÜZECEM DİYETLE BERABER ÇOK İYİ OLACAKPlank ve squat takvim indirdim ordan takip ediyorum bide dans ederek zayıflamaya araştırıyorum
Hanımlar, ilk sayfada neler yapacağınız, hangi hareketler, egzersizler hepsi detaylı sonuçlarıyla yazılmış bir şekilde sunuldu. İlk sayfaya dönüp hangi hareketleri yapacağınızı not alın ve aksatmadan uygulayın.
Sorulara cevap olarak, squat ile basenleri eritemezsiniz. Çünkü baseni eritmek squat ile değil yağ yakıcı cardıosal hareketler yapmalısınız.. Örneğin, koşu, bisiklet, yürümek zıplamalı hareketler. Yağlar ve basenler anca bu şekilde erir. Eridikten sonra squat ile popo ve baseni şekillendirebilirsiniz.
Omuzlar için dumbell ile yapılan biceps hareketler vardır. 2 kg ile başlayıp haftadan haftaya ağırlığı arttıracak şekilde omuz çalışmalısınız.
Bel çevresindeki fazlalıkları atmak için hem beslenme hemde cardıo egzersizleri uygulamak gerekecek. Beslenme hepsinden önemli bol bol su içilip spor yapılmalı düzenli. 1.58 boya 60 kg orantılı değil. O yüzden fazlalık olan yağları vucuttan atmak gerekecek.
Şuan 70 kiloyumŞUAN KAÇ KİLODASINIZ .. TOPİĞİN BİRİNCİ SAYFASINDAKİ EGZERSİZLERİ HAFTADA 3 GÜN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTADA BİRDE 1.5 SAAT YÜZECEM DİYETLE BERABER ÇOK İYİ OLACAK
bende 74 kiloyumŞuan 70 kiloyum
canım evde sporunu yaparken diyetisyene git yada evde yediklerine dikkat et ben çok uğraştım kilo vermek için en son diyetisyene gittim ve 1 senemi boşa harcamış oldumKilo vermek sıkilasmak istiyorum ama nasıl motive olcam bilemiyorum squat plank yapıyor sadece şimdilik iki doğu m yaptım bu arada sıkılaşmam şart
En bi' zahmet sizi şöyle squata alalımmm175 boy 55 kilooo guzel bi popo istiyorummm