fitim fitsin fit (squat)

Slm bende spora başlamak istiyorum. İyice bıraktım kendimi

Bu arada benim bel bölgesinde fazlalık var. Kilo artışı da oldu . Birkaç ay oncesinde bebek dusunuyordum. Henüz hamilelik olmadi. E haliyle spor yapmayınca beş kilo aldım. Eşim kilo sevmiyoo .boy 1,58 kilom 60

Bende dün squat plank yapmaya başladım .yok mu başka yapan
canım tam beni tarif etmişsin bende merak ediyorum inş arkadaşlar yardimci olur gelen cevapları merakla bekliyorum. ..
Slm bende spora başlamak istiyorum. İyice bıraktım kendimi
msj görünce benimde başlayasım geldi :) 1.sayfadaki tüm hareketleri mi yapıyorsun yoksa sadece squat mı ? ben diyette yapıyorum önüme gelen herşeyi yemiyorum

Hanımlar, ilk sayfada neler yapacağınız, hangi hareketler, egzersizler hepsi detaylı sonuçlarıyla yazılmış bir şekilde sunuldu. İlk sayfaya dönüp hangi hareketleri yapacağınızı not alın ve aksatmadan uygulayın.
Sorulara cevap olarak, squat ile basenleri eritemezsiniz. Çünkü baseni eritmek squat ile değil yağ yakıcı cardıosal hareketler yapmalısınız.. Örneğin, koşu, bisiklet, yürümek zıplamalı hareketler. Yağlar ve basenler anca bu şekilde erir. Eridikten sonra squat ile popo ve baseni şekillendirebilirsiniz.
Omuzlar için dumbell ile yapılan biceps hareketler vardır. 2 kg ile başlayıp haftadan haftaya ağırlığı arttıracak şekilde omuz çalışmalısınız.

Bel çevresindeki fazlalıkları atmak için hem beslenme hemde cardıo egzersizleri uygulamak gerekecek. Beslenme hepsinden önemli bol bol su içilip spor yapılmalı düzenli. 1.58 boya 60 kg orantılı değil. O yüzden fazlalık olan yağları vucuttan atmak gerekecek.

çok sağol canım

msj görünce benimde başlayasım geldi :) 1.sayfadaki tüm hareketleri mi yapıyorsun yoksa sadece squat mı ? ben diyette yapıyorum önüme gelen herşeyi yemiyorum
Plank ve squat takvim indirdim ordan takip ediyorum bide dans ederek zayıflamaya araştırıyorum

Teşekkürler ilgi ve alakandan dolayı @Visanyaa , soyledikleriklerni dikkate alacağım.

Çok güzel bilgilendirme tşkler bizde başladık grupça umarım süreklilik sağlar böyle oluruz :)))

Çok tşkler cnm

Kilo vermek sıkilasmak istiyorum ama nasıl motive olcam bilemiyorum squat plank yapıyor sadece şimdilik iki doğu m yaptım bu arada sıkılaşmam şart

Kilo vermek sıkilasmak istiyorum ama nasıl motive olcam bilemiyorum squat plank yapıyor sadece şimdilik iki doğu m yaptım bu arada sıkılaşmam şart
canım evde sporunu yaparken diyetisyene git yada evde yediklerine dikkat et ben çok uğraştım kilo vermek için en son diyetisyene gittim ve 1 senemi boşa harcamış oldum

70 üzeri kilolardaysanız eğer squat gibi hareketleri biraz önermek zor oluyor. Çünkü yağlar ile beraber squat yapılması biraz zorlayabilir. O yüzden squat yerine bol cardıolu hareketler önerip yağ eritici hareketler öneriyorum. Mesela; koşu bandı, eliptik bisiklet, ip atlamak gibi hareketler bol su ve sıkı diyetten geçilirse 4 8 haftalık değişimler elde edebilirsiniz. Fakat beslenme diyetinizi kendi kafanıza göre oluşturmayın derim. Çünkü diyetisyen yağ oranı, vitamin değerleri her sağlık testinden geçirip size uygun beslenmeyi hazırlar. O yüzden diyetisyene gidin beslenmenize dikkat edin sporunuzu aksatmayın ideal kilonuza geldikten sonra o sarkan vucudu toplamak için squat, plank sıkılaştırıcı hareketler önerilir.

Popom yuvarlak aslinda gayet hos ancak sarkmasin ilerle falan diye yapacagim hem biraz daha hos olsun degilmiii?
Gelecege yatirim yapalimm Spor yapalimmmm bayanlarrrr heyecanlandim simdiiii superrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…