fitim fitsin fit (squat)

Çok sağol kuzucuğum. AMİN tüm kalbimle. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
napayım ya grip gibi bişey oldum yorgun yorgun dolaşıyorum ay ya sende şimdi naya yorulursun hem gelen giden eksik olmaz hem geceleri uykusuz günler inşallah uslu bir bebek olur
Pisttt kiz napiyosunn
napayımm şekercim ya aynı işte sen napıyorsun misafirlerin gitti mi

Sorma kuzum gelen gidenin haddi hesabı yok. Dün 12ye kadar misafir vardı. Sabahtan da eve geçeceğiz. En son kız uyudu bende yattım uyudum. Kv oturmuş misafirlerle. Hayır insanda az anlayış olur.

Sorma kuzum gelen gidenin haddi hesabı yok. Dün 12ye kadar misafir vardı. Sabahtan da eve geçeceğiz. En son kız uyudu bende yattım uyudum. Kv oturmuş misafirlerle. Hayır insanda az anlayış olur.
evet ya yeni doğum yapmışsın düşünmeleri gerekir ama işte zaten daha kırkı çıkmadan gidilmezmiş ziyarete eskiden gidilsede çok kalınmazmış şimdi insanlar daha anlayışsız gel tebrik et çık ne duruyorsun geç saatlere kadar ya kolay gelsin lunemm

Şu an 24 kg ile yapıyorum. Bacak çok alıştığı için ağırlıksız yapamıyorum. Teşekkürler :)
ben 2 günde bir yapmak istiyorum squatı.siz kaç gün arayla yapıyorsunuz acaba ? sanırım siz fıtnees merkezine gidiyorsunuz.ben barbel kendim alıp evde yapıcam agırlıkları zamanla artırıp.1 ay sonra anca .2 eylul de squata basladım 1 arayla yapıyorum 10 eylule kadar ondan sonra 2 gun ara werıp squat yapıcam

Yok canım ben fitness merkezine gitmiyorum. Evde geliştirdim kendimi. İlk başlar bacaklarımın alışması için squat takvimini uyguladım. Takvim bitince ağırlık ile başladım arttırdım. Barbell ile çalışıyorum. Çalışma programım haftanın 3 günü bacak-kalça 4 günü üst bölgeleri çalışıyorum. Sadece bacak kalça çalışacaksanız haftanın 3 günü ideal çünkü dinlenme hepsinden önemli.

cevabın için teşekkur ederim.Kucakta barbell hip thrust bunu evde nasıl yapıyorsunuz acaba .ben resımlere baktığımda düz yüksek bir fıtnes masası gibi birşey lazım siz ondanmı aldınız

cevabın için teşekkur ederim.Kucakta barbell hip thrust bunu evde nasıl yapıyorsunuz acaba .ben resımlere baktığımda düz yüksek bir fıtnes masası gibi birşey lazım siz ondanmı aldınız
Rica ederim ne demek, barbell hip thrust çok zor bir hareket. Ben arkamı pilates topuna koyuyorum. Zaten hocam pilates topuna yaslanabilirsin daha rahat olur demişti pilates topu kullanıyorum. Yada küçük bir puf olabilir.

mrb bayanlar bişey sormak istiyorum Benim vücut tipim armut haliyle basen bölgem çok geniş omuzlarım ise çok dar squat ile basenleri eritip popoyu şekillendirmem mümkün mü bide omuzlar için ne önerirsiniz cvp verirseniz sevinirim tşkler.

canım tam beni tarif etmişsin bende merak ediyorum inş arkadaşlar yardimci olur gelen cevapları merakla bekliyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…