tek seferde mi50 tanee squat yaptımyapamam dedim ama zorlanmadım hadi bakem darısı diğer günlerin başına sizde durum ne kızlar
Önceleri 20 tane yapıyodumm ıkı gün ara sonrasındada yapabildimtek seferde mi
cok ıyı bende sabah ogle aksam 20 20 20 yapıyorum bende tek seferde yapabılsem cok ıyı olacak yaparken baldırlarımı hıssetmıyorum cok acıyo bıde kansızlıktan dolayı cabuk yoruluyorumÖnceleri 20 tane yapıyodumm ıkı gün ara sonrasındada yapabildim
Bende 25 yaptım 1 dk ara verdim öyle ama rahat yaptım 54 kg dum ama 56 olmusum inş kg 2 kiloyuda vericegime inanıyorum. Yarın 55 yapıcam ısınma hareketleri fayda ediyomuş amacok ıyı bende sabah ogle aksam 20 20 20 yapıyorum bende tek seferde yapabılsem cok ıyı olacak yaparken baldırlarımı hıssetmıyorum cok acıyo bıde kansızlıktan dolayı cabuk yoruluyorum
canım benimde arka bacakta çukurluk ve az selülüt var en büyük derdim arka üst bacaktaki hamstring kaslarında yağ fazlalığı var, adım adınça basenlerim sallanıyor ): koşu bandım var SENCE NORMAL EVDE ÇEVİRMEK İÇNİ BİSKLET ALMALI MIYIM AYAKTA SÜRERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUMSelülite en iyi sonucu bisiklette almıştım ben birde şu parklardaki air-walker aleti çok güzel çalıştırıyor arka bacağı, aslında eliptik bisikletle aynı mekanizması tavsiye ederim
İmkanın varsa oldukça faydalı almanda yarar var, hem sıkışlaştırıp hemde deli kalori yakıyor, ayrıca tam bahsettiğin bölgeyi çalıştırıyor, ben hiç pişman olmadım aldığım içincanım benimde arka bacakta çukurluk ve az selülüt var en büyük derdim arka üst bacaktaki hamstring kaslarında yağ fazlalığı var, adım adınça basenlerim sallanıyor ): koşu bandım var SENCE NORMAL EVDE ÇEVİRMEK İÇNİ BİSKLET ALMALI MIYIM AYAKTA SÜRERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
hımm tamam canım sağol alıcam kafaya koydum normal bisiklet onu ayakta sürerim çünkü spor salonunda arka popo altındaki yağlara iyi geliyor diye spor hacaları bana 15 dakka çevrdiyorlardı, hemde uygun fiyata çok var bir iki aya alırım inşallah,,şuan koşu bandıda çok işime yarıyor yarım saat tempolu interval koşu yapıyorumİmkanın varsa oldukça faydalı almanda yarar var, hem sıkışlaştırıp hemde deli kalori yakıyor, ayrıca tam bahsettiğin bölgeyi çalıştırıyor, ben hiç pişman olmadım aldığım için
Hareketi yaparken sadece bacaklarınız mı ağrıyor yoksa kalçanızda mı? Ben popomda hiçbir şey hissedemiyorumKızlarr bugun 2. Günüm vee 55 squat ımı yaptımm off dün bukadar zor degildii
Canım benim bacaklar agrıdıı topallar gibi oldum yaaaHareketi yaparken sadece bacaklarınız mı ağrıyor yoksa kalçanızda mı? Ben popomda hiçbir şey hissedemiyorum
Benimde bacaklar fena ama kalçada tık yok. Bayadırda yapıyormuşsun. Değişiklik görüyor musun aynadaCanım benim bacaklar agrıdıı topallar gibi oldum yaaa
Daha 5. Günüm canım ama kalcalarımda gerilme hissediyorum bugunden sonra yag ve sekeride azaltıcam cünkü asırı yedim 3 gündür kızartma pasta falann cok pişmanımBenimde bacaklar fena ama kalçada tık yok. Bayadırda yapıyormuşsun. Değişiklik görüyor musun aynada