fitim fitsin fit (squat)

cok ıyı bende sabah ogle aksam 20 20 20 yapıyorum bende tek seferde yapabılsem cok ıyı olacak yaparken baldırlarımı hıssetmıyorum cok acıyo bıde kansızlıktan dolayı cabuk yoruluyorum
Bende 25 yaptım 1 dk ara verdim öyle ama rahat yaptım 54 kg dum ama 56 olmusum inş kg 2 kiloyuda vericegime inanıyorum. Yarın 55 yapıcam ısınma hareketleri fayda ediyomuş ama

Selülite en iyi sonucu bisiklette almıştım ben birde şu parklardaki air-walker aleti çok güzel çalıştırıyor arka bacağı, aslında eliptik bisikletle aynı mekanizması tavsiye ederim
canım benimde arka bacakta çukurluk ve az selülüt var en büyük derdim arka üst bacaktaki hamstring kaslarında yağ fazlalığı var, adım adınça basenlerim sallanıyor ): koşu bandım var SENCE NORMAL EVDE ÇEVİRMEK İÇNİ BİSKLET ALMALI MIYIM AYAKTA SÜRERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Selam kızlar,
bu hafta interval koşuya başladım,ilk 5 dakka en düşük ayar yürüyüş sonra 1 dakka en yüksek koşu,1 dakka en düşük yürüyüş,..... bu şekilde 20 dakka yaptıktan sonra tekrar 5 dakkalık soğuma yürüyüüş yapıyorum,(inanın kan ter içinde kalarak sıkılmadan yürüyorum, ve de interval koşu normal koşuya nisbeten daha çok nabzı harekete geçirdigi için daha çabuk şekillenndirip kilo verdiriyor sanki)

yarım saatlik interval koşudan sonra,
30 günlük program olan squatımı yapıyorum bugün 100 çekçem
birazcıkta sırf üst bacaklardaki hamstring ve ön bacaktaki cualdriceps kaslarımı çalıştırıyorum...

çok kilo vermiş gibi göstermiyor tartı ama pantolanlarım biraz rahat olmaya başladı sanrıım SIKLAŞIYORUM....

Bugün hastalanmışım,inşallah sporuma devam edebilirim....

HER SPOR SONRASI DUŞ ALARAK KENDİME VERDİĞİM DEĞERİN HAZZINI YAŞIYORUM SPOR MUHTEŞEM BİRŞEY...

hAAA Birde haftada bir kez 2 saat yüzüyorum

İmkanın varsa oldukça faydalı almanda yarar var, hem sıkışlaştırıp hemde deli kalori yakıyor, ayrıca tam bahsettiğin bölgeyi çalıştırıyor, ben hiç pişman olmadım aldığım için

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim burdan soriyim. Bölgesel incelme diye bir şey yok diyorlar. Benim son birkaç ayda göbek bölgem yağlandı zayıf olmama rağmen. Alt bacak ve göbek blgemi eritmek istiyorum. Belirli bir bölgeye göre egzersiz yapıp incelen var mı aranızda?

Bu arada sabah 9 da yürüyüş yaptım bir buçuk saat akşama 30 günlük squata başlıyorum.

Squat yaparken bacakların ağrıyıp kalçada bir şey hissetmemek normal mi?

hımm tamam canım sağol alıcam kafaya koydum normal bisiklet onu ayakta sürerim çünkü spor salonunda arka popo altındaki yağlara iyi geliyor diye spor hacaları bana 15 dakka çevrdiyorlardı, hemde uygun fiyata çok var bir iki aya alırım inşallah,,şuan koşu bandıda çok işime yarıyor yarım saat tempolu interval koşu yapıyorum

Merhaba kizlarrr bende squat yapmya baslamak istiyorum artik 9kilo verdim selülit ve bacak kalingim var malesef burda nasil bi plan var beni bilgilendirebilirmsnz mesela hergün bildirimmi yapılıyor belirli bi gun varmi olcu icin vs cevabinizi bekliyorum sekerler

Selamlar :)
Benim de 2. günüm 55 yaptım.

Cook fazla sayfa var okuyamadim.
Aranizda iyi sonuc alan var mi 1 ay yapıp ? Ya da bildiginiz biri

Benimde bacaklar fena ama kalçada tık yok. Bayadırda yapıyormuşsun. Değişiklik görüyor musun aynada
Daha 5. Günüm canım ama kalcalarımda gerilme hissediyorum bugunden sonra yag ve sekeride azaltıcam cünkü asırı yedim 3 gündür kızartma pasta falann cok pişmanım protein agırlıklı beslenmemiz gerekiyo

Merhaba kızlar :) bir türlü süreklilik sağlayamadığım sporda sanırım istediğimi yakalıyor gibiyim.

Her gün en az 15 dk trambolinde zıplayıp ardından birkaç yer hareketi yaparak başladım yaklaşık 10 gün önce. 3 gündür de 30DS yapıyorum, üstüne bi 10 dk kadar da trambolinde zıplıyorum. bazen de ekstra bacak hareketi ekliyorum falan. Yarın 4. günüm. :)

Sevmeye başladım bu spor işini ki ben normalde çok çok hareketsiz bi insanım. :)

30DS’e başlamadan önce yaptığım ölçümlere göre, 15 günde toplamda 9.5 cm incelmişim ve 1.1 kilo vermişim. İyi mi kötü mü bilmiyorum; ama bu programı uygulayabilirsem çok daha fazla inceleceğime inanıyorum. Birkaç yıl önce sadece ilk levelı yaptığım halde hayatım boyunca incelemediğim kadar incelmiştim.

Tabi bu süreçte katı bir diyet uygulamıyor olsam da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

5-7 kilo vermek istiyorum ilk etapta ama asıl hedefim tartı rakamlarından çok ölçümlerde incelmek... bakalım neler olacak

Kızlar 6. Günümde 75 7. Günüm bugun 80 yaptım yaa diz kısımlarım agrıyo spor sırasındaa nedenkii ıik kırkı güzel yapıyorum ondan sonraa bacaklarım agrımaya baslıyoo ama yinede sonunu getiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…